18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Мале тия деца като пораснат и като разберат какво са правили родителите им с тях, по-добре тия родители да бягат колкото се може по-надалеч!" .... Тези деца няма да пораснат!

17

Анонимен

преди 2 години

Познавам едно такова на 5-6 ваксинирано. Цялото му семейство е с бустерни дози, в момента са натръшкани от новия вариант, включително и лапенцето.

16

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До Българина "НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ ЧЕ ТОВА СА ДЕЦА С ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ" Не, не четем, понеже в десетте реда текст не пише това. Но ковидваксърът е пословично слабоумен и абсолютно неспособен да обработва елементарна информация. "Сто деца между 5 и 11 години са били ваксинирани срещу коронавирус... Специалистите препоръчват ваксината да се поставя най-вече на деца с хронични заболявания" Две различни и несвързани твърдения. Упражнявай се да мислиш и да разбираш текст, слаба страна ти е.

15

100

преди 2 години

Деца на 200 откачалници родители

14

Германец

преди 2 години

Браво! Имало и отговорни родители останали на територията :)

13

Анонимен

преди 2 години

Няма да коментирам родителите им, защото ще ми изтрият коментара! Само ще кажа, който иска да види какво се случва след витаминизиране - Stew Peters show!

12

Що за родители?!?

преди 2 години

При децата вируса протича на 99.998% безпроблемно тоест по-леко от грип

11

ззз

преди 2 години

Алоу, невежите редактори! Оправете си заглавието! ВАКСИНИРАНИ не е равно на ИМУНИЗИРАНИ !!! Някой си доктор Менгеле се гордее, че е ВАКСИНИРАЛ 100 деца , а дали те са придобили ИМУНИТЕТ т.е. са станали ИМУНИЗИРАНИ , това е една напълно друга тема.Няма такова нещо като безопасна ваксина и когато опасността от последиците от болестта е по-голяма от опасността от самата ваксина - тогава има смисъл от ваксината. Но когато ще боднеш детето ей-така - това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, както и да го погледнеш!

10

Майстора

преди 2 години

Смъртността при възраст 0-20 години от КОВИД - изчислено върху данни от цялата планета за 2020г (с нула "ваксинирани") е 0.0013% от заболелите! НУЛА ТОЧНА НУЛА НУЛА ЕДНО ТРИ е риска за децата от ковид настинката. След инжектиране с псевдоваксина те пак могат да се заразят и да разпространят вируса. Каква причина може да има да ги инжектирате? Каква причина може да има да искат от нас да ги инжектираме? Нито една причина не е възможна, освен конспиративните теории!

9

Майстора

преди 2 години

При тестовете на Файзър върху деца - едно от хиляда и тристата тествани е с доживотна тежка инвалидност. Добро съотношение - едно към 1300 шанс да осакатите детето си завинаги. Вижте в Youtube друго унищожено от препаратите дете - Sara Jessica Blattner, тя сама разказва как й се е случило същото! А по-късно умира от това! Давайте да осакатяваме и нашите деца, безплатно е! От телевизора го препоръчват!

8

Анонимен

преди 2 години

Мале тия деца като пораснат и като разберат какво са правили родителите им с тях, по-добре тия родители да бягат колкото се може по-надалеч!

7

Майстора

преди 2 години

За децата рискът от ковид е сто, може би хиляда пъти по-малък отколкото риска от зловредните безполезни терапии, наричяни "ваксини". Но слабите интелекти вярват на пропаганда и манипулации и водят децата си да ги инвалидизират със отровна инжекция, която за тях така или иначе има 0.00000% полезен ефект.

6

до Чичо

преди 2 години

Утре ще те ваксинирам и теб, с гУлямата спринцовка.

5

Чичо

преди 2 години

Браво! Днеска 100, утре - 300!

4

Анонимен

преди 2 години

Горките, не се случили на родители.

3

Анонимен

преди 2 години

НО КАК СА ИМУНИЗИРАНИ!! КОГАТО!!! ИНЖЕКТИРАНИТЕ НЕ РАЗВИВАТ ИМУНИТЕТ!!!

2

Анонимен

преди 2 години

отвратително!

1

Анонимен

преди 2 години

Що за болен човек си скопява децата.