106

И какво...

преди 2 години

Рашко вдига пушилка от почти година и нито едно доказателство не показа. И той като Мая общата с онези двамата наши бизнесмени.

105

Стига бе...

преди 2 години

Наш Кирчо конституцията наруши, а сега говори за някакви закони и ДАНС???

104

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До ДВУЛИЧНИЦИ! --- А вие откъде знаете, че това са медицински и прочее експерименти, за да влизат в конфликт с конституцията. Вярно е, че всяка държава има конституция, вкл. и в България, но българската е нагласена така, че да бъде нарушавана. Ако не ми вярвате, питайте Чорапа и Киро Харвардски.

103

Ха ха

преди 2 години

Кирето и законност,две абсолютно несъвместими неща !!

102

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков не е българин и няма нищо общо с България, той е директно назначение на американското посолство с цел да ни наложи Истанбулската конвенция и *** образованието в училищата и детските градини. Вижте им цялата парламентарна група какво д.ебилно, сервилно изражение имат.

101

ДВУЛИЧНИЦИ!

преди 2 години

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ:ЧЛ.29. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото ДОБРОВОЛНО писмено съгласие.

100

Анонимен

преди 2 години

За какво им е на КПКОМПИ достъп до строго секретно - разузнавателна служба ли са и те, и още колко служби и службички до общинско ниво немат нито един документ от значение за секретност, но си имат чиновници с бюро и столче. Ей така на килограм се раздават тези допуски.

99

Анонимен

преди 2 години

Защо ДАНС не влезе в президенството и не разследва Радев за пликовете, които вземаше Пламен Узунов от онзи корумпиран митничар на записа. Радев публично оправда и застана зад Узунов. Нека се провери истината, защо президентът да е недосегаем, той по-различен ли е от останлите българи или след като заплатата му е 15 000 лв на месец е с нещо по-умен?

98

Анонимен

преди 2 години

Сега на Гешев да го отнемат !

97

Анонимен

преди 2 години

Нека Кирил а Петков даде пример за спазване на върховенството на закона и си подаде оствката като премиер след като Комстутуционния съд през октомври излезе със становище, че той няма патво да заема държавен пост в България след като не е наш гражданин.За всички е видно,че Петков говори лошо български език и не знае значението на доста думи, например думата корелация му е трудна и гивори за куролация?!

96

Край

преди 2 години

Човека казва със закона - конституцията не го брига.

95

Абе

преди 2 години

От 9 месеца ДАНС обикаля, Рашков и МВР обикалят, дигат пушилки, а резултат никакъв. Стига стози ПР и пропаганда, ако някой е сгрешил да си понесе последствията, ако не е айде стига и се хващайте за работа. Кога ще разберете, че изборите минаха, вие управлявате и и *** работа да се свърши.Дела трябват, дела, а не думи !

94

Анонимен

преди 2 години

Лека полека мафията отстъпва

93

Анонимен

преди 2 години

Най-ме ужасява, че още има хора, вярващи, че ваксините ги спасяват. Да, от каквоо? И кога?

92

:) Петков

преди 2 години

Всички без мен трябва да се съобразяват със закона.

91

ЕМО

преди 2 години

Този човек говори за СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИ. Браво Киро. Само,че другия протест ще бъде срещу МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ и едва ли повече от 2-3 месеца ще удържите АМАТЬОРСКОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ.... А Копейкин си е помислил,че е следващия министър председател и като го гледам взе да става непослушен.

90

Анонимен

преди 2 години

Какъв премиер е Кирил Петков?

89

отвратен

преди 2 години

жалка М.Ъ.Р.Ш.А!

88

Край

преди 2 години

Кире Просто да вземеш да откриеш един втори мост на Дунава, че да може да продължи по него промяната.30 г. Преход - колки ли ще трае сега пък Промяната

87

Анонимен

преди 2 години

Е, за това си тук, за да положиш всички усилия да ни ваксинираш, то ясно. Мразех Боко, но той си имашедруги цели.