121

Следва

преди 2 години

да плати съдебните разноски...

120

Сещай се Боре

преди 2 години

Ползите са две. Едната за цяла Австралия защото ако Джоко е признат за лъжец или грешник, отсега всеки член отранга наАвстралийската администрация бъде уличен в грешка или лъжа биследвало и бе да знае какво е тениси, даго подкарат п същия улей по който Джоко бе прекаран.Второто е че Джоко,като опозиционер на една Държавна администрация,който сам е заработил слава и пари,отднес Навални и другианални ще плачат да останат взатвора защото навън техните последователи разбирайки лъжата му щего утрепат

119

Анонимен

преди 2 години

Вече не смея да пусна чешмата, че може да изкочи тоя сърбин от нея. Страх ме, че докато се източи сметката ми може да набъбне яко.

118

Дали?

преди 2 години

До АнонименГаранция - Франция. Може да гушнеш ковид букетчето още утре, а аз ше чакам да ме се случи това, дето си го предрекъл.

117

Не знам

преди 2 години

Кое е по-добре за него. Да не участва и все пак да запази някакво лице като жертва на бюрокрацията и "медицинския фашизъм" или да се яви на турнира за да бъде освиркван и замерян с бутилки. Австралия не е Сърбия и австралийците не са сърби (в огромната си част. Но и при двата варианта проблемите със спонсорите изглеждат сериозни.

116

Анонимен

преди 2 години

Е кво да следва - чалгара се връща в Сърбия.

115

джандарин

преди 2 години

До партизанин Законна ли е принудителната ваксинация? ---------- това на някой пленум на БКП ли го чу бе каскет смачкан?

114

Анонимен

преди 2 години

Следва, че требе да бъде въдворен в лагер за *** дошли от Папуа Нова Гвинея.

113

Анонимен

преди 2 години

Следва сръбска скара в Белград

112

Неваксиниран

преди 2 години

Така е при съвременната "култура на отмяната" - аха си кривнал от пътя, начертан от глобалистите, аха си бил изяден с парцалите от оскотялото общество...

111

Новак

преди 2 години

Джокович, наистина е най добрия тенисист неоспорим факт той е идол на много хора по света обичащи тениса, но и той трябва да спазва правилата като останалите участници.Сега е най добре да се прибере и да забрави за Австралия опен. И нека да се извини на всички за глупавите си постъпки

110

Анонимен

преди 2 години

Честно КАФА вече от тоя Джокович...

109

aa1830

преди 2 години

За Джокович следва полет за Белград през Москва. И глупостите на баща му следващите няколко дни!

108

Аноним

преди 2 години

До109 Ваксинацията е все още препоръчителна заради пандемия в световен мащаб, всяка организация може сама да вземе решение как да организира и какви условия да постави на участниците си, в случая Австралия опен е дала указания на желаещите да вземат участие във турнира едното условие е че трябва да са вксинирани.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Кое гарантира, че тези 50 човека няма да получат рак, алцхаймер или инфаркт след седмица, две, месец, година..?!?" ............ То годината кажи-речи мина. Налага се да продължиш нататък изречението...

106

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са толкова нови колкото ги изкарват. Началото на разработването е още в началото на 2004 някъде за sars covid1. По РНК ваксините се работи от 80те. Ама фактите нямат значение в крайна сметка. Така, че всеки да си решава. Живи и здрави.

105

партизанин

преди 2 години

Понеже виждам че има много експерти в сайта, та ми отговорете само на един основен въпрос: Законна ли е принудителната ваксинация?

104

Анонимен

преди 2 години

Обажда ти се желанието да изкараш някой цент. Аз също съм чувал за починали непосредствено след ваксинации и познавам пострадали от ваксини. Кое гарантира, че тези 50 човека няма да получат рак, алцхаймер или инфаркт след седмица, две, месец, година..?!? Никой не поема отговорност за потенциални вреди от експерименталките, докато компаниите им правят милиони. Малко е игра на руска рулетка, но за щастие (поне засега..) всеки сам си решава.

103

Анонимен

преди 2 години

Тоя не знае кога да спре да де излага. Манолее, Манолеее, Маноле...

102

Анонимен

преди 2 години

Утре съдията ще се произнесе. Каквото каже той това ще стане.