52

Жоро

преди 2 години

Канабиса лекува тонове болести.' Не случайно е незаконен!

51

xaxsasбв

преди 2 години

До Съсел 36 - И въпреки всичко алкохола е легален, никой не го успорва, никой не търси сметка на алкохолиците, но в същото време полицаи джобят, рекетират, създават съдебни досиета на хора в разцвета на живота си. Да престъпленията трябва да се наказват. Ако убиеш някой напушен или пиян докато шофираш, да трябва да лежиш със сигурност и то сурово. Но да се разхождаш с червени очи и да ти бъркат в джобовете с цел лична изгода... Грозно и обидно за целия народ, който го допуска

50

xaxsasбв

преди 2 години

До Съсел 36 - да продължавам ли? Алкохолик преби до смърт 74 - годишен дядо, опитал да защити дъщеря си; 38-годишен алкохолик преби до смърт 50-годишна жена; 33-годишен преби дядо си в Самоковско след употреба на алкохол; Мъж преби приятелката си до смърт след скандал; Мъж преби баща си до смърт; Мъж преби до смърт съпругата си в Пловдив; *** преби до смърт магазинерка отказала да му продаде алкохол; Дъщеря изпрати майка си за бира, после я преби до смърт; Пияна жена уби 17 годишно дете...

49

xaxsasбв

преди 2 години

До Съсел 36 - Видяхме алкохола какви чудеса прави: Алкохолик уби другар по чашка с 26 намушквания; Осъдиха алкохолик на 15 г. затвор, след като уби позната с брадва; Алкохолик уби жена си - ревнувал я от кучето; Падение: Син уби майка си заради забележка за алкохол; Психичноболна алкохоличка уби с над 100 удара собствената си майка; 42-годишният мъж причинил на майка си 15 прободно-порезни рани; В Татарстан син уби майка си, докато двамата пиели, а трупът й беше разчленен и разпръснат из квартал

48

Знаех си

преди 2 години

А Хероина лекува Хепатит!

47

Herr Muller

преди 2 години

Уверен съм, че помага и при тинитус (шум в ушите), но без да се прекалява, за да не ви зашуми още повече. Обикновено лекарствените средства се правят от отровни субстанции, които в малки количества помагат, а в големи - убиват.

46

Щирлиц

преди 2 години

А сега сериозно-канабисът е лек за глаукома.

45

Toli

преди 2 години

Пуша и вейпвам всеки ден. Всички около мен изкараха короната, някои и по два пъти, само мен не ме хвана.

44

Анонимен

преди 2 години

Много от тук коментиралите не са наясно, че става дума за СБД, който не е същият канабиноид като ТХЦ. Аз от години взимам на хапчета или под формата на тинктура СБД , за да лекувам болки в ставите. Помага и на нервите и се спи много добре. Но ... жалко, че България е толкова изостанала по отношение на ползите от канабиса, а те не са малко. И понеже България е изостанала , снабдявам се от чужбина. Прав е тук някой, който коментира, че неинформираните граждани си правят грешни изводи.

43

ДААААА

преди 2 години

мисля;че наркотиците са включени в програмата за НСРза да не се осъзнаят хората ;пък и по-лесно да са предразположени към грехове!!!

42

xaxsasбв

преди 2 години

До 49 - Следват политиката на бившите затворници Кошлуков, Бойко и на мутрата Маджо. В цяла София се продава полицейска марихуана. Даже се доставя се с цивилни полицейски астри, зареждаме им бензина и им плащаме заплатите на цивилните куки, а народа спи и се чудят къде отиват парите на четвърт милион работещи българи.

41

xaxsasбв

преди 2 години

Ако дъртите са се усетили, че тия дето пушим не сме престъпници е време да си потърсим правата. Последните в Европа сме, които заключват 16-35 годишни и им лепват етикет престъпник, докато политици, куки и дилъри контролират разпространението. Срам е, че толкова родители баби и дядовци оставят мафиоти да осъждат децата им и им повтарят "да не си пушил" докато в Западна Европа и Северна Америка е част от икономиката. 18г постоянен рекет по улиците и десетки-хиляди осъдени за фасче. Референдум.

40

Един там

преди 2 години

Като гръмнеш сандала никакъв вирус не може да те хване!

39

ля ля

преди 2 години

много неразбираемо коя точно политика следват българските управници?? индустриалния коноп може дори и гориво да бъде! Македония има разрешение за отглеждане на медицинска марихуана!!! аз пък знам че преди да дадат някакво си лекарство едно време тестват с плъхове! за да умре плъх му са нужни 5кг тревна маса и 1метър! пускаш *** от 1 метър и така мре плъха! и не на последно място - защо в нашето законодателство всички наркотици са под един общ знаменател!

38

СтрелецЪ

преди 2 години

мноо ясно! като се нагърмиш почваш ги виждаш вирусите как се движат в аерозолите и можеш да ги избягваш

37

Анонимен

преди 2 години

За сведение на пишещите, без да знаят СВД даже няма ефекта на опияняване.

36

Анонимен

преди 2 години

Айдеее,ново 20.И ко пра'им сега?

35

Сандо

преди 2 години

е то затова мои приятели са го изкавали безсимптомно - даже не са и разбрали .. ахахаха

34

Анонимен

преди 2 години

Айде на ганджата!

33

Факт

преди 2 години

Канабиса помага за много болести, кога ще го разберат властимащите и най-накрая го разрешат за медизинска употреба у нас. Толкова страни го направиха. Хайде, нали все следвате чуждия опит!!!