223

Гастербайтера

преди 2 години

Баси в една дискотека в провинцията бирата по- скъпа от в една супер яка дискотека в Копенхаген братче,а в Дания алкохола се води за един от най-скъпите в европа.... смятай.То няма смисъл да се излиза тука ,то и само позьори никой не се забавлява всеки дебне некой или нещо големи филмари.

222

Падаря

преди 2 години

Вдигат всяка година възраста за пенсиониране с 4 месеца ,а продължителноста на живота пада....

221

Стамболов

преди 2 години

Кирето става за търговски преставител или мениждърче в некоя фирмиа без конкоренция на пазара.До тук разбрахме само че може да е и ПР на ваксинационна кампания във всичко друго пълен -тотален провал

220

Военен брокер

преди 2 години

Е кво чакате от внуци на комунисти,реално сега Нинова управлява държавата .Единствения мъжкар сред теа е бившия премиер Янев,другите са опаси ни за себе си и за народа.

219

Хаоус пф пеин

преди 2 години

Браво браво господине ,важното е да изпукат от стут и глеад ,но ваксинирани пенсиите нале...

218

Анонимен

преди 2 години

Киро *** управлява кризата на сърфа пенсиите ще ги увеличи друг път само споко

217

Каквооо?

преди 2 години

"Скачали" пенсиите !!! Вие сте болни мозъци да плещите подобни идиотии ! Нали казахте , че "скока" на пенсиите беше 12.5 % от 25 декември 2021 г ? Е , тези ваши проценти бяха 15 лева към пенсията ми !!! Значи от 1-и юли пенсията ми ще "скочи" с 7 лева !!!! А инфлацията изяжда 50 % от пенсията ми !!!! Нагли, мръсни ,долни, гнусни комунисти !! Надявам се да имате възмездие .....скоро !!!

216

гост

преди 2 години

Винаги от двете злини трябва да се избере по-малката . ГЕРБ може да са мутри мошеници и всякакви но до последно дадоха на всеки пенсионер по 120лв. за инфлацията . Тия Кирчовци още с влизането в парламента си вдигнаха заплатите и отрязоха 60те лв. от пенсионерите като юли месец ще отрежат и другите мижави 60лв. Но при една проста сметка коалиция ГЕРБ-СДС-ДПС и ВЪЗРАЖДАНЕ спокойно могат да изритат Кирчовците на Радев от сцената при един ват на недоверие .Вече знаем кое е по-малкото зло.

215

izh

преди 2 години

Сметнато по уникална харвардска формула. При първото смятане около млн пенсионери получиха отрицателно увеличение като частична компенсация за новите цени, ама им ОБЕЩАХА да им дадат разликата. Интересно, че нито един пенсиониран овенен и милиционер го няма в тоя списък. Та чакаме юли за да се поучим и на някой друга шашма. Може и да ни е от полза за в бъдеще

214

Злобар

преди 2 години

Ха,ха, ха много смешна и д ърта лъжа . Те вместо да скочат олекнаха с 60 лв. от въпросните 120 лв. И ако на това му се казва скачане то имате много здраве.

213

Лъжат пенсионерите

преди 2 години

Новата власт от Хавърди Бизнес Предприемачи, за да могат по-дълго да се задържат на власт, за да си умножат богатствата си с много пари и кюлчета злато.

212

Анонимен

преди 2 години

ДА НЕ СЕ СЪЗДАВА ЛЪЖЛИВА НАГЛАСА, ПОДОБНО УВЕЛИЧЕНИЕТО С 12.5%- ЩЕ УВЕЛИЧАТ СРЕДНО С 6%- НА НЯКОИ С 6%, НА ДРУГИ С 1.2%- НОВИТЕ ГОВОРЯТ МАСОВО ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕМЕК ЛЪЖАТ А ПОСЛЕ ЗАМАЗВАТ- ВИЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ...

211

Анонимен

преди 2 години

Заглавието трябваше да е за да е коректно - " пенсиите отново ще намалеят през м. юли? като премахнат добавката от 60 лв. и с новото увеличение от 6% . Същото както и при декемврийската увеличение.

210

много сте щедри!

преди 2 години

С една ръка давате а с другата крадете с високите цени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Стига сте ни имали за ***!Затова стадото ни остана от девет на 6 милиона! Останалите са навън!......Къде е България!

209

ПЕНСИОНЕРИ

преди 2 години

КОГАТО ВСИЧКИ ИЗМРЕМ!!! ВРЕМЕТО ЛЕТИ....

208

косю

преди 2 години

доК бясна съм ! Когато някой е копал в мините а ти си пиеше кафето бясна ли беше? Когато някой на нова година караше влака а ти се чукаше с шампанско бясна ли беше? Когато спинкаше сладко а някой караше камион във виелицата бясна ли беше! Не тогава си мислеше че тия са луди а сега си бясна!

207

коптор

преди 2 години

Вие господа не разбрахте че това което направихте е голям гаф! Най доброто беше бързо да се поправите и да преизчислите пенсиите по осигурителен принос а не както сега да толерирате не плащането на осигуровки! Умишленото помагане на сивия сектор противоречи на всичко казано от вас за спиране на корупцията и други дрън дрън! ТОВА ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ ВИ ДОВЕДЕ ДО СКОРОШНО СЛИЗАНЕ ОТ ВЛАСТ КЪДЕТО НА СКОРО ВИ КАЧИХМЕ!

206

Магесник-пенсионер

преди 2 години

Когото съм проклел , бял свят не е видел! От миналата година съм проклел проституиращите, значи скоро ще има възмездие за тях ! Оня ,дето хвърляше яйца, вече ще храни кокошките само. Кико Коня бил проституирал - и него ще стигне клетвата !

205

Пенсионер

преди 2 години

Ама престанете вече моля ви се! Веднъж вече вдигнахте пенсията ми с 12.5% и се оказах с 10 лева по- малка пенсия. Сега се готвите да вдигате с 6% - значи още 5 лева надолу. Стига сте ни обещавали. Това което ни обещахте предния път ни стига.

204

Eeeи

преди 2 години

Голям подскок за някой , но не и за тези , които са работили по време на инфлацията след 1990 , когато с една заплата се купуваше пакет памперси. За съжаление нашите родители ще си останат прецакани.