17

G. L.

преди 2 години

Във ВКС се подвизава все още съдия Майя Петрова Русева (50 г.), която през 2014 г. подаде документи за участие в конкурс за избор на съдия в Страсбург, но на изпита за владеене на английски и френски език не се яви, което я дисквалифицира.После обаче е била назначена за съдия ad hoc в Страсбург. Много странно. Живееше със съдия Велислав Спасов Павков от ВКС. И сега още е съдия ad hoc в Страсбург. Виж ти.Какво ще коментира по този факт Галина Захарова? Недопустимо е.

16

Съдебната ни система

преди 2 години

е политизирана открай време.Докато има политическа намеса,дотогава няма да има честност,почтеност и справедливост.Омазан в нарушения магистрат веднага бива пращан от покровителите си на друга блага,високоплатена длъжност,което създава презумпция за недосегаемост и на покровителя,и на магистрата.Останалите,знаещи че може да разчитат на чадър от покровителите си,съдят така,както се очаква от тях. Истината и доказателствата са на заден план.Народът се е произнесъл:"за кокошка- няма ...".

15

Съдебната ни система

преди 2 години

е един огромен резервоар,който е пробит.От нега изтича копнежът на народа за социална справедливост и равнопоставеност пред закона.Край него са седнали привържениците на разните партии и НПО-та,вторачени в пробойните,причинени от длъжностните лица,гравитиращи към партии опоненти.Под него чака народът с неистово желание течът да спре,но като резултат е поливан ту от едната,ту от другата страна.Течът няма да спре,защото всеки вижда причините в другия,никога в себе си.Няма единство.

14

Анонимен

преди 2 години

На пълната съдийска подкрепа, която има съдия Галина Захарова, акцентира и правосъдният министър Надежда Йорданова.. . . . . . . . . . . . . . . А може ли и на български? Женските имена и те ли ходят до писоара (прави)?Джендъробулгаристичния стил прави статията читаема, но трудноразбираема! Ако това е била целта - е постигната!

13

Да я проверят

преди 2 години

За двойно гражданство.

12

Анонимен

преди 2 години

Главния прокурор и ВКС трябва да се избират от народа. Да видим съдии и прокурори, които най-много *** са вкарали по затворите и да имат стимул да вкарват още, ако искат да ги преизберат. Не трябва да ги назначават разни партии!

11

Анонимен

преди 2 години

Захарова е един изключително добър професионалист и с това е наясно всеки юрист, който работи активно .

10

Електра

преди 2 години

Тая мисирка, си е жив продукт на Крадеф и Прокобата...

9

Какв да каже?

преди 2 години

Имаше един социален министър преди време,Нейков,който възкликна:"Ега си държавата,що аз станах менистър".Като гледаме политическата ни класа(както самата тя се величае)колко е качествена,какви върховни постижения осъществява, не можем да не останем отвратени.Уви,условията,които тази плевелна обществена прослойка е създала,са за увековечаване на царуването и,увеличаване на придобивките и,власт и богатство.Мижави еволюционни промени за прах в очите на хората.Нужна е революция,яка метла.

8

Анонимен

преди 2 години

И тази ще настъпи мотиката! До 3-4 месеца ще има мълчание. А после ..?

7

Подмяна

преди 2 години

Най ми харесват конкурсите с един кандидатПромяната е факт - не като при борисов само един кандидатА обьрках се вече то пак така беше

6

Анонимен

преди 2 години

Всички сте професионалисти.Дела Масларова,Овчарова,Матев,Максим ,Милен Цветков ,Баневи ,Арабаджиеви показват колко аматьор си

5

Анонимен

преди 2 години

Един кандидат - върховенство на правото?

4

Анонимен

преди 2 години

Захарова е доста по подходяща за поста Министър на правосъдието от Ристовота Надка.

3

Анонимен

преди 2 години

След 20 години реформиране на съдебната система от управляващи и кандидати за управление стигнахме до върха на реформата на новите демократични конкурси да се ввява само по един кандидат. Вече няколко пъти се затвърждава и това показва, че реформата е успешна и повече промени не са необходими.Слава на всички участвали в реформирането!

2

Анонимен

преди 2 години

А другият кандидат кой е?

1

Анонимен

преди 2 години

И защо само един кандидат, това ли е върховенството на закона?