113

и глей

преди 2 години

ка са кокори

112

Анонимен

преди 2 години

Вече 8 месеца, тухла върху тухла не е сложена, занимават се единствено с чегъртане и теглене на милиарди заеми, а държавата лети със страшна скорост по нанадолнището.

111

До 139

преди 2 години

Спокойствието на Прокопиеви, Божкови, Баневи, Арабаджиеви и др. беше нарушено и хората си платиха протестите. Трифонов си изпълни задължението да се въведе машинното гласуване и на два пъти не сформира кабинет. Трябваше да се прочисти пътя. Обикновените хора имат право да работят за минимални заплати и ако се споминат веднага след пенсиониране - най-добре.

110

Анонимен

преди 2 години

Слушам надъханите празнословия на нефелниците от ПП и ДБ, за който главния проблем на цялата държава са Цацаров и Гешев. Как няма едничка мисъл у тези надути дечица на ченгета от ДС за обикновените хора!!!

109

Анонимен

преди 2 години

Значи тогава управляващите и техните медии потулиха един, иначе огромен скандал! Главният прокурор на Републиката се среща с крупен олигарх и го пита защо не си гледа газовия бизнес, а се занимава с медии /цитирам по памет/. Г-н Цацаров не даде адекватно обяснение на хората защо провежда изобщо такива срещи? В качеството му на какъв? С каква цел? И всичко остана скрито, на тъмно! Години по-късно вече обяснява. Естествено както му изнася. Както цялото управление на ББ, Шиши и главните прокурори.

108

Диана

преди 2 години

До Анонимен134 Защото гербавите не си гледаха работата, затова и оправиха държавата след краха й от "работата" на прехода на БСПарите..Не наглей, БСП! Има още много хляб да изядете докато разберете такива сложни неща като времето в което живеете, например..БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

107

Анонимен

преди 2 години

България е прекалено тежка за това леко мекотело Цацаров. Ще го смачка така, че изпръска останалите леки мекотели Гешев, Борисов и Пеевски

106

Инженерка

преди 2 години

Сменя се бойко и Цацаров си тръгва с екипа ГЕРБ- Цацаров, какво не ти е ясно - *** на ГЕРБ бе до днес и си тръгваш

105

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, когато някой не си върши работата с години, някой да "да му оказва натиск" да започне да си я върши, гербави. Свиквайте.

104

полковник Колев

преди 2 години

Всички навързани като св...черва

103

мдаа

преди 2 години

До Диана"Пустите харвардци станали московци , а президентът ни донски казак

102

Диана

преди 2 години

А нима Цацаров е очаквал нещо друго от Петков и БСП?!..Много хора у нас трябва да се събудят! БСП не са пробългарска партия - те работят за други сили, използват наивните у нас за да рушат и съсипват страната..Трябва да гледаме истината право в очите, а не да си я измисляме такава, каквато ни се иска да бъде..Целият свят преминава през тежък период на нисък морал и нежелание за противодействие, не сме само ние така-наскоро в Англия излезе книга за това как и защо избираме корумпирани политици

101

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Цаца,га яде кюфтаците не рева, а !! Колко кила стана?

100

Анонимен

преди 2 години

'' Цацаров обвини Кирил Петков '' ...................... Няма смисъл да замениш едни магистрати, които пазят вашите, ... с други магистрати които пазят нашите ... Няма нужда да откриваме и топлата вода, просто трябва да направите системата какво е в Западна Европа, стига селски простотии ...

99

ПРИКАЗКА

преди 2 години

Цацаров и Гешев са Пионки на Мафията .Това е Международна Тайна .

98

ББ

преди 2 години

оставка на висшият съдебен съвет!!!...авери на престъпници...обслужващ мафията персонал!!!Оставка!!!

97

ББ

преди 2 години

то и с гешев така ще си избърше боко...ама ти се усети...Народа ни ще излезе и ще принуди гешев да си подаде оставката...една година протестирахме...ще го сринем за дни...без политика...без автобуси...за България,за децата ни ще го направим...!!!оставка Гешев...ако ти е останала чест!!!

96

Гешев изчаква

преди 2 години

Само още един месец да си получат януарските сметки за ток и да насъберат достатъчно на Киро. После Гешев ще го арестува и ще бъде герой за българите.

95

Анонимен

преди 2 години

народната милиция е на всякъде

94

Кико

преди 2 години

Чакай, скоро и на Кирчо ще му дойде реда! Използват го като носна кърпичка!