21

Анонимен

преди 2 години

Ау, чи страшну! В знак на протест в нашия областен град в моловете и заведенията никой не ви пита, дали сте сертифицирано го ве до или човек. Който иска - влиза. И така е редно. Нашите полицаи са българи и хора. Не знам в другите градове кой юда проверява братята си! Но е срамота!

20

Анонимен

преди 2 години

Да,бе,те фалшивите сертификати ли са виновни за толкова заболявания???Или бълвоча,дето ваксинират с него и го наричат ваксина???

19

Дд

преди 2 години

Абе сериозно какво значи "лилава зона"?Зелена,оранжева,червена, жълта сме чували...ама са някакъв нов цвят се появява!Как така?

18

Lina

преди 2 години

То и един лекар германски така разделял хората в редици , с махане на ръката. д - р менгеле. Та и днес така, но билС звучи притеснено нещо. Ще събира пазара на експерименталките, много смърт излезе наяве .Опитва последно . До следващия път.

17

реалист

преди 2 години

Такива глупости всеки ден! Зелени лукови глави имат на раменете си някои хора! Абсолютно малоумие е този сертификат!

16

КЗЛД

преди 2 години

СТАНОВИЩЕ:Към настоящия момент националното ни законодателство не регламентира разширеното използване на лични данни от Цифровия COVID сертификат на ЕС за цели, различни от улесняването на правото на свободно движение в Съюза по време на пандемията от COVID-19 и само в рамките на определения от Регламент (ЕС) 2021/953

15

ED

преди 2 години

Фашисти!

14

Бургаска Батка

преди 2 години

Бургас - градът на 3те ленти, спрайт и менти

13

Анонимен

преди 2 години

Гражданска война ли искат да предизвикат - хората искат отпадане на сертификатите не проверки

12

T

преди 2 години

Помислих, че за започнали масови проверки на шляещите се в работно време безработни младежи по анцузи и с агресивен вид, каращи чисто нови джипове за по над 100 хил. евро. То какво се оказа...

11

Анонимен

преди 2 години

Гледам някой големи вериги усетиха накъде духа вятъра и вдигнаха цените при пазаруване във физически магазин. За едни и същи продукти цената през онлайн магазина е до 10% по ниска. Почнаха да дават и безплатна доставка. В магазините никой вече не ходи а самия бизнес вече ще се усети че има много по голяма далавера да поддържаш един голям склад и с него да обслужваш цялата държава отколкото да поддържаш магазин във всеки град.Банките и те вдигнаха таксите при обслужване в офис.

10

Случаен

преди 2 години

Въй...

9

Анонимен

преди 2 години

"Инспекцията е факт само ден, след като Бургаска област влезе в лилавата зона по разпространение на COVID-19." Бога ми, има явно една група от култисти, които не поддържат никаква връзка с реалността, и които все още си мислят, че нео-фашисткото разрешение за придвижване по някакъв начин спира заразата.

8

100 кила

преди 2 години

Опитват се със чужди грехове да ме наредят.. Куките ме дебнат, но не могат да ме спрат.. Защото във клуба- палиме.. във града- палиме.. гумите - палиме.. Котките - галиме..

7

Анонимен

преди 2 години

Ми то и ваксините така са донякъде нелегитимни. И тестовете, и те също са донякъде нелегитимни. На Пешо му трябва отрицателен PCR тест и праща Гошо да отиде в лабораторията и се представи за него. Казва ЕГН-то на Пешо, но лаборантката бърка в носа на Гошо.Целият този цирк с протовоепидемичните мерки е нелегитимен! Донякъде...

6

100 кила

преди 2 години

Куките ме дебнат

5

Кокорчо

преди 2 години

Ще напълним хазната :-)

4

Анонимен

преди 2 години

Как чакам да ме спрат такива. Първо техните сертификати ще искам. След което в съда :)

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТАКА БЕШЕ И В ГЕРМАНИЯ 1933- 1945 г. ПРИ ДРУГАРЯ ХИТЛЕР

2

Анонимен

преди 2 години

Глобите на РЗИ падат много лесно.