9

Анонимен

преди 2 години

Типичен балканец,нарушил съвсем съзнателно законите на три държави и сега се смята за жертва !

8

дедо Ташунко

преди 2 години

Затвор за лъжците и мошениците като Джокович, никакъв респект пред хора, които нямат респект от нищо и никого! Кой знае колко хора е заразил, докато си митка натам насам? Ама австралийците не си поплюват. Пожелавам на Ноле да остане да играе, ха дано, ама надали.

7

...

преди 2 години

Обратно в къщи(бак хоум или цурук цухаузе)!...

6

АнонимеН

преди 2 години

ВИЗАТА МУ НЕ Е БИЛА ОТНЕТА, ЗАЩОТО КЪМ МОМЕНТА НА ДЕЛОТО СЪДИЯТА НЕ Е ЗНАЕЛ, ЧЕ Е ИЗЛЪГАЛ, ЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 2 СЕДМИЦИ НЕ Е БИЛ В ЧУЖБИНА!! ДЕЛОТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕРАЗГЛЕДА И ЗАТВОР ЗА ДЖОКОВИДЧ НЕ САМО ЧЕРЕН ПЕЧАТ!

5

АнонимеН

преди 2 години

НОВАКС ЛЪЖЕ ДЖОКОВИДЧ Е ВСЕ ТАЯ ДАЛИ ЩЕ ИГРАЕ В ТОЗИ ИЛИ НЯКОЙ БЪДЕЩ ТУРНИР !!! И ТОЙ И ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО СТАНАХА ЗАРЕЗИЛ ПРЕД СВЕТА И СЕ ПОДИГРАХА СЪС СЪРБИЯ ВЕРОЯТНО СИ ГО ЗАСЛУЖАВА! СЕГА ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ, ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЪРБИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СЪС КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ!

4

Страх

преди 2 години

Направо се г, толкова ги е шубе да не им грабна шлема. Евала на Джокович направи ги на маймуни.

3

Анонимен

преди 2 години

Ясно е че искат да му вгорчат живота заради това че не иска инжекцията. Можеха да му направят един тест и да се приключва случая. Но искат да покажат на неинжектираните че и тях това ги чака, а инжектираните да са спокойни че са избегнали тези мъки като са се инжектирали. Това кой е болен и кое е здрав няма значение за пландемиците, за тях има значение само инжекцията, да се чудиш какво толкова има в тая инжекция.

2

Анонимен

преди 2 години

Австралийците се оплетоха съвсем. След като спретнаха шоуто с Джокович тръгнаха да оглеждат и други тенисисти, които вече бяха пуснали преди 2-3 седмици, само за да докажат, че са принципни. Намериха 2-3, които го отнесоха, но след като съдът им каза, че Джокович е имал право, сега зациклиха. Да не са решили да го арестуват направо по време на мач, та го отлагат, то турнира ще почне

1

Анонимен

преди 2 години

Джоката ги побърка. Шоуто продължава.