137

ВъзРодил Се

преди 2 години

6 Януари, 2021, САЩ:"Ако не беше бързата реакция на неколцина служители, в сградата на парламента щеше да настъпи кървава баня, а вицепрезидентът можеше да се прости с живота си - само защото се подчиняваше на демократичните правила, а не на заповедите на президента.""Но вместо да послужи като червена лампа за всички демократични сили, независимо от партийната им принадлежност, този почти преврат се превърна просто в поредния аксесоар в деструктивния политически спектакъл в САЩ..."

136

Анонимен

преди 2 години

Безрасъдно е да продължавате да си мислите, че сте недосегеми. 70% от българите НЕ ЖЕЛАЯТ да си слагат отровите, а зелената еврейска звезда не я искат 90%. Киро "българина" ще е може би първият линчуван политик в ЕС.

135

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 141: по-нагъл и изпечен лъжец от КК няма. За него е важно единствено неговото Аз. Вие сте само една *** по неговия път към върха. Не го ли разбрахте? Тепърва ще се разбере за какво коварство става дума и ще се срамувате, че сте го следвали.

134

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 145: ти да не мислиш, че КК не е ваксиниран, даже има и зелен сертификат. Питай го, ама този рутиниран лъжец пак ще излъже. При него няма нито едно изречение вярно с това, което мисли. Всичко при него е неистова жажда за власт.

133

Анонимен

преди 2 години

Всичко в тая партия, Възраждане е фалш. Като започнеш от узаконяването й, минеш през субсидията и стигнеш до протеста. Държи се само на шарлатанството, манипулативността и популизма. Чудя се тези членове и симпатизанти глухи ли са, че не виждат как ги използват. От субсидията членовете нищо не видяха. Тя отиде за палата на КК. Лидерите, на чело с КК почти всички имат зелени сертификати, ама бутат редовите напред да блъскат вратите и да се заразяват с Ковид. Царството на наивниците начело с Лъжец

132

До хората на К.К.

преди 2 години

Абе ху-йовци, видяхме ви IQ-то на площада - вас нощно време ви пръскат с Ковид, по 6г. учите биология, бият ви чипове и ви взимат свободната воля през 5G. Въпросът в момента е следния, защо ви дават право да гласувате? И може ли да сте по големи ку-роядци, на Костя Копейкин, ку-рвите лични?! Като контратеза на ненормалната лелка викачка. Ако някой искаше да ни командва с чип през 5 жито, нямаше ли да е по-лесно през чешмата (във водата) да пусне чиповете. 'Сички пием вода?!

131

Анонимен

преди 2 години

Нарушаването на Конституцията е престъпление. Подаването на декларация с невярно съдържание е престъпление. Зеленият сертификат е аналог на фашистката "жълта звезда" и също е престъпление. Законно проведените протести са право на граждданите. Кои са престъпниците в случая? И за сведение на овластените калинки - умрелите ще бъдат много, не защото не са ваксани, а защото са ви сбъркани докторите от доболничната помощ. Позор за жълточовките!

130

Анонимен

преди 2 години

Нека Киро да обяви от л'бимите му изказвания, че гражданите не са съвестни , ако не си бият самоубийствените течности на 3 месеца и този протест ще им се стори като вечеринка за девици, гаранция. Абе - направо да се махат тия , не стават, ПП ? само приказки за уж нещо. головодници.

129

КРУША --КРИЙ....

преди 2 години

.....ЗА КИРЧО И КОКОРЧО...ХА,ХА,ХААААА......НЕЩО ГИ ОТВЕЯ ПЛЯВАТА ....!

128

Анонимен

преди 2 години

Предвиждам просто абдикация на това правителство по-рано отколкото са се наканили - там март,април ли беше? По-рано ще е. От гразтворитерепка в грешка влизат. Не ви искаме разтворите, ае баста.

127

Анонимен

преди 2 години

Никой не насърчава протестиращите да не носят маски. Всички тези хора са единомишленици, затова са без маски и не приемат зеления сертификат и ваксинацията. Айде, стига упреци и празни приказки. А при протестите 2020 г. да не би да нямаше коронавирус? Защо се бяхте събрали един до друг ?

126

dakotabg

преди 2 години

А бе,къде е батко?

125

Анонимен

преди 2 години

"ББ за протеста на "ПП": Безразсъдна хулиганска проява!"

124

Анонимен

преди 2 години

Протестите срещу Бойко бяха хубави и правилни, в тях участваха само умнокрасиви хора. Протестите срещу тези, които протестираха срещу Бойко са лоши и неправилни, в тях участват само маргинали.

123

Хан Тервел

преди 2 години

Две години безотговорност,хаос и медицински геноцид отстрана на управляващите марионетки!Идва Народен Съд за престъпления срещу българите!

122

Анонимен

преди 2 години

Възраждане = Плиткоумие!!!!

121

Анонимен

преди 2 години

Падащите палячовци начело със сертифицирания си вожд лигльо в карантина да не дават определения на хората а да кажат защо не се карантинират всеки път когато има положителен в така нареченото народно събрание, по скоро е събрание на нагли ***

120

Анонимен

преди 2 години

Уж Възраждане организираше протеста, а ГЕРБ и СДС организира протестиращите.

119

фигаро

преди 2 години

троянски кон в парламента .

118

Анонимен

преди 2 години

Народа се пробуди и комунистическите плъхове се изпокриха. Един добър удар с лопатата и изтрепете тези гадини в парламента.