62

Анонимен

преди 2 години

До Глух Пор- След като го депортират по техните "демократични" закони, от 3 до 5 години ще има забрана да посещава Австалия и разбира се Австралия Опън. Тогава Джокович ще е все пак на друга възраст. Затова се бори сега това да не стане. Ама журналистите премълчават този факт, за жълти стотинки.

61

Глух Пор

преди 2 години

Тоя министър фашист каза, че другите тенисисти и част от австралийците, щели да се чувстват като *** че са изпълнилни заповедите му, ако Джокович бъде допуснат без да е ваксан. Опитайте се да вникнете в предното изречение. Ако можете, разбира се! Явно щото те нямали куража да се опълчат и без да искат ваксите, а Джокович имал!! Тези думи от него и на част от другите мръкащи тенисисти, а и част от австралийците, ще останат в историята за човешкото падение.

60

Анонимен

преди 2 години

До ""...Министъра е ясен:Джокович е влезнал законно,уважавам правилното съдебно решение,анулирам визата на основание "обществен интерес".80% австралийци искат депортиране на антиваксъра.А той дори не е такъв.Има позиция че ваксинирането е личен избор.""___________________ Само 1) не показва основанието за изключение; 2) лъже, че 14 дни преди пристигането не пътувал; 3) показва позитивен тест, ама си ходел навсякъде; 4) тестът с номер, с 50000 след номера на негативния уж следващ; и т.н. Душица..

59

Радо

преди 2 години

А така доживот за тоя дето няколко пъти би Гришо.

58

БАНко

преди 2 години

ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СТЪПЯ В АВСТРАЛИЯ !!! ИМАТ ЗАКОНИ !!!

57

дедо Ташунко

преди 2 години

Браво на Хоук! Само така, Ноле да яде дървото.

56

Анонимен

преди 2 години

Австралийците в момента провалят китайската олимпиада. Ще започнат едни паник атаки сред олимпийците и кракът им няма да стъпи.

55

Компетентен

преди 2 години

Абстрахирайте се от всякаква предистория.Министъра е ясен:Джокович е влезнал законно,уважавам правилното съдебно решение,анулирам визата на основание "обществен интерес".80% австралийци искат депортиране на антиваксъра.А той дори не е такъв.Има позиция че ваксинирането е личен избор.

54

Компетентен

преди 2 години

Арестуват терориста....опс тенисиста.Престъпления: бял,хетеросексуален,неваксиниран

53

Анонимен

преди 2 години

До Щерю Недей ва Щерю. Не се коси. И други турнири има.

52

11

преди 2 години

Да се анулира турнира и спонсорите да съдят австралия за пропуснати ползи.

51

мне

преди 2 години

Чакам родата на Джокович да дадат пресконференция. Нали предният път се хвалиха, че на Ноле това била най-голямата победа, че изиграл миграционните служби. Било по-голяма и от Големият шлем.

50

Щерю

преди 2 години

Ей ся га ревна...

49

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мисля, че трябва да му дадат тази титла за да се успокои този чиляк. Видно е, че се вторачил в това да бъде най-велик. Да не му развалят мерака.

48

Каракольо

преди 2 години

Дано да го бият с жилави пръчки по табаните тоя противен Югославянин

47

Мислете

преди 2 години

И КАКВО ПРЕЧИ ДА МУ СЕ НАПРАВИ ЕДИН ПСР ТЕСТ И ДА СЕ ВИДИ, ЧЕ Е ЗДРАВ И НЕ Е НИКАКВА ЗАПЛАХА ЗА ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕ?!?!!!!! НАИСТИНА ЛИ НЕ СЕ СЕЩАТ ЗА ТОВА?!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Да се скрие в торбата на някое кенгуру и скок подскок обратно към Сърбия

45

Анонимен

преди 2 години

31 е торл! Генерира мнения в сайта. И наистина е плъх.

44

Анонимен

преди 2 години

Очаквамв и нашия балкански сел..дур и другите

43

noFreeman

преди 2 години

хора... ще го принесат в жертва, както принесоха в жертва Фреди Меркюри и нарочното му заразяване със СПИН... готви се нещо подобно!!!