12

Майстора

преди 2 години

Да припомня - понеже забелязвам че малцинство имат памет - през 2020 бяха спрени за известно време тестовете на една от псевдоваксините - май точно на АЗ, не ми се проверява - поради възникването на трансверзален миелит при един от тестовите хора. Но интересно че ЧАК СЕГА ГО ОТКРИВАТ... Ако още не сте видели безсрамната нагла измама, ходете на четири крака и блейте! За друго не ставате!

11

Анонимен

преди 2 години

В Австрия са най-прецакани. Там са задължени да избират между тромбоза, миокардит или миелит за да се "предпазят" от ковид.

10

Натовеца

преди 2 години

антиваксарска дезинфорамция ,Кунчев каза ,че това са най хубавите ,най-изпитаните и най-безопасните ваксини!

9

йъфэ

преди 2 години

А Пфайзер изобщо не действа. Но пък за товае най-скъпа - 1000 лв. флакона. Мъка....

8

Щерю

преди 2 години

Описание на опаковката на ваксините през 2023 г. : - Причинно-следствената връзка с ваксините е, че може да умрете - но пък ще сте бустерирани няколко пъти...

7

пияница мистик

преди 2 години

Ами то и утвърдените ваксини какви увреждания причиняват, ама никой не се притеснява от това. На една позната детето и след поливалентна ваксина стана аутист и спря да говори. А четох и за едно бебе, умряло след ваксина. Антиваксърите ги има много преди Ковид ваксините. Просто всяка една ваксина си е риск. Я си спомнете като малки, как преди ваксинация лекарката в училище ви драскаше ръката с една игла и гледаше какъв ще е резултата, преди да ви я бие. Това не се правеше току така

6

Анонимен

преди 2 години

Честито на печелившите.

5

Анонимен

преди 2 години

Това закъсняло откритие за пореден път потвърждава, че първо са излъгали за безопаснността на ваксините и второ, експериментът с населението продължава.

4

Анонимен

преди 2 години

Медицина фармацефтика лекари доценти професори играят едно = цел печалби на трилони.

3

Анонимен

преди 2 години

Разбирасе че не причиняват никакви увреждания,те дори те лекуват от всичко като те освобождават от всички земни мъки!! :)

2

Анонимен

преди 2 години

И ко правим сега ?Джокович ли пак е виновен?

1

Apple

преди 2 години

Така, така