10

Анонимен

преди 2 години

Ами само се сексим без лубоввв

9

В.

преди 2 години

Ако е точно няма след.

8

До шопен-дар

преди 2 години

Ти си още зелено човече, което като пи*кае на шумка и се радва като малко дете на захарен памук. Запомни едно, че самотата убива по-бързо и от някой болести, които стават страшни именно поради нея...самотата! А свободата има няколко измерения...но не и духовно, освен това често е временно явление и не намира форма във вечността!

7

шопендар

преди 2 години

и всичко да и оставиш пак ще ти излезе по евтино ,А ДАЛИ ЩЕ ЖИВЕЕШ ПО КАЧЕСТВЕНО,ТОВА ЗАВИСИ ИЗЦЯЛО ОТ ТЕБ САМИЯТ.А КОЛКОТО ДО БОБА И ПЕРАЛНАТА щом една жена се е научила да ги прави,и за теб няма да е трудно,но поне няма да ТИ ГУКА ,ЧЕ АКО НЕ Е ТЯ,ЩЕ УМРЕШ ОТ ГЛАД,И ЩЕ ХОДИШ НЕПРАН.ИИИИИ НАЙ ВЕЧЕ-ВКУСИШ ЛИ ОТНОВО СВОБОДАТА СИ-ПЕЙ СЪРЦЕ,И НЕ СЕ ОБРЪЩАЙ НАЗАД,НЯМА ПО ГОЛЯМО ЗЛО ОТ БИВШАТА ТИ

6

пацо

преди 2 години

Това както е описано се е случило сигурно на една две двойки у нас.В България още от началото връзката започва с трезво мислене.И дори театралност от двете страни. Личи си че им трябва удобна връзка , а не конкретния човек.

5

Анонимен

преди 2 години

До ШопендарИ после следва кво...издръжка, полвината кола, половината къща и гладен на уЛцата...щот не знаеш и един боб да си свариш, нито от къде се пуска пералнята!

4

Анонимен

преди 2 години

Влезте в политиката!

3

Шопендар

преди 2 години

След три четири години брак Сменяш жената и се спасяваш докато още си в съзнание и можеш да разсъждаваш ,защото тя вече е започнала да те мрази че си и съсипал най хубавите години от живота и

2

Анонимен

преди 2 години

Барзов си омразваме и тарсим нов меден месец

1

Неженен

преди 2 години

Жената винаги е права. Аз не съм женен и го знам. Преклонете главица пред свирепия и безмилостен противник. Това е най-печелившият ход, ако искате да оцелеете някак. Не ви трябва жена за враг, ще ви унищожи безапелационно. За това слушайте си жените и си трайте. Кимайте и изпълнявайте всяко нареждане. Ако си представим, че жената е ураган - не излизаш на улицата да спираш вятъра, нали така? Точно. Така и те не могат да спрат гората да се разлиства. ТрЕбва компромиси.