73

Анонимен

преди 2 години

До До 81 Неправилно си представяш нещата. Това не може да е проблем, защото например ако има 4 паралелки, могат в една или две да съберат само тези, които са онлайн и така няма да има нужда от повече учители, защото ще имат същия брой часове. Просто на едните ще преподават само онлайн и ще е по-добре организирано.

72

Анонимен

преди 2 години

По-добре обявявайте нулева учебна година, какво общо имат училищата с броя интензивни легла в болниците, всявате допълнително страх и ужас в децата, родителите и учителите! В тази напрегната обстановка представям си колко ще им е до учене, само ще ги изпозаразите, нищо друго!

71

До 81

преди 2 години

Проблема е липсата на учители, както и подходящ сграден фонд.

70

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че пак ще се затворят училищата, както беше и миналата година, ама да вземат направо да ги съборят тия училища и всеки да се оправя с децата, да търси как да ги обучава.. А така..Днес отварям, след месец затварям. НИто децата ще научат нещо, нито родителите могат да ходят на работа Все повече ке убеждавам, че единствената причина да съществуват училищага е, че осигуряват тлъсти заплати на десетки хиляди учители, за децата никой не му дреме

69

Анонимен

преди 2 години

Добре де, какъв толкова е проблемът да се организират отделни паралелки за желаещите да учат онлайн и за желаещите да учат присъствено?

68

хипотетично

преди 2 години

казано ако всички са карантинирани на домашни лечение и леглата са заети под 10%, значи всичко е точно. Вие нормални ли сте? И изобщо пука ли ви за здравето на хората, че критерия ви е броя на леглата.

67

Анонимен

преди 2 години

Кво ни занимават с болниците? Хората вече ги избягват, защото видяха, че там се мpe като те натъпчат с антибиотици и не си Кунчев! И да ходят някакви, те са много по-малко отпреди, когато хората вярваха, че ще получат помощ в болниците! Което пък значи, че, за да стигнат 80% заетост, заразените ще са много, много повече.

66

Анонимен

преди 2 години

Поредната пионка, с какъв конкурс ги избират тия охлюви. Поредния БОКЛУУУУУУК! Как така на всички тия богопомазани, главите им са само за равновесие.

65

Анонимен

преди 2 години

Особено неясен ми е "режимът на ротация". Това се прави, за да е по-сигурно заразяването ли? Ако не стане в училище, се дава шанс да е вкъщи, при баба или на двора. И после се разнася вирусът там, където го е нямало... А и няма ли въртоглавие да получат и родителите, и децата. Да ви имам и грижата за образованието.

64

Анонимен

преди 2 години

Има един единствен критерий дали дадена държава се справя с ковид епидемията си или се проваля и това е ежедневният брой починали. Тук всички управлявали през последните 2 години държат първото място в Европа и второ в света!

63

Анонимен

преди 2 години

Тоя скакалец още ли е министър?

62

Анонимен

преди 2 години

В България политическите игрички и интриги явно са по-важни от живота на хората. Сегашната катастрофа е изцяло домашно производство. Благодарение на безхаберните политици. На хоризонта вече се задават многобройни нови жертви, но за политиците бъдете спокойни винаги ще има място в болницата при необходимост и безплатно лечение, докато народа е оставен на произвола на съдбата.

61

Анонимен

преди 2 години

Омикрона по олимпиади не ходи.

60

Анонимен

преди 2 години

"Олимпиядите и състезанията ще бъдат присъствени" ........... А да попитам, малко встрани от темата - "олимиядите" от Плеяди ли идва? Там ли ще са тази година?

59

Анонимен

преди 2 години

Това е потресаващо! Броя легла, не лекува, а персоналът в бг болниците е ограничен, ако има и карантинирани лекари, мед.сестри, какво значение има бройката легла??

58

неадекватни

преди 2 години

абсолютно неадекватни "мерки"

57

Ник

преди 2 години

От учене май верно файда няма ... като гледам как "куролират" интензивните легла с училищата харвардските министри.

56

Анонимен

преди 2 години

Мравката Ферди много малко и остава като министър на образованието, както и на смешния кабинет! ОСТАВКА!

55

Анонимен

преди 2 години

ОлимпиЯди, заети лИгла - Нелито във вихъра си, както винаги :)

54

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни лицемери! Ако толкова им пукаше за средното образование досега можеха да са го реформирали - да го дигитализират, да има учебни таблети, компютри за децата, интерактивни дъски, мотивирани и обучени на последните технологии преподаватели, със съвременна учебна програма, която ги учи на нещата, които ще им трябват в живота, без тежки раници, пълни с десетки учебници (за да усвоят едни пари едни издателства), да са им осигурили нормални условия (тоалетни, хигиена и т.н.).