40

Анонимен

преди 2 години

И как ще докажете, че ваксините не са опасни при положение, че дори да искахте нямате достатъчно данни? Така наречения бустер има-няма 6 месеца, откакто е пуснат, а ефектите се проявават след години и вие много добре го знаете.

39

Анонимен

преди 2 години

Може ли тумба математици да решават кой градове ще се затварят. Това е безумно и тези калкулатори са за затвора. Видя се в англия, че математиците са лъгали сериозно в броикитр, за да предизвикат затваряне.

38

Вируслав

преди 2 години

Спрете ковид-фондовете и бонусите за "ковид пациенти" - разпределете ги по-равно с тези който са с наистина смъртоносни болести. И всичко ще се оправи. И легла ще има и смъртността ще спадне. Другото е лакомия у корупция и хората няма да искат да видят лекар или болница......Оставете платените журналисти да си лаят- никой не ги слуша.

37

Анонимен

преди 2 години

Кой ги подлъга за този модел? При него има закъснение от около 25 дни и не остава време за реакция. Това може би ставаше донякъде при предишните варианти на вируса, при които вълните не бяха толкова стръмни и продължаваха по над три месеца. Сега в ЮАР вълната с Омикрон е месец и половина и доста по-висока от предишните. Докато разберат, че трябват нови мерки, вълната е на друг етап.

36

Анонимен

преди 2 години

А вие ще си подавате оставките!

35

Ямболски цървул

преди 2 години

Ковид сектантите и пропагандаторите вият като чакали в предсмъртен отчаян вопъл.

34

До 38

преди 2 години

Мен ме сгази камион..COVID камион

33

Анонимен

преди 2 години

При ПП Бълагрия е на първо место по смъртност от Ковид.

32

Анонимен

преди 2 години

Вие на това ковид мерки ли му казвате?? Нещо да сте чували за превенция, а? Или юруш да заразяваме и да пълним интензивните легла, и само ще броиме и чакаме...да падне тавана. Чак децата не пощадиха, ееей! 65% от хората са против този ковид план, 93% са против присъственото обучение при ковид пика в момента!!!, вижте допитването в nova.bg ! Явно скоро- нови избори.

31

Анонимен

преди 2 години

Ето - това е антиваксърското ниво. Хора с отрицателен коефициент на интелигентност.

30

Анонимен

преди 2 години

Памперсите са за ковид хипохондриците, че им оттърват много накрайниците още с пускането на зобивизора.

29

Партизан .. се стяга

преди 2 години

И се въоръжава с воден пищов .... и памперси.

28

Анонимен

преди 2 години

Да. За да имаме време да се въоръжим. Ха се спрете овреме. Тук не сме немските зомбита.

27

Пловдив

преди 2 години

Как могат да знаят какво ще се случи няколко дни напред,на боб гледат сигурно,жалки хора с дребни душици.Всяка година януари-февруари е едно и също,откакто свят светува.

26

Анонимен

преди 2 години

Леглата за антиваксърите са запазени... в гробищата.

25

ТЕМЕРУТКА ПЕТКОВА

преди 2 години

Мойто легло запазено в пътната карта ..в мен е картата..

24

Анонимен

преди 2 години

До Ако Грибнев. А ти взел, че си прочел и знаеш всичко. Аман от такива диванни разбирачи.

23

Ако Грибнев

преди 2 години

Е лекар, аз съм папата. Тези нямат никаква представа как да се справят с тази нова вълна. Но можеха поне да си направят труда да прочетат изследванията е "Natural " или " The Lancet ", в които учените излагат факти , че Омикрон все още е в етап на анализиране и не знаят, как ще се отрази на различните нации , дали ще се увеличи смъртността в някои държави, дали няма да мутира при по нисък % на ваксинирани и куп други неизвестни. Аман от неадекватни парввенюта доказали се до властта

22

Анонимен

преди 2 години

Много смъърт ще има тия дни. На протеста е имало много заразени.... Дали пак ще докарват болните за лечение в София със същите автобуси? Предполагам, организаторите на "протеста" ще им платят и транспорта, и лечението.... и кръвнината.

21

Анонимен

преди 2 години

Новият план за справяне с ковида може с пълно основание да се нарече "Сухи съчки". В 90% то е подчинен на логиката на Мангъров за справяне със заразата. Предстоят няколко седмици на брутална зараза, запълване на болниците, изтощен медицински персонал и най-вече на много, много смърт. Ще се опитат всички сухи съчки да си хвърлят на кладата на заразата с надеждата това да е последната вълна. дали тази надежда ще се оправдае не е сигурно...