162

пенсионер

преди 2 години

Как за една година се обръща баницата! Вече протестиращите са лошите! Нинова няма ли да направи комисия за окърванените протести? Вътрешния министър защо вече не си е подал оставката и не е подведен под съдебна отговрност?

161

ШантавНарод

преди 2 години

Ех ***,***!Защо не протестираше,когато СДС-Чумата те налази и те окраде,остави тe без препитание,прокуди децата ти далеч от родното огнище,за да слугуват на ***-господари!?

160

Анонимен

преди 2 години

'' на тези про-западни иззроддди ! '' ........................... там ли те стяга чепика ? А ако бяха про-съветски като тебе, щеше и маска да носиш, и да се ваксинираш ... добре, че вече си дърт и не ти остава много да цапаш тази земя с комунистическото си присъствие.

159

Анонимен

преди 2 години

Ама верно сертификат за тук не ни трябва.Е който ще пътува в чужбина нека им показва там,но тук за какво ни е?Който иска може да се ваксинира и да не си вади сертификат,какво толкова?Но за фалшификация трябва да има строг закон.Поне затвор минимум колкото си е за документна измама.Та без сертификат да може,но извадиш ли го трябва да е истински!

158

Възраждане

преди 2 години

Не мога да повярвам, че България има такъв свиден син като Костадинов.Тоя човек е способен да поведе народа, струва ми се че шоуто едва сега започва, днес беше само загрявката.Българите винаги сме показвали пътя в най-черните дни, дори и на прехвалените Западняци.Лошото е, че винаги ни трябва лидер и човек, който да ни поведе.

157

Алекс

преди 2 години

Докъде ще стигне недоволството от мерките?Зависи от финансовите възможности на Копейкин.Видя се,че участниците в протеста са платени неграмотници от дълбоката провинция.

156

Анонимен

преди 2 години

от какво умря председателя на ес , след ваксините и бустерите

155

Анонимен

преди 2 години

какви зарази , ваксинираните заразяват , освен това от тях се създават и нови щампове като омикрон , в най ваксинираните държави най много болни , тука , че умират е заради скапаната здравна система , хората нямат медицински досиета , за да се види от какво са болни и съответно с какво да ги лекуват , няма профилактика , тия лични лекари няма ли да ги задължат да насрочват прегледи на хората

154

Анонимен

преди 2 години

имаше много млади хора и действаха смело браво деца

153

Бате Сечко

преди 2 години

Свобода или смърт!!! Долу Новият Световен Ред на Новите Фашисти.....!!!

152

Анонимен

преди 2 години

В Полша няма зелен сертификат, а тук ни будалкат че сме имали най-меките мерки. В момента сме на кръстопът или зеления сертификат пада или правителството.

151

Анонимен

преди 2 години

До скърцане със зъби.

150

Анонимен

преди 2 години

С газови пистолети само миризма се образува!!!!!!!

149

Анонимен

преди 2 години

обраха пенсионерите затвориха държавата потъваме в дългове е как да им се помолиме

148

Анонимен

преди 2 години

Лошото е,че и ГЕРБ и СДС са БКП,както и задкулисието.Реално с избори в България ние не сменяме никого!Докато няма АК-47 за задкулисието изборите нямат смисъл!!!!!

147

Анонимен

преди 2 години

Ko?Ne!

146

Анонимен

преди 2 години

Какъв протест бе? Излиза някаква с каска, повтарям с КАСКА: "Учила съм 6г. биология и знам, че това не са никакви ваксини. Това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушават вашата свобода! ще бъдете управлявани с 5г системите..." И т.н. и т.н. Вие сте психично болни, бе хора! Психично болни и оглупели до неузнаваемост. Отивайте да се лекувате, че лошо ни се пише на всички с такъв народ.

145

Пешо

преди 2 години

Минах днес покрай протеста .... и все едни и същи безделници на първите редици.На всеки протест едни и същи.Те всъщност работят ли нещо.Погледнах и останалите-взети всички заедно,интелекта им едва ли е по висок от всичики *** от една крафеверма.И тези хора искат промяна.Боже господи опази ни от такиви индивиди!!!

144

Политолог

преди 2 години

Правителството трябва да подаде оставка и да се проведат нови избори през Март. Имаме съвършено нова ситуация в България и няма как едно провалено управление да взима решенията от името на хората.

143

SS

преди 2 години

До 171 . Мен ковид не ме лови бе гало-ш ! Лови ги такива като тебе дето цапат гащите от страх и ходят да се бодат с по две,три дози и пак ги хваща ! И знаеш ли защо ? Защото цял живот са били на мама чедото ! И са получавали всичко на тепсия ! Като цветенца в саксия ! Аз съм израснал по сиропиталища и съм се сблъсквал с реалния живот от 15 годишен .