26

аз

преди 2 години

Ваксиниран или неваксиниран заразява 100 души едновременно? Освен това - тези 100 ваксинирани ли са или не са?

25

ха ха

преди 2 години

Кихащия трябва да е Херкулес ,да наплюе 100 човека с едно кихване :)))

24

АНОНИМЕН

преди 2 години

Въй на въьовете!

23

Анонимен

преди 2 години

Не 100, а направо 100 000 000 души. Като сме почнали с дезинфомацията отрано, да знаете още и че ваксините срещу Ковид са изключително ефективни и доказано безопасни. Третата фаза на изпитване на Комирнати на Пфайзер изобщо не приключва през 2023 г., нееее. В България имаме висока смъртност само и единствено заради Ковид, а не защото здравеопазване на практика няма и хората умират по стълбите на болниците. На запад са много ваксинирани, затова пребориха пандемията и забравиха за нея.

22

супер

преди 2 години

Заразява по 100 човека без симптоми! Краят на ковида е скоро!

21

Sofia Centre

преди 2 години

Ко стана с делтата? Все нови варианти а на мен ми нямо нищо 🤣 вчера на протеста можеше да наричаме дебелите охранителни. Време е да вземем властта и да започнеме да работим върху по-добро образование,за повече пари и да увеличме населението, трябва да сме поне 10милиона.

20

Анонимен

преди 2 години

Нали Коцето се е боцнал,кво

19

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ НОВИНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ!! ТАЗИ Е НОСЕТЕ НАМОРДНИЦИТЕ!

18

Анонимен

преди 2 години

Вече никой не говори за оригиналния коронавирус, заради койнто създадоха ваксините. Явно вече го няма. Но Омикрона го замести достойно. Но за него трябва бустер, а после бустер на бустера.

17

Глупсоти!!!

преди 2 години

R0 се изчислява! Реални НИКОЙ не може да каже каква е стойността му!!!! Има много критерии, които се вземат под внимание! СТИГА ЛЪГАХТЕЕ!!!!! ФАШИСТИ!!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Не заразява 100 души, аз лично като се изкихам на метространция Вардар, стига чак до Интер Експо Център, та заразявам минимум едно 20-30 хиляди. Да се направи едно събиране на кихащи някъде в центъра и цялото население на София ще "преболедува" за има няма 2-3 часа, стига сме се мъчили вече.

15

Истина

преди 2 години

Така е. Омикрона минава защитата от ваксината и влиза в организма, разможава се милиарди пъти и чак тогава ваксината задейства някакъв механизъм и жертвата не умира. Но е заразил 100 човека, защото спокойно се движи със "зеления пропуск на сатаната".

14

Анонимен

преди 2 години

А това не значи ли че е редно да се излезе в грипна ваканция, както се е правило в ерата преди ковид? Само питам! Или да не се излиза, потеже ковид е по-лек от грип. Но пък като е по-лек от грип защо тогава се налагат безумни рестрикции и сертификати? Та по-лек ли е или не ковид? И ако не е по-лек, защо децата са в училище?

13

Анонимен

преди 2 години

Ами хванете го тоя ваксиниран човек и да се свършва вече!

12

Анонимен

преди 2 години

Омикрон не е проблема. Проблемът е разбития имунитет от боцканията.

11

Bond

преди 2 години

Да забранят дишането! Нито ще отделяш Зараза, нито ще я прихванеш!

10

Анонимен

преди 2 години

В тая бройка влизат ли лицата, с които болният е говорил по телефона? Неговите събеседници рискова група ли формират?

9

Анонимен

преди 2 години

1 племенницата ми, сладурче на 8, хвана ковид от съученичка. 3 дена беше ок, на 4тия изведнъж започна кънтяща суха кашлица, на 5тия вече беше с температура, която не спадаше. Направи бронхит и за 2 дни пневмония. Здраво дете, гледано, хранено, обичано. Сега още е на антибиотици. Не знам какво следва, но ако целта е да разболеят хлапетата, това вече ще вбеси народа окончателно. Заради децата народа ще възстане. Не знам дали новичките осъзнават, че БГ не е запада и тук има други нрави!

8

Анонимен

преди 2 години

"Това мнение изрази известният руски имунолог". Копейкин ще получи удар - ще трябва да опонира на нещо руско :(

7

Анонимен

преди 2 години

Стотици милиарди се преразпределиха и умножиха, докато ни правят на ***!