37

Анонимен

преди 2 години

Абе тия чуват ли се какво говорят??? Са ясно е, че матриалът е лош, *** за тия пари от сзо можеха и по-нормални продажни крови да си намерят! Ясно е, че опорките ги спускат централно, ама толкоз ли няма кой да ги навърже в смислен текст, а не да ги изброява както са му ги пуснали на мейла??? Вече дори не си правя и труда да гледам какво са "въвели" нашите мъпети. Гледам какво става в германия и сащ и знам, че до 2 седмици и тука ще се случи. Още се чудя как може да има хора да се връзват...

36

хахаха

преди 2 години

Има логика да - да ви плащаме по-малко болнични за ваше добро

35

Joro

преди 2 години

Оставям Covid и ваксините настрана и си мисля... Колко трябва да си ***, да си невеж, да не си постигнал нищо, за да нямаш капацитет да оцениш постижението на друг човек, да нямаш уважение към авторитет, да не допускаш че има хора с повече знания от теб в дадена област.

34

Анонимен

преди 2 години

Самият Пурко е едно малко вирусче, което не може да се възпроизвежда, въпреки честите си опити да забременява.

33

Тоя кога работи бе?

преди 2 години

Да не са го уволнили от Берн, та виси само по медиите и се прави на Фаучи? Върти и суче, все логика във ваксините и тройното маскиране намира. Като че някой тука го взима насериозно тиквеника.

32

Док Алекс

преди 2 години

Пурко, Пурко, що не си стоя на село да пасеш патките, ами си тръгнал по света да се правиш на доктор:))))

31

Анонимен

преди 2 години

"Разумно е да се носят маски от по-висок клас, смята той"--------------Значи в моя случай, по-висок клас нищо?

30

Вируслав

преди 2 години

Как пък шведите изкараха цялата тая шашма, 2 години досега, без маски и без локдауни, дори и преди ваксата. И са по-добре от тия с яките локдауни, мерки и денонощни пампеси на устата, ваксани на 100%??????. Тоя продажник на дребно. няма ли да обясни?

29

Вируслав

преди 2 години

"Разумно е да се носят маски от по-висок клас, смята той" -- Кое му е разумното бе? Нали си уж доктор? Не знаеш че че маските от висок клас са само за кратка употреба защото спират въздуха дори повече. Което съсипва имунитета. И се поставят и свалят по установен начин. Веднъж само! Като не се пипат и наместват с ръце. Къде сте виждали обикновени хора да не си пипат маските с ръце по няколко пъти на 10 минути? Пипнеш ли я край. И после пипат всичко наред. Такива като тоя са срам за професията

28

Анонимен

преди 2 години

Ами да, трябва да се съкрати срокът на карантината. Много хора са в карантина и няма вече кой да работи

27

Копипасте

преди 2 години

До Цанко Антивакс Той сигурно е в Коледно - новогодишна отпуска, след като е тръгнал да обикаля телевизиите тук в България! Учудващо е, че швейцарските му шефове още го търпят с това негово целодневно киснене във Фейса!

26

А пък

преди 2 години

Маските са пълен т....к. Въргалят се с месеци из чанти и джобове. С мръсните си ръце, дето пипаш заразени брави, банкомати и какво ли не, по 100 пъти на ден, го опипваш хубаво тоз ***. После заразата- директно на устата. Някой да ме опровергае.

25

биг

преди 2 години

Просто свършиха парите за болнични. Всички тези милиони карантини се плащат от НОИ. И вероятно НОИ издъхва. Скоро може карантината да е 1 ден, хахах

24

българин

преди 2 години

Изказах ковид-а,поставиха ми две ваксини,ще си поставя и трета,но глупоста с маските и затварянето,не мога да понеса.Пълна дивотия е това с маските.Помните ли малоумието миналата година-КППта,полицейски патрули,мервените ленти с които оградиха парковете /а един ненормалник заповяда да вдигнат пейките от парка на един голяв град/.Пълна некомпетентност.В никой случай не одобрявам вчерашншя протест.Зад тях стои герберастката ***.

23

Анонимен

преди 2 години

Логиката е хем да спрат Костадинов от протеста, хем Радев да има време да положи клетва.

22

Анонимен

преди 2 години

Мина времето в което ще ви спазвам измислените мерки. Пълно неподчинение за тия мошеници.

21

Анонимен

преди 2 години

и дъщеря ми в др.държава се зарази тази седмица.и тя е с бустер.шлем.маска висок клас .но + пср.изкара го леко.

20

Анонимен

преди 2 години

с три ваксини 2 астра и 1 пфайзер родителите ми болни.аз пазарувам.ограничила съм излизанията им.и аз съм с бустер.никой освен мен не ги посещава .а са положителни.

19

Анонимен

преди 2 години

Ето тук същият пак казва "леко отместване" за Делта обаче - https://dnes.bg/koronavirus/2021/08/25/vaksinata-spriamo-delta-varianta-kato-snaiper-uluchvasht-ne-10-a-8.501535

18

Hoho_Boho

преди 2 години

С помощта на мерките, над 30000 българи загинаха. Сега е време да ви потърсим сметката.