244

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски *** СА МАЙ,КАТИ КОЯТО ТЕ РОДИ

243

Нима

преди 2 години

историята на България не е същата преди и след цар Борис ? Някой питал ли ни е за нашите земи и сънародници?! Що не плачете за тях???

242

Диана

преди 2 години

И аз не одобрявам това, което правят украинците: те твърдо са решили да откраднат земи от Русия, използвайки НАТО! Украйна трябва да протестира пред своите политици, да ги махне от политиката, да седне на масата с Русия и да си реши честно и почтено проблемите с нея за да има добри отношения с тази своя много важна тяхна съседка! Не съм съгласна с Путин, че Украйна е част от Русия след като тя беше обособена като отделна република в СССР. Каквито и да са подробностите...

241

МАРШАЛ ЖУКОВ

преди 2 години

НЕ ВИЖДАМ КАКЪВ ИМ Е ПРОБЛЕМЪТ НА УКРАИНЦИТЕ; СПОРЕД ИЗЯВЛЕНИЯ НА ТЕХНИ ВИСШИ ВОЕННИ ЗА 33 СЕКУНДИ ЩЕ ОБЪРНАТ В ПАНИЧЕСКО БЯГСТВО РУСНАЦИТЕ, АКО ДРЪЗНАТ ДА НАПАДНАТ УКРАЙНА. А ОСВЕН ТОВА ЗА ЕКОПЕРТИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ ДРЪНКАНЕТО ЗА 100 000 РУСКИ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ СТОЯЩИ ВЕЧЕ 3-4 МЕСЕЦА НА УКРАИНСКАТА ГРАНИЦА Е ЗАЛЪГАЛКА ЗА НАИВНИЦИ. А ОСВЕН ТОВА 100 000 СА САМО 8 ДИВИЗИИ - СЪВСЕМ НЕДОСТАТЪЧНИ ДА ОВЛАДЕЯТ УКРАЙНА!!!

240

Олд

преди 2 години

О май скоро на джуджето ще му свирят Вагнер.Ще изчезват роти и батальони.И после *** ще го намерят замръзнал в Москва река.

239

Крим не е руски

преди 2 години

българите сме с Украйна. Смели хора решили да се отърсят от руските окупатори и пара зити

238

observer

преди 2 години

Военен конфликт дирижиран отвън, който е скъп и като животи и като пари. Украински военни убиват техни сънародници на тяхна територия и Русия им е виновна заяото им пречи. Само че цената расте, а няма кой да плати фактурата.

237

Анонимен

преди 2 години

Разплаках се! Батальона Донбас били същински херувимчета, а Русия била толкова страхотна, че трябвало да мине време, че да не е напишете моля, нещо по-малко инфантилео. Вече в ЕС всички медии си приличат по това, че мислят хората за овце. А може и да сме?

236

Анонимен

преди 2 години

До "световната клоака и развъдник на ***, абортаджийки, наркомани, пияници!"Ти колко клоаки си обходил? Ако глрдаме клипчета - има интересни места в които запада води на километри във тази клоакна субкултура. НО интересен живот водиш и странни интереси имаш!

235

клхйкл.к

преди 2 години

Мустафа, развържи кисията. Ефтина и доста *** пропаганда.

234

До РАЗБРАХМЕ!

преди 2 години

А Русия е световната клоака и развъдник на руски ***, абортаджийки, наркомани, пияници! Бегом Марш в твоята скапана Русия!

233

Руските "правос

преди 2 години

пияници и *** с руско " православно" видео против българката Ванга ВАНГА. "ПРОРОЧЕСТВА", ПОЛИТБЮРО, БОЛЬШИЕ ДЕНЬГИ И БОЛЬШОЙ ОБМАН / ТЕСТ НА ПРАВДУ

232

аз

преди 2 години

НЕКА УКРАИНЦИТЕ ДА РЕШАТ НА РЕФЕРЕНДУМ С РУСИЯ ИЛИ САЩ А НЕ КАТО ПРИ НАС -ЕДНИ ПСИХЯСАЛИ *** РЕШИХА ОТ ИМЕТО НА НАРОДА...

231

РАЗБРАХМЕ!

преди 2 години

РУСИЯ Е ВРАГ НА КЛОАКАТА - ЕВРОПА. Интерсно.

230

Светнахме се.

преди 2 години

До да ви светна: "малките сателити на Илон Мъск, нямат възможност за корекция на орбитат си което означава, чe" китайския летящ вагон със сачми ще разчисти целия пъстен за по-малко от час.

229

антилибералист

преди 2 години

русия учение на територията си и за сосросоидната платена папппплач това е проблем===ФАЩ правят учения на хиляди километри близо до Русия това не е проблем?! Какво би станало ако Русия прати подводници и самолетоносачи до Флорида? Дали дъртият=бабишкер няма да натисне копчето в опиканият си старчески памперс? До кога ще ближете шщнура на ФАЩ бе *** родоостъпници?

228

Христо Христов

преди 2 години

Украйна да изпълни задълженията си по Минските споразумения, за което лицемерните джуджета Германия и Франция са гаранти.

227

Анонимен

преди 2 години

Боли *** фара за фашистка *** и за нейните фенове

226

ни са знай

преди 2 години

Седмото чувство ми подсказва,че Путин не бърза да присъедини ЛНР и ДНР, заЩото е сигурен, че скоро ще има възможност да върне в състава на федерацията целия Донбас.А след това с големи шансове и останалата част от Украйна!БЕЗ ВОЙНА, разбира се!

225

Да ви светна:

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ СА ЧИСТИ АЗИАТЦИ!!!ИСТИНСКИТЕ РУСНАЦИ СА В УКРАЙНА---ТЕ СА ИСТИНСКАТА "КИЕВСКА РУС".