39

Мдаа

преди 2 години

Значи е време да бьде отменен заленият фалшификат

38

ДДРОнег

преди 2 години

Намирам противоречие и липса на здрав разум в това изказване - Хем хората го карат леко, хем по-строги мерки ?!

37

Анонимен

преди 2 години

Вие съгласни ли сте все да се говори за стаден имунитет, не се ли чувствате като животни, не може ли да се казва групов имунитет?

36

Въпрос

преди 2 години

Защо нито един експерт изказващ се по въпроса, като се започне от Мангъров и се стигне до ей това последното недоразумение, не си покаже методиката на изчисленията както е прието в цивилизованият свят.

35

Математика с мотика

преди 2 години

Аз цяла нощ изчислявах-смятам,че трябва да умножаваме по 8.76329! Десет е число,изсмукано от пръстите-докато си пиеш ракииката...

34

Анонимен

преди 2 години

39, и от къде го знаем това? От стъкмистиките им? Вече си признаха че всичко живо постъпило в болница е не *с ковид* а *ОТ ковид*. Което разбира се е измамна практика, защото оня който влезе в болница със счупен крак и даде позитивен резултат, го пишат ковид болен,оня които почине от инфартк се тества и се пише починал от ковид. Нали така *излекуваха* по статистиките им диабети, ракове, и всички болести за които се сещате.Заради тази порочна схема за записване на болни и починали по фейк причини

33

Анонимен

преди 2 години

И защо тогава сме почти първи във света по смъртност от Ковид???

32

Анонимен

преди 2 години

Като не излизат сметките х5, умножаваме х10. Елементарно Уотсън :)

31

Ламята Спаска

преди 2 години

Аз пък отдавна съм изчислил, че глупаците се удвояват на година и половина. Нищо лично. Вижте минусите :)

30

Анонимен

преди 2 години

професоре, а нещо за кръговете на Ойлер да си чувал. юююююедин човек може да е боледувал и от алфа варианта и от бета и от делта и да си е боцнал 2 пъти пък и бустер да си е сложил за капак и накрая да се е натресъл на омикрона. такъв човек колко пъти го броиш...При коронавирусите няма стадиен имунитет.

29

Анонимен

преди 2 години

Този е забравил да добави бустерните, които са 0.5 милиона и тогава няма "почти" направо се получава мотамо стадиен имунитет. Само дето стадото продължава да мре най-много в сравнение с другите стада по света

28

Анонимен

преди 2 години

"Ваксинираните" не се броят. Те нямат никакъв имунитет. Не само срещу Ковид, но и срещу много други вируси и бактерии.

27

xaxsasбв

преди 2 години

До 29 - Щото другите си имаме работа.

26

Анонимен

преди 2 години

И защо точно по 5 се умножава? Да не го е изчислил с хвърляне на боб?

25

математическа логика

преди 2 години

Като имаме стаден имунитет, защо са необходими по-строги мерки? Нали казваха, че като стигнем стадния имунитет и всичко приключва с ковидчето? Сега какво излиза? Че като го има ще правим обратното. Абе кажи му математик и не го обиждай повече. Те са в някакъв паралелен математически свят и не разбраха, че математиката е само метод за описание на действителността. Физик

24

Математик Томов

преди 2 години

"По думите му, за да се измери колко точно хора са прекарали COVID-19, трябва да се умножи числото по 5. Така от официалната статистика се получава, че преболедувалите са около 3,5 млн. души. Отделно ваксинираните с по две дози са над 1 млн. Получават се общо 4,5 млн. души, което е почти стаден имунитет."........Ваксинираните но непреболедували отпадат от уравнението, професорче!

23

Бат Минко

преди 2 години

Я не моа да разбера шо всеки идиотвБългария е професор

22

Анонимен

преди 2 години

Защо продължава да се дава трибуна на този жалък самозванец?

21

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя да не би да каза случайно, че естественият имунитет е по-добър от експерименталните препарати???? Леле... ти да видиш!

20

Анонимен

преди 2 години

И хайде по кротко с тези математически небивалици, всичко е заблуда и те го знаят! Стаден траен имунитет при ковид НЯМА!!! Много хора го караха по два пъти за кратък период, мой приятел август хвана ковид, през декември отново беше с ковид, но вече го кара доста по-тежко. Класната на детето през юли кара ковид, през ноември отново го хвана и не леко, а доста продължи лечението. Така,че математическите им лъжи за стаден имунитет са в сферата на фантазиите@@ Целта на този план е друга, продажници!