176

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Другаре, да се борим срещу Баце, срещу Цацара, срещу Гешев, срещу Чорапа, срещу Киро, срещу Световното правителство, срещу гнилите, долни и мръсни САЩци, срещу световния капитализъм, срещу кемтрейлите, срещу ваксините, да продължаваме да изчегъртваме и да не пропуснем да се преборим със себе си, въпреки че когато човек победи себе си не знае кой е победителят и кой - победеният. Напред България !

175

Измекяри

преди 2 години

Яхнали са *** на Донълд.

174

Анонимен

преди 2 години

28% са ваксинираните за 2г.в БГ. Какво да кажем? Толкова!Няма да умрем от тромби, не искаме. Ще се борим докеай!

173

Анонимен

преди 2 години

Май стана другоНедоволните яхнаха,, Възраждане,! Видяха спасителен пояс там. А, пък,, Възраждане,, няма нищо против. Мислех че няма да се получи, но беше и нещо като изпитание на водача им да гледа от монитора и знае какво да прави следващият път.

172

хан Крум

преди 2 години

Неочаквано бързо харвардските успяха да настроят половината от българите срещу себе си. Само с днешното гласуване в парламента настроиха и бизнеса на същата вълна. Така че следващия протест на Коцето може да завърши с оставка. А ГЕРБ не бързат. Кирчовците, ПР -те им, Рашков, и министрите работят всяка минута и с всяка телевизионна изява за тях. Кога ли ще кажат и те СТИГА ?!

171

Анонимен

преди 2 години

Този народ има нужда от просвещение и от отговорни водачи. Без водачи няма успешни битки за основни човешки права. Костадинов има ресурсът да защити исканията на гражданите. Яхнал бил протеста, ама друг път - народът трябва да е стадо, безпомощен и дезорганизиран, 30 години тропахме хорца по площадите, стига толкова!

170

да ама не

преди 2 години

никакво яхане няма просто Костя Копейкин провокира протеста защото така му казаха от Кремъл.Предпазване на населението по време на пандемия е част от националната сигурност.Чеждите агенти искат обратното -държавата да блокира и да не може да се отбранява.Това е цялата работа за няколко рубли повечеДАНС СПИНКА ЛИ

169

Анонимен

преди 2 години

За каква вълна пишете бе слабопаметни? Те го казаха това още преди изборите! Информирайте се поне малко има туба има личен канал на Костадинов! Моето лично отношение към Възраждане в момента не е важно, просто искам опростачаването по българските медии да се намали!

168

ШАШ 2022г.

преди 2 години

Тези с това фалшиво име ,,Възраждане " ще си платят. Радев, Рашков , Янев и още куп ,,политици" също ще ги настигне възмездието.

167

Dullitle

преди 2 години

До АнонименПий си хаповете, тури анти 5Ж каската и не се обаждай

166

Анонимен

преди 2 години

Толкова е странно и съмнително, че се появява политик, който иска да служи на народа, че хората измислиха всякакви теории от невярване.

165

Анонимен

преди 2 години

Хората просто не допускат Костадинов просто да е против сертификатите и да иска да служи по-голямата част от народа, които не искат сертификати. Затова се измислят всякакви теории как бил руски агент (въпреки че там са ваксинирани), как искал дестабилизация (човекът, който е написал учебник по история и многократно е защитавал българското...) или как просто искал да яхне вълната на недоволство... Безпочвени клевети.

164

Анонимен

преди 2 години

Патриотичните партии които все се пръкват от българското черноморие.

163

Нане

преди 2 години

Като не ще те мира на ви секира... В партията на подмяната е пълно с меки китки... Кой я избра тая пъсмина... Машинките...)))

162

Анонимен

преди 2 години

Слабичко.Волен какви протести правеше!

161

Да

преди 2 години

Четвърта,бустерна доза избори и всичко ще е цветя и рози!!!

160

Анонимен

преди 2 години

Другата седмица очаквам повече протести, когато започнат да искат ваксини на хората за ходене на работа или да им бъркат по дупките.

159

Анонимен

преди 2 години

Днес има мобилизация на про-ваксо троловете. Малко е късно, вече се видя, че едва на 20тия ден този Франкенщай-правителството получи сериозен протест. Това разбира се е нищо и ги чакат още по-сериозни такива, хората биват принуждавани да се перфорират, за да не загубят работа и доходи. Погледнете какво става в Европа - задължителни трепанации, а тукашните повтарят като папагали и дори искат да бия рекордите по трепанация. Абсолютно неадекватни, живеещи във виртуален техен си свят.

158

Кожара

преди 2 години

Сега с всички сили медиите ще опитат да омаловажат "Възраждане" . Изкарвайте *** и им се присмивайте ,че няма кой да ви се върже.

157

Анонимен

преди 2 години

Какво ще яхне Възраждане след като свърши ковида?