68

Анонимен

преди 2 години

България лети с бясна скорост по нанадолнището, спокойните години свършиха безвъзвратно.

67

Евронюз

преди 2 години

Александър Кашъмов, адвокат: Най-новата история на България е пълна с ярки скандали. През 2021 г. беше публикуван доклад на прокуратурата, в който се говори за над 300 000 операции по тайно наблюдение, което е безпрецедентно за нашата малка страна. Журналисти, политици а други попаднаха под незаконен надзор публични личности.

66

Анонимен

преди 2 години

нагла тиква Мухобоико народа те измете на бунището запомни го клоун

65

МОИСЕЙ е и ПЛAГИAТ

преди 2 години

ХОЛОКОСТA И ИЗТРЕБВAНЕТО НA ЕВРЕИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ЗAЩОТО ЮДЕОЕВРЕЙТЕ НAПРAЗНО ИЗГОВAРЯТ И НAСТОЯВAТ ДA СA БОГОИЗБРAН НAРОД тa дa угоди нa Моисей и третaтa му зaповед бил геноцидът нa Хитлер

64

600 коментара..

преди 2 години

Минимум.... Ученото си е учено...Най-кадърния политик на България от 80 години... Почитания, Бойко...

63

ДДРОнег

преди 2 години

Като слушаш тулупа, все едно не е бил премиер на държава в ЕС, която е най-бедна, най-корумпирана, последна по всички по0ложителни класации в ЕС и не саму били сваляни първите две правителства и едвам издрапа да завърши третото !!!

62

-

преди 2 години

Свръх нахален отвратителен, подъл, нарцистичен - докато Бойко не го въдвори ще досажда. А за раята дето се прехласва по престъпник нямам думи!

61

имаше една песен

преди 2 години

Ооо, колко си ***!

60

аз

преди 2 години

хахаха

59

мак

преди 2 години

Не знае за Булгаргаз, но е знаел, какво става в президентството. Не е назначавал свои хора, таратанци. Кой ще му повярва. А "изборът" на геша какво беше ако не назначение. Жалко същество.

58

Анонимен

преди 2 години

До Трета Божия заповед!...................тaкa ти кaзaхa евреите докaто ги нaричaше "богоизбрaния нaрод" ли...................именно нaследниците нa Моисей юдейте я обезмислихa тaзи зaповед

57

Анонимен

преди 2 години

Русия изпълни успешно мисията си в Казахстан и руските военни части се изтеглят. Предателите в станаха известни. Президентът Токаев започна прочистване на елитите. Русия показа на света как ще завърши всеки опит за цветна революция в постсъветското пространство.

56

Анонимен

преди 2 години

"Тhe drumbeat of war is sounding louder"! - Майкъл Карпентър, посланик на САЩ в OSCE.

55

а стига

преди 2 години

Какво ме интересуват неговите екскурзии из Родопите.Къде бил,какво ял,колко ср..л....

54

Анонимен

преди 2 години

След като тиквата организира "протеста" на *** му се повиши настроението. Каквото и да прави шимпанзето е пред края на живота си - такива дебели хора с подпухнало лице не живеят дълго. Жалко са стотината милиарда, които бяха прахосани и ограбени последните 12 години - ако тези пари бяха вложени в нещо смислено, България щеше да бъде коренно различна от момента.

53

Анонимен

преди 2 години

Борисов ти доказа че не си политик .Един лидер на партия никога няма да остави Силвена Точева като депутат мъжа и е осъден в Марбея Испания за мендународен трафик на наркотик 11г.И другата Росица от Видин която имала бизнес с наркобарон от Косово.

52

Анонимен

преди 2 години

Боко вече го няма,за да си чешите езиците!Стана ли ви по топло и сито?

51

Анонимен

преди 2 години

Барабабите на войната звучат все по силпо, заяви високопоставен дипломат от Белия дом!

50

Анонимен

преди 2 години

Падеф ще му диша прахта!

49

Анонимен

преди 2 години

''Спим по анцунг''така каза Баце.Страх го е като дойдат качулките да не го хванат по ***.Няма къде и да избяга.В ЮАР ще го свитнат Галевите.В Сърбия Сретан и мустака.В Дубай Черепа ще го разчекне.Седи трепери и говори само лъжи!Умира от страх!