108

българин

преди 2 години

До: номер 121 Виж какво ще те светна мой човек: За длъжността си прав, обаче от Народното Събрание не искат просто оставката на Иван Гешев. Нееее, това е само началото на реформата! Цялостна реформа на длъжността главен прокурор ще има. Защото тя е създадена по модел на СССР още от времето на главния съветски прокурор Андрей Вишински по време на големите репресии на Сталин - и сега Бойко Борисов действаше като Сталин, криейки се зад гърба на Гешев.

107

до 117

преди 2 години

Нови избори през пролетта... на 2026-та година!

106

До 117

преди 2 години

И кой ще е първи, като ГЕРБ ще са втори? Искате да върнете СИК-аджийската мутра на власт подкрепяйки тъпотиите на Копейкин.

105

Анонимен

преди 2 години

На Гешев ще му хвръкне каскета скоро май, така ми мирише!

104

ха-ха-ха

преди 2 години

Много лош този Гешев бе! Вдигна всички цени! Прах в очите на хората! На крива ракета космоса й е виновен, да не употребявам друг израз! Ще има лобут и то як! Без него оправия няма да има!

103

Крас

преди 2 години

Киро КЛЪСТЪРА и другите управляващи да се хващат за мотиката и да започват да копат, а не да се занимават със задачи дето не им е работа.

102

Анонимен

преди 2 години

Март - април нови избори - ПППП - отива при при ИТН - на м...сивп....а; втори ГЕРБ, трети Възраждане, четвърти ДПС, след това подредбата я знае само господ и стари баби. И мазалото продължава.

101

Чегрък, чегрък

преди 2 години

Значи, 80% от хората се чудят как да си платят тока, но Гешев си поръчва специална система за охлаждане на вино. Едни десетки милиони потъват в небитието от "Хемус", но пък Гешев пие кафе с "Митко-чорапа" в Пловдив, който не е платил и стотинка данъци.

100

ЕМО

преди 2 години

Навремето през 1994г когато КОМУНИСТИТЕ изместиха неопитните СДС започнаха да ПЕЧАТАТ ПАРИ..... но когато нямаш икономика и тези напечатани пари са необезпечени става това което се случи 1996-97г ФАЛИТ...... Но сега сме във валутен борд и НИТО МОЖЕМ ДА ПЕЧАТАМЕ, НИТО ДА ПРЕКАЛЯВАМЕ С КРЕДИТИ..... ЧЕСТИТО ВИ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО.

99

Нищо не правят

преди 2 години

Просто Киро още ли се скрива в резиденция Лозенец с любовницата си Лена ?

98

Анонимен

преди 2 години

Единствено и само това трябва да се прави !!! Съдебна Реформа е въпрос за оцеляване на държавата !!! Дребните фигури като Гешев просто с шутове трябва да бъдат изритани от съдебната система! След това и кукловодите от прехода (ДС ) и т.н. .Около 300 Милиарда долара са откраднати от Българския Народ от 1990 год. насам. Всичко е изпрано и инвестирано тук и навън.35221

97

Не са добре нещата

преди 2 години

Тези не знаят какво правят, хвърлят се от безумие в безумие. До месец - два ще има вълнения и отиваме на нови избори. Не че ще се оправи нещо, но тези за црън ..й не стават. Спряха строежи на пътища - блокираха поминъка на хиляди; бюджет още няма?! ток, газ - тепърва ще се завърти въртележката с цените; те имат късмет, че зимата не е люта. Някой да каже, да посочи нещо градивно и полезно, което са измислили, наложили, предприели от април 2021г. насам. Да, именно от април, не от ноември.

96

Анонимен

преди 2 години

Тези хора на ПОДМЯНАТА искат да подменят и последното работещо звено в държавата. 1.мин.съвет се чуди къде да се скрие от обещанията които даде.2.парламента не може да излезе от изборната риторика3.президента си играе на руска рулеткаКъде ли ще ни отвее "духът" на подмяната???

95

Работят ни !

преди 2 години

На престъпната шайка начело с Радев и Просто Киро дошла на власт с фалшифицирани избори им пречи само Гешев, за да могат спокойно да крадат !

94

Анонимен

преди 2 години

Как само се ушумоляваха депутатите от БСП и с мъка станаха прави да аплодират. Никак не им се иска да са срещу Гешев защото той държи за всеки пропуск за пандиза заради участие в кражби.

93

Анонимен

преди 2 години

Изверги Гешев поръчва убийства и терор на Пернишки мафиоти срещу неудобни! Хора това е факт!

92

Анонимен

преди 2 години

БОРЦИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ СЪКРАТИХА 1200 ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И НАЗНАЧИХА НАД 3940 НОВИ- ХА ЧЕСТИТА ВИ ПОДМЯНА БЪЛГАРИ- ТЕ ЛЪЖАТ КАТО ЧЕРЕПИТЕ.

91

Анонимен

преди 2 години

Тоя нема да си тръгне с добро. Трябва с оръжие да го уволним.

90

тинаменеазнатебе

преди 2 години

До Анонимен 100 Ти на кое викаш "нулева корупция"?Значи назначенията на роднини и приятели на държавни служби с големи заплати без конкурс са нулева корупция,така ли!?Да ти имам мисленето!

89

Емо

преди 2 години

Защо когато са снимани ПАРИТЕ и КЮЛЧЕТАТА ..... БОРИСОВ го няма на снимките ??? Наистина ли БЪЛГАРИТЕ могат толкова лесно да ни МАНИПУЛИРАТ....