13

Анонимен

преди 2 години

А сменете снимката,бе.Не че ми е зор да виждам Р.Овч.

12

Нане

преди 2 години

Това е краят на бсп, с това марионетно краварско правителство приключва тяхното участие в парламента завинаги...)))

11

Край

преди 2 години

Ама зощо сте сложили този на снимката - това не е РОвч.

10

Сидеров с 10

преди 2 години

Диоптъра късогледство.Къде видяхте тук Р.Овч.

9

Анонимен

преди 2 години

Така я оплескаха с пенсиите, че сега след вкарването на втора добавка на 01,07 като отпаднат добавките трябва да индексират не с 6,1% а поне с 16,22% пенсиите за да няма намалена пенсия. Сега минимална 370 + 60 добавка= 430. От 01,07 без добавка трябва 370 х 1,1622 = 430,01 лева. Доно някой им го сметне той Гьоката не може.

8

Иван

преди 2 години

Този и всички от комунистическото котило,начело с ***, по-добре да отидат на преглед,ама много сериозен, в първия психодиспансер!Щом вече си повярваха,че става нещо от тях,освен ***,работата е сериозна.Хора,които са абсолютно случайно във властта,без спечелени избори от десетки години,е най-малкото нагло,дори да се обаждат,защото просто няма какво да кажат.От комунист нищо не става-доказано навсякъде по света!

7

Анонимен

преди 2 години

БСП е дърт дегенеративна партия. Направиха пенсионна система само за държавната ясла която нищо не произвежда . За да може на 50 години с 20 заплати да взема и заплата и пенсия ченгела въпреки че няма силите и желанието да гони престъпници . Ранното пенсиониране пък при военните е вкарано от военния бюджет в социалния и огромните военни разходи изяждат парите за социални нужди. Държавата вместо да си плаща за раждане на граждани издържа дърти и все по нагли търтеи .

6

Край

преди 2 години

Министъра на земеделието в момента е единствения адекватен човек в това правителство и да от БСП е и да от школата на СИК е.

5

Александър

преди 2 години

Несериозно и неадекватно във властта стои БСП министърът Гьоков. Сътвориха такива безумия при пенсиите! А най-лошото е, че се канят още повече да объркат всичко. Дано се намерят специалисти, които разбират от това. Иначе избирателите на БСП ще са под 4% на следващи избори. Пенсионерите просто не са разбрали, че се канят да ги измамят още по-жестоко.

4

Анонимен

преди 2 години

Особено Гьоката дето се скри 2 седмици след като стабилно оплеска така нареченото увеличение. Стабилно след увеличението пенсиите на 1 070 000 човека бяха намалени. Браво Гьока браво БСП.

3

Анонимен

преди 2 години

На държавната хранилка Овчара говори 100%глупости.

2

Анонимен

преди 2 години

Румен къде живееш ?В кой век си ?Приказваш неадекватно.

1

Анонимен

преди 2 години

Лъжа голяма .Виде се за 5 г социална една тухла не пуснахте едно предприятие нямате едни заплати не вдигнахте пенсии.Кво лъжеш бре ?