24

334

преди 2 години

Защо не протестирате срещу ограничителните мерки във Великобритания?

23

777

преди 2 години

Не могат да се справят, ако излезе голяма маса от народ. Повече сме от тях....така чееее

22

Значи

преди 2 години

Тези избраха новите и след около месец протестират за решенията им!

21

Анонимен

преди 2 години

Цирк

20

ooops

преди 2 години

25 ДУШИ ПРОТЕСТИРАЩИ!!!Дааа.....мащабен протест!Браво!

19

Алекс

преди 2 години

Покорно се наваксаха,за да могат да мият английските тоалетни.Сега протестират срещу мерките в България.Цирк.

18

Опорка

преди 2 години

Тия в Лондон живеят на село. Карат ги с автобуси, селяни са. Всеки който протестира е селянин, ама и живее в панелка. Така ми поръчаха да пиша. От фондацията ми дават акаунт за игра. Тя е зелена, Грета така каза.

17

Joro

преди 2 години

Защо толкова ме отвращават тия, които са отишли на майната си, а дават акъл какво да става тук. И в гарнитура добавят патриотични песни, хора и подвиквания "Да живее България". Тя ше живее България, ако има хора в нея и работят в нея.

16

К

преди 2 години

Много противници на сертификатите онлайн, защо не бяха вчера пред НС наред с достойните и свободни граждани?!?

15

Misia London

преди 2 години

Тея миячите на чинии в Лондон, защо не ходят в Масква да протестирват!

14

АнонимеН

преди 2 години

До Елементарно/ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕШ САМО МАЙКА СИ!!! РАЗПИТ НА ГОРАНОВ И ТОЧНО ПРОТЕСТИ НА ВЪЗРАЖДАНЕ!! 2+2 Е РАВНО НА 4!! АБСОЛЮТНА ПАТЕРИЦА НА БОРИСОВ Е ВЪЗРАЖДАНЕ !

13

Анонимен

преди 2 години

За пореден път една част от народа беше подлъгана от новите "спасители" ПП дето се оказаха новите ГЕРБ а канадското *** Киро - *** поредния клоун дето си мисли че е голямата работа а реално няма качества и морал дорои за елементарни неща. Въпрос на време е да бъдат изхвърлени от управлението с шутове.

12

Елементарно

преди 2 години

До Анонимен 7. На предишните протести чия патерица бяха? Не беше ли на Промяната, ама тогава може. Колко сте елементарни. Костадинов се оказа много по-умен и устойчив политик и от бившите, и от сегашните управляващи. Логиката му е желязна, има бъдеще.

11

dsadsad

преди 2 години

Цирк

10

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНО СЪС СУПЕР ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ И СИ ГО ЗНАЯТ !!! МОЖЕ ДА СЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ НЕГО ВСЕКИ ДЕН ВСЯЧЕСКИ И ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН! А ПРЕМИЕРА ТУРЕН ОТ РАДЕВ Е ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК НА КОЙТО НЕ МУ СЕ ПОВДИГНАХА ЕДНА КАМАРА ОБВИНЕНИЯ ! ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ, ЛЪГАНЕ ИЗМАМА И ВСИЧКО ГО ЗАМАЗА НАГЛИЯ БЕЗБОЖЕН ПРЕСТЪПНИК РУМЕН РАДЕВ!

9

Анонимен

преди 2 години

До 5 Все НЕразбрали! Ами почнете да разбирате най-сетне дееее! Ако имате с какво .....

8

Анонимен

преди 2 години

Ще опитат да нахлуят в английския парламент, нали така?

7

Анонимен

преди 2 години

Браво! Да продължават!

6

Смешен плач

преди 2 години

Какво става с трубадурите на миналогодишните протести? Бившият министър на МВР Йорданов хвърчи по студията да разправя, че вчерашния протест не бил законен, защо бил разрешен? Моля ви се, Възраждане бяха и на предишните протести, затваряха се кръстовища, нападаха сгради, хвърляха яйца и това било нормално, а сега, когато заграбиха властта вече не е законно. Гледам и слушам този смешен плач на тия трубадури и техните телевизии, как се уплитат в собствените си представи за демокрация. Палячовци

5

АнонимеН

преди 2 години

ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ, ХИЧ НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ХОРАТА!!! ПРОТЕСТИТЕ СА ОРГАНИЗИРАНИ КАТО СПЛАШВАНЕ СПРЯМО РАЗПИТИТЕ НА ГОРАНОВ ПРЕСТЪПНИКА!! И РАДЕВ Е ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК ФАЛШИФИЦИРАЛ ИЗБОРИТЕ А ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНО И СИ ГО ЗНАЕ С ПАРТИЯ НАЧЕЛО КОЯТО НЕ Е ПОЛУЧИЛА И 4% РЕАЛНО ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НО С МАШИНИТЕ ОТКРАДНА 25% В ТЯХНА ПОЛЗА! ЕЛЕМЕНТАРНА НАСТРОЙКА НА МАШИНИТЕ Е ДА КРАДЕ 1 ОТ 3 ГЛАСА ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА!