163

Ива

преди 2 години

Защо лъжеш Сербезова? Хората ги раздели омразата насаждана от мошеника Радев и всички негодници жадни за власт, които на всичко отгоре са и некадърници.Наглостта ви е ценична

162

Анонимен

преди 2 години

До ЕстетаНяма значение външнния вид,а банковата и дебела биг фарма сметка. Прав си,подобна съмнителна личност,и в личен,и професионален план, министър на здравеоапазването , момент на криза е безумие. Калинки на макс.

161

Естета

преди 2 години

Тази Асена Сербезова е много странна персона? С какъв акъл се е съгласила да стане министър на здравеопазването?! Тя цели 4 пъти се е женила и развеждала!? Що за морал? Маса достойни любящи мъжки сърца е разбила- *** трошачка такава:( Поне някия хубавица да беше- а тя..една пърделана гадна,въшла недна? Или отменяш зеления сертификат,или- ОСТАВКА! ТРЕТИ ПЪТ НЯМА! СРОК-1 седмица!!

160

Анонимен

преди 2 години

До До 175 179 Схващаме жалките Ви напъни, които претендират да са ирония, макар и неуспешно. И забелязваме, че не отричате да сте ваксатрол :)

159

Анонимен

преди 2 години

До Надблюдател 189 Опита се да я посее баце ви, но не му се получи сред нас, само сред трроловете му :) Никой даже не ви мрази, вие сте ***.

158

Анонимен

преди 2 години

До До 175 Ваксатроле, няма нужда да ни крещите :) Няма да има очакваният ефект :) Аз не давам никаква "рецепта", просто Ви обяснявам за сребърната вода - какъв ефект има доказано върху патогените. Няма нужда да претендирам, че разбирам от медицина, както правите Вие :), не че някой Ви вярва :), за да знам безспорни факти, които датират от хилядолетия.

157

МНЕНИЕ

преди 2 години

Сербезова Трябва да си Подаде Оставка - тя насади СТРАХ че няма Лекарства в България .

156

До 182

преди 2 години

Написах ви рецептата. С нея само ще подкрепите силата на собствената ви имунна система.

155

до 181

преди 2 години

Те застрахователите това и искат-да чуят от някого,че не се умира от Ковид.Това е музика за ушите им!Ето им довод за да не платят на никого!

154

ЕМА

преди 2 години

ЕМА СЪОБЩИ ДНЕС, ЧЕ ЧЕСТОТО ВАКСИНИРАНЕ НЕ Е ДЪЛГОСРОЧНО РЕШЕНИЕ ЗА ПАНДЕМИЯТА.

153

555 до Чук 160

преди 2 години

На семинар в Европа на патолозите присъства и нашия патолог д-р Стоян Алексов. Констатацията на всички е ,че няма нито един починал от коронавирус. Ако не се вярва а тях няма на кой,защото те са последна инстанция при лекарите. След аутопсия изследват всички органи и системи и мисля,че правят някаква консервация на части, така че имат огромна отговорност ако се констатира впоследствие манипулация. Но по добре напиши на гугал "не се умира от а с коронавирус"

152

Никола

преди 2 години

Какъв страх,бе Сербезова ?! От кого и за какво ?! Разберете го - не искаме да ставаме опитни зайчета не течности БЕЗ СЕРТИФИКАТ!Да,страхувамне се,но от вашите неадеква тни решения -ако са адекватни как да си обясним изключително големия процент хора ваксинирани ТРИ ПЪТИ в ИЗРАЕЛ,а в момента са в процес на четвърти път и СТИХВАНЕ НЯМА ?! Кралската шведска двойка също при три ваксинации ще си слага четвърта ?! Из лиза,че ваксиниран,неваксиниран винаги МОЖЕ ДА СЕ ЗАРАЗАШ ! Е-е ?!

151

До 175

преди 2 години

И как реши, че съм Ваксатрол като ти препоръчвам точно обратното?

150

Анонимен

преди 2 години

Тази със същата опорка - били сме разделени и то от страха :) Първо разделени предполага подобни количества от двете страни. Ние сме 80:20, човек би казал, че имаме предатели. Просто доказателство: ако под дадена статия не пишат трролове, всички сме на едно мнение. Има такива случаи, макар и малко.

149

171 до 174 и 173

преди 2 години

Рецептата е много ефективна.Като я чух от съседа избегах за един месец.И до днес съм здрав.А сребърната вода е по скоро консервант.Съседите ни обаче оскубаха магарето,пръча е без рога,а кокошките са с подрязани нокти.Ръждив бойлер в квартала вече нямаме,всичкото старо вино се изпи,патока е по скъп от ракията.Айде да свършва тоя ковид,че вече ми писна!

148

?!?

преди 2 години

Тая сигурно визира изявлението на Радев от Шипка: Че няма зараза и само искат да му запушат устата. Е явно са му я запушили щот мълчи кат ..... Газз.

147

Анонимен

преди 2 години

До Човек 173 Ваксатроле, сребърната вода няма нищо общо с описаната от Вас пр.ос,тотия. Само ваксатрол може да я измисли :), между другото. В желанието си да ни представите за и,.д,и.оти, сами блеснахте в тази светлина :) Среброто е познато от дълбока древност като убиец на болестотворни микроорганизми, а днес е доказано научно, че убива над 650 патогена. Макар че, твърде напредналата наука не може да обясни как го прави :) Пример за силата на природата и нивото на науката :)

146

555 до Ан.165

преди 2 години

В САЩ преди да се появят ваксините ,се лекуваше с ивермектин . Законодателството на янките не позволява след успешно лечение с препарат да се пуснат на пазара ваксини и за това нарочиха ивермектина за неефективен и се премина на ваксинация. Методи за профилактика и лечение наК19 бол::колоидно сребро-най-силния природен антибиотик , но освен бактерии унищожава и вируси за около 30 секунди. Друг мощен лек е прополиса , черен пипер-също . Има още доста, но лекар едва ли ще каже. Имат друга мисия те

145

До 171

преди 2 години

Надявам се ти да се самоизлекуваш с тази рецепта.

144

Човек

преди 2 години

Може да се прибави и сребърна вода. Отлично допълнение към долното придписание. Запишете си го!