15

Влади

преди 2 години

Зелена сделка, спрени еленергийни мощности,огромни сметки, чист въздух, Грета Тумберг и т.н. Браво! ИСКАМ ДА ПИТАМ - ВИРТУАЛНИТЕ ВАЛУТИ НЕ ХАРЧАТ ЛИ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ЗА ПОДДРЪЖКА И КОПАЕНЕ? За хората -високи цени, а за нищото - енергията е безплатна. Нещо мирише гадно! Ама гадно!

14

Анонимен

преди 2 години

Защото номер 17 бтк е най ценното нещо на света и ще вземеш бтк , после като му се вдигне цената пак ще си купиш апартамент , ама по-голям .Рискувай

13

Хахаха

преди 2 години

Това ли изтърси Сталинка-Честното? А кое ги защитава - инфлацията може би? Печатените пари са пътник.

12

Анонимен

преди 2 години

Един кит се размърда преди няколко дни и от 56 слезнахте на 40 .Какво ще стане когато още един кит се размърда ? А какво ще стане когато другия месец ФЕД вдигнат лихвите ? Стягайте гащите , че никой вече не иска да дава пари на някакви пъпчиви тинейджъри , за измислени цифри на екрана .

11

Анонимен

преди 2 години

Абе я да питам крипто феновете .Някой от вас ще си продаде ли апартамента срещу бтк ? Аз лично ще ви дам бтк по курса в момента на сделката .Ако има съгласни насреща съм

10

буахахаха

преди 2 години

Банкерчетата що не кажат как доларът си е загубил над 90% от покупателната способност за последните десетилетия. Интересно, криптовалутите се движат точно в обратната посока и въпреки че имат корекции, на месечна база са си супер. Курсовете са публично достъпни, всеки може да види кое как се движи и как банкерчетата купуват крипто, като че ли е краят на света. МВФ вече се чудят как да принтят още хартийки, че не смогва принтерът - 50% от всички съществували долари, са принтирани през 2020-21.

9

Мухаха

преди 2 години

Имам няколко приятелчета- Криптоминьори. .Кътат си по няколко биткоина и от разни други крипто валути и надуват главите на всички как копаели... как си взели нови и по-мощни карти... колко им била здрава защитата на крипто портфейла... как още малко и щели да станат милионери.... ама иначе редовно ме врънкат да ги черпя с кафенце щото "нямали дребни " ... и си броят стотинките като си плащат сметката . Ех, криптоминьорски неволи. Иначе "първи китки" под всяка статия за Криптовалутите. Еббассси.

8

Анонимен

преди 2 години

До коментари 2-9, извинявам се на 1

7

До коментари 1-9

преди 2 години

Но пък рублата е топ инвестиция, нали дрогаре???

6

Мда

преди 2 години

Щом МВФ казва, че са лоша инвестиция, значи ще купувам още крипто. Всички знаем чии инструмент е МВФ. Яд ги е, че крипто пазара все още не е под техен контрол.

5

нещастници

преди 2 години

забележете, вместо а го обявят за лотари и хазарт, казват че за да станат сигурни искат глобна регулация ,сиреч ако станат од наш шконтрол, лотарията може да родължи!

4

хикс

преди 2 години

Никой не вярва , но стойността на биткойна е точно 0 . Сега прогнозата ми или по-точно информацията ми за бтк , силен срив с първи стоп на 20 000 и задържане за малко на тази цена .Засега това ви стига , нататък ще пиша още ....

3

Анонимен

преди 2 години

Да си направят чорба от крипто сега.

2

Анонимен

преди 2 години

Биткойна е все едно да лижеш бучка захар през стъкло! Има го, ама го няма

1

Анонимен

преди 2 години

TL;DR аз държа принтера за тоалетна хартия, вервайте ми