114

До 119

преди 2 години

Засега !

113

Абе хора

преди 2 години

ТЪРСЕТЕ СРЕДСТВА ЗА БЪРЗО И ЕВТИНО ЛЕЧЕНИЕ, оставете ги вече тия ваксини - видя се, че не са нито достатъчно ефективни, нито достатъчно здравословни ! !

112

Edin tam

преди 2 години

Всъщност масовата ваксинация по време на пандемия води до селекция на вируса, т.е. води до мутации. Тези мутации правят обаче ваксините невалидни. Интересен въпрос е наистина защо продължават да слагат бустер дози срещу вирус който е далечен братовчед на този който вършее в момента. $$$$$$$$$$$

111

Анонимен

преди 2 години

През януари Израел започна да предлага четвърта доза коронавирус на някои граждани. - Вече направо вирус им предлагат :)))))

110

Честито

преди 2 години

Бустер след Бустера мила моя майнольо!

109

Дедо ви

преди 2 години

Тцццц, у нас всеки разбира от вирусо, така както и от футболо. То за туй и с двете сме цъфнали, че и вързваме веки.

108

До Царят е гол

преди 2 години

Много точно казано. Затова и цъфна тука господинът от СЗО и се жалваше каква трагедия е, че процентът на набодените е нисък. Затова е и целият тоя натиск от ЕС през нашите министри-марионетки.

107

Същото е

преди 2 години

Какво става след всяка употреба на антибиотици?!? Ами действието им намалява,,

106

Анонимен

преди 2 години

аз имам 3 пфайзера.1 инфлувак и 1 тетанус.дифтерия.нищо ми няма.

105

Логично

преди 2 години

четвърта доза коронавирус, после пета доза коронавирус и после защо пандемията не преминава а !? видяхте ли какво сте написали в текста 'случайно' ?

104

Анонимен

преди 2 години

като чета откровено мало*мните изказвания, много ми напомнят на нашият "бял хакер" .. ако не беше трагично, щеше да е комично

103

Шах

преди 2 години

Но сте готови за логаритмуване .

102

Смърф

преди 2 години

До койМожем да им помогнем като им върнем някои от тези ваксини с удължен срок на годниост.

101

кой

преди 2 години

Цитат:...Дори Германия ..... В страната има недостиг на ваксини за четвърта доза в кампанията за бустерни дози на правителството.....хааах ще умра!!

100

Паметлив

преди 2 години

Както казваше Тодор Колев:"И след мъглата-пак мъгла!"

99

Смърф

преди 2 години

Не мога да разбера, защо е този натиск за трети и четвърти дози от ваксина, която е разработена срещу оригиналния ухански вирус. Та от тогава той се промени драстично. Първо беше британски после индийски и сега южноафрикански. Какъв е смисъла да се ваксинирам срещу нещо, което не съществува вече ? Ато защо мой приятел с три дози в момента е в тежка състояние въпреки, че вярва в науката.

98

тъй де

преди 2 години

Даже ще удължи пЛандемията.

97

Обективен

преди 2 години

Бустер след бустер, зомби след зомби, психопат след психопат...

96

Смърф

преди 2 години

Не мога да разбера какво друго очаквате да чуете от един производител на ваксини. Винаги едно и също. Слагайте си нови дози, докато ние измисляме и пускаме нови вируси. Все пак търговията трябва да върви.

95

Българин

преди 2 години

А някой защо не повдигне въпроса, че просто ваксината е калпава. Не може да ти слагат три инжекции през месец .. и после да искат и четвърта и пета след няколко месеца.Някоя продажна медия няма ли да има смелостта да каже "царят е гол"? Или вечно ще следвате пътя на парите и ще пишете за каквото ви плащат.