42

Промянаааааа

преди 2 години

Бият ли го гестаповците на Тарашков? Ако това не помага, да му забият клечки под ноктите.

41

izh

преди 2 години

Абе Рашков Милиционер. Купил си кола на лизинг и се оказало след 3 месеца, че колата има проблем с документите. Когато си купиш лизингова кола, тя става твоя собственост след изтичане на лизинга. Дотогава собственик е ПРОДАВАЧА. Ха сега Милиционерчето да обясни ЗАЩО никой до сега не е извикал на разпит продавача?. Или може би не всички които ще присъстват са от вашите? Много ***-милиционерка история. С толкоз акъл - такава схема

40

До 50

преди 2 години

Дрън - дрън! Информация от типа една жена каза! Българите не са толкова глупави да вярват на откровени глупости! Даже и манипулацията на софтуера на част от машините на Мадуро не ви помогна кой знае колко! А това правителство и след това и Радев ще си отидат презрени от българите!

39

Чудь се!?

преди 2 години

Каква злоба строи от част от коментиращите? Раздават на едро присъди без да се замислят! Обаче, господа писачи ако се отнасят така с вас самите, какъв вой ще нададете!? Спрете се малко! А, новите странни хора от ПП, ИТН за нищо не стават иРадев вече се оглежда за хора за служебен кабинет! С един удар ще се освободи от Нинова и хората й, и от ужким десните!

38

Анонимен

преди 2 години

Кюлчетата са пренесени в Турция при посещенията при Ердоган със самолета. Чувалчетата и кюлчетата са в турска вила край морето. Чака се Гешев да се освободи от ангажименти и заедно с Боко да отлетят за топлите страни.

37

Анонимен

преди 2 години

И защо Рашков не е на разпит за 19 -тте си апартамента. Възможно ли е човек с държавна заплата да построи по законен начин толкова имоти?

36

Радев кога?

преди 2 години

А кога ще разпитат Румен Радев за прикриването на престъпленията на олигарха Пламен Бобоков, който зари 200 тона токсични отпадъци от завода си Монбат в земята близо до Монатана?

35

Аз

преди 2 години

До 44, абе герберски ***, поне като ти дадат посока на писане, си направи труда малко да почетеш. Жената на Рашков е нотариус и вече му направиха проверките, ама за твойте работодатели нещо не им се връзват доходите с имотите???

34

от село

преди 2 години

Царуля ще мие ногите на тиквата в затвора !!!!

33

морски

преди 2 години

До 4epa Тук общински съветници имат по много имоти.Дават ги под наем.От общинска заплатка сладка, разбира се са купени.На ниво Общини трябва да се чисти, оттам нататък на ниво висши държавни чиновници.

32

4epa

преди 2 години

КОГА ЩЕ РАЗПИТАТ ДАМАДЖАНОВ- 4АШКОВ ЗА 19 ИМОТА- КАТО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ Е БИЛ НА ДАРЖАВНА СЛУЖБА !!!!! А ДРУГИ НОРМАЛНИ ХОРИЦА ЕДВА СА СИ КУПИЛИ ЕДНА ГАРСИОНЕРКА !!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

просто е карал крадена кола.

30

До 39

преди 2 години

Да, работи. Затова Чили е дупка и до днес.

29

До 30

преди 2 години

Влади Горанов съм, виж сега, подарък ми е от Бойко за рождения ден.

28

Анонимен

преди 2 години

Абе вкарайте го направо в затвора за какво се занимавате от два дена с него??

27

В `лошия` Китай щеше

преди 2 години

да е ликвидиран.Движимо и недвижимо имущество конфискувано.По-малки корумпета пък в Трудови лагери, за дъъълго време.Там тежкия физически труд пречупва и най големия байганьовец.

26

Анонимен

преди 2 години

Престъпникът борисов се е подигравал пак с мисирките, горд че е все още недосегаем при новата власт.

25

Не много отдавна в

преди 2 години

Чили, ген. Пиночет разпитваше такива крадци с инквизиране. Докато си признаят всичко докрай! След това ги заравяше в дълбоки дyпки, далече от цивилизацията. Доказано...работи!

24

Анонимен

преди 2 години

Този магнита не го лови!Финансист на мафията

23

Анонимен

преди 2 години

Каква мила и интелигентна физиономия, какви топли и добри очи! Няма си нищо горкият, но приятелите му много го обичат и му подаряват къщи, апартаменти, милиони...Добър човек! За бай Ставри ще бъде чест да го обслужва.