146

Ъ

преди 2 години

Канадският шут Лъжлив Киро с нескопосан опит да развесели простолюдието.

145

!

преди 2 години

Една малка крачка към по-добро бъдеще е махането на бездействащи явно силно зависими от статуквото кадри.Една от причините в БГ да няма осъден за корупция политик или кмет е отстранена.Да вървим напред

144

ВИЕ

преди 2 години

всички го нарушавате вокупом. Не четете законите и не познавате българското законодателство.Не познавате и не приемате решенията на Коституционния съд. Пример има Решение 3 от 2018 на КС, който дава правота на пенсионерите да работят. А г-н Василев масово ги пенсионира, т.е. масово прилага дискриминационни мерки! Не познавате закона и за държавната администрация. М-р Гьков говори непроверени неща. Пледирате за законност, но не виждам спазване на закона от вас.

143

Анонимен

преди 2 години

г-н Премиер , вашия гръцки колега днес им направи минималната заплата 700 евро . Аз не се интересувам дали държавата има пари , искам народа да усети най-накрая , че живее в ЕС . Гърция доколкото си спомням няма финансова стабилност , дори май беше фалирала по едно време , но хората живеят по-добре от нас .Народа иска достоен живот .Действай бързо !

142

Избирател

преди 2 години

Този б.окл.ур скоро ще бъде изритън от България и няма да стъпи тук вече.

141

ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМИЕР

преди 2 години

В БЪЛГАРИЯ СЕ СТАВА... САМО АКО НЕ СПАЗВАШ ЗАКОНИТЕ...... ЗАЩО НИЕ ДА ГИ СПАЗВАМЕ..??

140

?

преди 2 години

Каквото и да е станало, една мутра по малко е успех за България и крачка напред.

139

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Уважавам комунистите, капиталистите, националистите, но само онези, които са праволинейни, а не ветропоказателите и дупедавците, като тези, дето се намърдаха из креслата от четворната мизерабълска коалиция. (На снимката на моя акаунт е 'Оберщурмбанфюрер' Влад Путин в съответната униформа.)

138

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

В пълна безтегловност са и се чудят какви уйдурми да уйдурдисат, за да имитират някаква дейност и хвърлят прах в очита на хората, но българинът не е толкова про'зд' както го мислят разни завършили Харвард по Интернет и може да вземе тоягата и да ги засурвака здраво и пропорционално. Впрочем, на тях им е известно.

137

истина е

преди 2 години

Ревете здраво ,защото не може да крадете !!И един гербер не трябва да остане на властова позиция !!

136

Киро

преди 2 години

Зеленият сертификат е лиценз за убийство! Случаите с председателя на НС и Теменуга Петкова го доказаха. Позволяват на притежателя на документа да влиза безпрепятствено в заведения и обществени сгради и потенциално да заразява стотици хора!

135

Анонимен

преди 2 години

Хайте ДАНС-вайте ДАНСъри, поздрави от Козяк и Мустафа

134

Анонимен

преди 2 години

Тоя анимационен герой сам не осъзнава какъв *** е.

133

?!?

преди 2 години

Службите като бухалка. В чист вариант!

132

Лилов

преди 2 години

Дами и господа,забележете кой го казва това - нарушителят на основния закон на страната ни : КОНСТИТУЦИЯТА !? Не му ли е неудобно ?!

131

Анонимен

преди 2 години

Киро, ти за корупцията ли се бориш или против корупцията, че всече съвсем се обърках какво става в тази скапана държава?

130

Анонимен

преди 2 години

Кирчо най-вече законът трябва да спазваш точно ти !

129

възмутена

преди 2 години

Хей, момче, недей да наглееш!!!! Много скоро ще си отидеш и ще съжаляваш!

128

Анонимен

преди 2 години

За другите важи за него не.

127

ехаа

преди 2 години

Малечките *** надминаха по наглост дъртите болшевики.