12

Анонимен

преди 2 години

Катого гледам този е прехвърлил 60-те. Помни какви зими имаше през 70-те и 80-те години. По онова време зимите започваха в края на октомври и приключваха в началото на май. През тези зимни месеци снега само трупаше без да има възможност да се стопи. Върху старият сняг трупаше нов и така до пролетта. Температурите рядко надхвърляха нулата в повечето време бяха минус 10 минус 15 градуса.. Ако сега се върнат тези зими много народ ще предадат богу дух.С това парно по което тече хладка водичка е ужас

11

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

10

Анонимен

преди 2 години

Е СТИГА БЕ! Аз очаквах на море да ходя, тия ще ми говорят за сняг ЗИМНО ВРЕМЕ!

9

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Думата "прогноза", означава "предсказание" и/или "предвиждане". Досега колко предсказания за края на света сте прочели, слушали или гледали по разни видео-канали и нито едно не се е сбъднало. Така е и с времето. Човекът е предсказател за времето.

8

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

<<< - "Времето е подходящо за пътуване на Балканския полуостров" - >>> За имунизираните - да, за антиваксърите - не. Това е положението на Балканската Пенинсула. Да живее Световното Правителство !

7

Анонимен

преди 2 години

Този човек не спира да прогнозира и нищо да не излиза вярно.По-добре да си мълчи, просто е срамота с тези прогнози.Според него сняг щеще да има през октомври, после през ноември за Коледа и Нова година по 15 см сняг, след това за тази седмица много сняг и така безкрай.

6

Данчи Фъндъкова

преди 2 години

Много ще се изненадам, ако всичко в тази фалшива новина се случи.

5

Пък

преди 2 години

аз прогнозирам, че около Петров ден ще е топло.

4

Анонимен

преди 2 години

Наизустил от Уедър ченъл прогнозата и я съобщава с такъв патос,все едно е открил Америка!Е такива феодални старци е пълно и даже заплати взимат от нашите данъци,а нищо не работят!Дори да сбъркат,викат:''Ами то е прогноза може да стане,може и да не стане както казвам''Шаман!!!!

3

Сахар

преди 2 години

Неочаквано!В другите новини - водата е мокра.

2

Вълнара

преди 2 години

Слагайте вълнени гaщи!

1

Мда

преди 2 години

Сняг през януари!? Че това си е цяло бедствие! За джендърите...