8

Абе ами Радев и

преди 2 години

клонингите му,като нямат таван за пенсиите,само по 75 лв ли ще им дадат?Радев взема около 3 максимални пенсии,Значи на човечецът му се полагат 225 лв(3х75) добавка.Нека бъдем почтени и справедливи.Народът(воден от тези,които решават кой колко да взема)е решил(натрапено му е)да има "аристократи" на народна хранилка.Те не са ли в конфликт на интереси-сами решават какви пари и екстри да вземат?Баба Пена-50 г стаж като "пропуски"иска да взема и тя над 4000лв пенсия,ама кой идава?Редно ли е?

7

Германец

преди 2 години

Има доста спестени пари от пенсии на заминали си възрастни хора. Хора, послушали децата си, че ваксините са опасни. След обстоен рисърч във фейсбук и ютюб, разбира се.

6

Д-р Исня

преди 2 години

А преболедувалите? Те също имат антитела. Лобизъмата е голяма ралта!

5

Анонимен

преди 2 години

Колко закона освен конституцията се нарушават с това решение: а) 1 б) 2 в) Законността е толкова опорочена, че вече нищо се струва г) Всеки сам си преценя

4

Смех на търкалета

преди 2 години

Някой наистина ли вярва, че коя и да е държава и правителство в света, ще извади първо по 100тина лева за ваксина, а после и по още 75лв бакшиш само и само гражданите да са здрави!?

3

Анонимен

преди 2 години

"изискването е те да са се имунизирали" - е как да го спазиш това изискване - като инжекциите не създават имунитет? Колкото и настойчиво да напъвате да промените смисъла на думата, той е доста конкретен и ясен.

2

Хм, странно

преди 2 години

Киро Льох мана преди малко обяснява как не трябвало да се разделят хората.

1

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да им ги дадете преди да се ваксинират. Сега смъртността щеше да е по- малка.