279

Анонимен

преди 2 години

Понеже съм завършила политическа специалност и зная каква игра и *** работа е политиката. България в момента се руши от тези управляващи и всичко което е направил Борисов и ГЕРБ след краденето и разграбването на страната от комунистите които правят сега същото.А народа е толкова просто невежо немислещо масово 90 % включително и тея избягали в ччужбина от алчонст за пари матариални хора които не знаят защо са на земята исмисълът на съществуването им като души във физически тела наготово.

278

Анонимен

преди 2 години

Аве мамкатидаебадано колко време имахте за да увиличите броя на интензивните легла. Нищо не направихте.

277

342

преди 2 години

Стоене, хората са смъртни и *** тва е положението. Всички родени преди 100години са мъртви вече, и така ще върви и всеки ден някой ще умира и друг ще се ражда , набии си го у кра туната

276

Бравус Кире

преди 2 години

а е, не мой ли да го излъжем тоз вирус някяк , дай му фалшиф сертификат, мой да се излъже? ако не пробвай с фалшива декларация, да го заблудиш, така прайм тука на балканите

275

Точно така

преди 2 години

и това означава да започнете да мислите малко по-рационално и да кажете на хората, че няма от какво да се страхуват, да се пазят и грижат за здравето си! Омикрон е вече равен на настинка, според данните от много държави (факт!). Всичко по-различно от това е шанташ и чисто и просто търсене на цели, които нямат нищо общо със здравеопазването !

274

ОПАААААА

преди 2 години

Лъжльо! ........................ едно интензивно легло му запазете в някой КЛЪСТЪР!

273

Анонимен

преди 2 години

Комунистическата либерално прогресивна Харвардска група от наркомани води война с/у народа си.За 1 година утрояване на цените тя трябва да бъде незабавно изметена от тази планета. Не спазвайте нищо и никакви от мерките на торните червивикомунисти.

272

Стоян

преди 2 години

Всеки ден по 100 човека умират а тези продължават да говорят за управление на кризата. Ако някой днеска убие 10 човека ще уреват света но те всеки ден убиват 100 човека и казват че всичко е наред.

271

Урсула

преди 2 години

Ковид няма в тази територия,има сезонен грип и пневмонии както обикновено.Псевдо Ковид отделенията са цирк,за пред хората.

270

Анонимен

преди 2 години

Петков прави същото, което правеше и Борисов: гледа какво правят в Германия. Обаче Борисов беше "еднокнижник", а Кирето е "хравардец - умен и красив". А избирателите на Крето не са нито особено умни, нито особено красиви.

269

УМЕН

преди 2 години

""Както виждаме всички, новите случаи са над 5700, хоспитализираните са 553""Значи по-малко от 10% влизат в болница когато се разболеят. Следователно мантрата с препълването на болниците се изтърка. Болниците ще се препълнят ако 300000 души се разболеят едновременно. Зиро Петков отново се оплете в противоречия и в собствените си лъжи.

268

Анонимен

преди 2 години

Тези ако избутат до март ще са големи късметлии !

267

БГР

преди 2 години

До астора Колега, проблемът е че Джокович сам си го направи. Не го ли разбрахте?

266

астора

преди 2 години

Вижте какво става с Джокович , а наш Кирчо решава дьржавни дела под карантина

265

Татул

преди 2 години

Имам чувството, че съветниците на Петков са пълни ***. При тоя вирус се наблюдава лавинообразно нарастване на случаите. Когато се напълнят болниците, ще е късно за реакция. Отвсякъде се тръби, че протича леко. Напоследък казват, че не е така за неваксинираните. Ние сме първенците по антирекорди. Така, че времето ще покаже кой е бил прав, кой крив.

264

Анонимен 22

преди 2 години

Няма такава тъпотия. Всички интензивни легла са заети. Колко са интензивните легла? Пет. Така е по-малките градове. Бързо ще ги стигнем 80 процента. Този щаб не иска да се създаде група от независими лекари, защото ще ги оборят за 5 минути. Къде живеем....и кой ни управлява. Шепа сектанти избрани с 10 процента от гласувалите.

263

SS

преди 2 години

тоест никой да не може да проследи колко са 80 процента от заетите легла в болницата нали.....днеска искаме да са 80 хоп затваряме утре отваряме....с проценти от нещо си дето не се знае колко е нито общото нито процента и няма кой реално да го проследи може да си правите каквото искате......

262

Промяната

преди 2 години

Браво Кире налагай по промяната докато тоя народ още диша ! И споменавай по често Гешев Баце и Герб че нещо нещо взехте да издишате

261

Анонимен

преди 2 години

До Сър Пич Чук Вече официално експерти признават, че тези ваксини не работят, само наш *** ьо продължава да повтаря "ваксини, ваксини".

260

Новият ред

преди 2 години

На практика вече сме президентска Република