72

Анонимен

преди 2 години

Това което се случи при Виденов е същото което се случи с КТБ, при първия случай платиха със спестяванията на хората, а при втория с фонда за гарантиране на вземанията. И двете схеми бяха грижливо подготвени предварително. При първия случай близки до ДПС и БСП, а при втория ДПС и ГЕРБ. Ето защо ни трябва работеща прокуратура.

71

Анонимен

преди 2 години

До безпаметна държава.......Но с паметни хора! Виденова зима ли? Да бе, Виденов виновен, че е достъпно обяснение за ***! Виденов си напълни шкафчетата с пачки и кюлчета, нали! Возеше с хеликоптер една дебелогъза *** да й показва владенията си, нали! Виденов си отиде с това шушляково якенце, с което дойде, ама преди това върна няколко милиарда държавен дълг и показа на "Газпром" един кукиш! Преди него един с феминоиден *** ибо живя, за да върши гадории върна земята в реални граници,

70

Анонимен

преди 2 години

До дядо Йоцо гледа------Тоя е от онова СДС, дето вече е само спомен! Събират се в един разклопан файтон, но се ориентираха към голямата огладняваща акула! Има една такава рибка - ремора, която се върти до муцуната на акулата, белким падне нещо за нея, иначе умира гладна!

69

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Тоя от кое сдс беше и колко човека са?!

68

Анонимен

преди 2 години

Този говори глупости! Нещата тогава другарю бяха различни!-:) Ама нищо общо със сегашната ситуация! Търсите под вола теле а? Е няма!-:)))Младите хабер си нямат за какво говориш,но има и които помним !-:)))

67

4epa

преди 2 години

ТОВА СИ Е РАДЕВАТА ЗИМА , ВИДЕНОВА ЗИМА- ВСЕ КОМУНИСТИ4ЕСКИ !!!! ФАЛИРАНЕ НА БАНКИ И МИЗЕРИИ , ОГРАБВАНЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА !!!!!!!! А 4ЕСТИТО - ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ - ОТ ВИДЕНОВА НА РАДЕВА ЗИМА !!!!!!!!!!

66

Абе ?

преди 2 години

Тоя на снимката не е ли Хан Соло?

65

ЛЪЖА

преди 2 години

До Анонименха ха ха Вече не помня, от кога не съм чел по-некомпетентно и измислено мнение.... Божеееее Боже. *** и неблагодарен народ, слаба държава!

64

безпаметна държава

преди 2 години

Чака ни голям глад и мизерия, по-зле и от Виденовата зима, защото глупаците дадаха гласа си на новите комунисти. Колко трябва да си заблуден, за да не виждаш, че това са хората на мръсния комунист Радев. Най-мързеливите и крадливите ликуват сега. Мафията ликува, бандитите ликуват, а бедните хора, които ги избраха, ще станат още по-бедни. ВСИЧКИ ЦЕНИ СА ДО ТАВАНА НЕ ПОСИЛНИ ЗА НАРОДА, но покрай сухото ще гори и мокрото.... Народе мисли с главата си! Борисов удържаше цените, а сега лапаме въздух!

63

баба мара

преди 2 години

няма да ни доведе до жан виденов ние няма да забравим до къде ни докара сдсразбиха ткзс със тричленките и после защо имало опашки за мляко хляб и драми авиокомпания балкан ами членството в нато и ес без референдум скриите сенякъде и не се обаждаите повече видяхме вашия кацаров до къде ни докара

62

Анонимен

преди 2 години

При Жан Виденов България изплати няколко милиарда долара от външния си дълг и излизахме от финансовата зависимост от САЩ. Затова му спретнаха протести през 1996 и 1997 години използвайки слугите си от СДС и забраниха да се дават кредити на България. С тази власт на улицата, инфлацията беше неизбежна. После на власт дойдоха СДС и заробиха България с още няколко милиарда долара външен дълг. Сега ГЕРБ заплашват да блокират България с протести, но САЩ няма за какво да ни налагат санкции и ГЕРБ няма

61

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, а кой е виновен, ако не Виденов.

60

Анонимен

преди 2 години

Виденов нямаше никаква вина за случилото се. Той беше неудобен и му спретнаха една криза. После дойдоха послушните дето след обирането на парите на хората, съсипаха промишленост и селско стопанство. Ама Жан остава в историята като лош, щото никой не смее да каже кои са истинските виновни.

59

Анонимен

преди 2 години

Не се ли върже разбойника, хората ще намерят поводи за нахлувания, я цени, я ковид сертификати.

58

Анонимен

преди 2 години

Като питат бойко защо краде -- той отговаря -- ти си комунист? И още е на свобода, разхожда се с пистолет, а парите от магистралата ги няма. Толкова за комунистите от паралелната реалност. Добро извинение за демокрадци и предатели.

57

Анонимен

преди 2 години

От паралелната реалност навлизали комунисти и крадяли спестявания -- ха-ха-ха! Много глюпави хора има около тебе.

56

Анонимен

преди 2 години

През няколко години комунистите и техните издънки ограбват спестяванията на хората.

55

Анонимен

преди 2 години

И да я повтори какво? точно сдс и герб на власт пак няма да дойдат, прибери си потеклите лиги!

54

Анонимен

преди 2 години

Правителството няма потенциал да прибере на топло банкянския разбойник, а този на снимката му е прислуга.

53

Анонимен

преди 2 години

Всичко е една лъжа.Че Кирил е премиера,че има коалиция,че ще има бюджет.Краде се яко от олигарсите в момента както никога досега.Радев обърка страната и вероятно ще бъде изритан от нов парламент.