37

Бонго Бонго

преди 2 години

Хамид ето причина:Гешев притисна Божков.Гешев подгони Галеви.Гешев подгони МиньоГешев подгони Цв.ВасилевГешев ще подгони редник Радев.Сега всички тия и други са ОБЯВИЛИ НАГРАДА В МИЛИАРДИ, КОЙТО УСПЕЕ ВЗЕМА МАНГИЗИ.РАДЕВ НЕ ОСЪДЕН.ЕТО ЗАЩО ИСКАТ ПРОМЕНИ.СЛЕДВА ВСИЧКО В РАЙОННА ПРОКУРАТУРА,КЪДЕТО ЛОКАЛНО ВСЕКИ ЧОРБАДЖИЯ ЩЕ ПИЕ КАФЕ С ПРОКУРОРА И ЩЕ ИЗНАСИЛВА ,КОГОТО СИ ПОИСКАТ.ЪНДЪРСТЕН МУ

36

Анонимен

преди 2 години

Има поне 4 милиарда причини. Най- добрия сред прокурорите, който няма диплома и нито една осъдителна присъда в цялата му кариера. Който мисли, че няма нужда от разделение на властите.

35

Сюлейман паша

преди 2 години

...защо се застьпват за герберския прокурор...Защо ДПС да се застьпват за някакьв си гешев или пешев? Много им пука на турците кого ще изберете-на тях им е ясно,че когото и да изберете,все тая- сите сте все отбор разбойници!Хамид набляга на нещо друго-че се самоизяждате,неспазвайки никакви етики и закони!Ясно го изразява: трябва да се постьпва,спазвайки юридическите аргументи а не слепешком, юруш ,както ти повеляват политическите желания.Какви времена настанаха-турци да ви учат на справедливост

34

Хамид Манафа ...

преди 2 години

... няма ли да каже умнотия по адрес за Киро Харварда или е зает да изкупува лубриканти от пазара от страх да не бъде протъркан на сухо?

33

4epa

преди 2 години

Лодкаря Х.И е поставил условие - ако не махнат Гешев и не го сложат него за гладен прокурор ще бутне правителството на служителите се партии !!!

32

93524

преди 2 години

НАГЛОСТТА Е ПРАВО ПРОПОРЦИОНАЛНА НА НЕГРАМОТНОСТТА,ТЪПОТАТА,НИЗКОто ВЪЗПИТАНИЕгешеФци,бУрисоФци ВСИЧКИ НА СЪД и В ЗАТВОРА!!!!,ВРЕМЕ им Е!!!!!!

31

Простак

преди 2 години

Само златното чекмедже е достатъчно.

30

Анонимен

преди 2 години

Причините са едни подсъдими хора с мноооого пари,които сега ще си отдъхнат.

29

Анонимен

преди 2 години

Боли ли като ви вадят зъбките, а ? Между другото к'во стана с Бисеров бе, фаик ?

28

Рук за Хламидия

преди 2 години

Е то беше ясно, че Хламидиите и онова другото Прасе ще реват. Щото идва затвор!

27

ПроСоТо

преди 2 години

ха ха ха !..Челебията "Хамид на квадрат",както го нарече Владо,пита за причините за смяна на гешефтев ..?!?!..Ами ето една,при това най-важна,аго:..-Въпросния "Гешев" е ЛЮБИМЕЦА НА противоконституционната "партия" дпс !!!!!...Какво още искаш?..Да е отстрелял ЛИЧНО десетина човека,па тогава.."да помислим за оставката му " ли ?!

26

Анонимен

преди 2 години

До *** Грипенов - Акъл-море, глава -шамандура! кой и как избира гл.прокуроро, че Радев да си слага негов човек.

25

Анонимен

преди 2 години

Е как да не е? Нали е запорирал имущество на Прокопи!

24

Каун Грипенов

преди 2 години

Ясно е за всеки,че Румен Радев иска да постави главен прокурор някой послушко,който само да търси корупция в управлението на ГЕРБ и да си затваря очите за корупцията на сега управляващите.Трябва също да се реабилитират братя Бобокови, Васил Божков, Арабаджиев, Миньо Стайков, Николай Банев, Румен Овчаров, Цветан Василев, Иво Прокопиев, Бенчо Бенев и други олигарси- комунисти.

23

Причина

преди 2 години

ДПС-Пеевски_КТБ-милиарди

22

Анонимен

преди 2 години

21 има формулировки в закона които позволяват, когато е некомпетен и не си върши работата. НС ще го разкара точно по тях, защото е точно така.

21

Анонимен

преди 2 години

Не е избран с конкурс.*

20

Бай Иван 2

преди 2 години

Ха ха ! Ко стана ! Кажи ко стана? Маските паднаха . Всички на амбразурата за защита на нашият прокурор или ...бай Ставри а ?

19

Анонимен

преди 2 години

Не е избконкурс. Ето ти една причина. Освен това я конституцията пише че не може да има партии на етническа и религиозна основа. И още пише че официалният език за инстутуциите е български. Така че сте за затвора.

18

водач ва МПС

преди 2 години

Как да няма причина за смяната на Гешев бееееее, я питай Дубайския добре облечен бизнесмен ,мустакатия банкер от Белград ,Бай Миньо от Карнобат, Семейства Баневи и Арабаджиеви произвадители на акумулатори и други знайни и незнайни бизнесмени от прехода.......Хе,Хе,Хе