28

Рекс до Питър пан

преди 2 години

Въздух може три пъти на ден така 6 дена със малко вода но да не е от маркуч а на 7 ден въздуха може да е миризма на скара и малко вода. И да си жив и здрав.

27

Ами

преди 2 години

Ами не че ни казват нещо ново и неизвестно, но пък що да не ни припомнят.

26

Ханс

преди 2 години

Боже прибери си вересиите, тва че едно време ви е ставала оная работа, не означава че храната е била по-добра!!! Хайнц е измислил кетчупа, щото едно време без хладилник познайте кво се е случвало с органичното и 100% био месце още докато ви го продаде касапина...

25

Pitar Pan

преди 2 години

И какво остана да ядем?!

24

Груйо

преди 2 години

Поредната лакардия

23

Deep Zone

преди 2 години

Чудесна статия! "Не всички храни, които се предлагат в супермаркетите, са безопасни"Доста се посмях на това твърдение, мога да го перифразирам така, за да бъде истина - "Почти всички храни, които се предлагат в супермаркетите, са опасни" :) Както съм казвал неведнъж, ако мине сериозна комисия по храните и провери хипермаркетите, всички затварят с голям катинар. Но няма кой да го направи, по-добре е населението да яде отрова и да пие хапове за справяне с нея..

22

Някой

преди 2 години

Хех, току що проверих - Изтрили са го гадовете. Остаавили са някакъв 5 минутен фрагмент само. Малка поправка. Името на филма е "Вилица СРЕЩУ скалпел". Който успее да го намери - Нека го гледа. Ще научи много нови неща както за храните, така и за корпорациите които ни тровят.

21

Някой

преди 2 години

В тубата има един филм "Вилица или скалпел" Американски е мисля, но го има и с български субтитри за който незнае английски. Гледайте го и ще научите много неща. Аз лично бях шокиран.

20

Шопендар

преди 2 години

Дали това че се храним с ***,доведе и до промяна в манталитета ни,да да,знам че комунистите съсипаха манталитета на българина,но суперите ще ни довършат

19

Алекс

преди 2 години

Разбрахме какво да не купуваме.Какво да купуваме?

18

Herr Muller

преди 2 години

Сега не ми се рови из нета за произход на снимката, но ако е направена в България, какво искате? Магазините са заредени и имате от пиле мляко. Купувайте, яжте, носете си новите дрехи и се веселете. Що ревете? При комунизЪма имаше ли ги тези продукти или чакахте - които са чакали, де - из халите да докарат месото.

17

Анонимен

преди 2 години

Моля когато пишете статии свързани с храните и мнението на диетолози, качвайте и техни снимки! Моля!

16

Джо

преди 2 години

От супера да не купувам а от кварталния магазин може. Те се снабдяват от Марс.

15

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен====абекретеноид,да са беше барем заинтересувал за филма "Храна ООД",па след това,ако не си изтрезнял/а ,намесвай "радев" !

14

Ralica

преди 2 години

Всеки ден ваксинирам по три пъти, който е недоволен/а поставям и бустер.

13

Анонимен

преди 2 години

При радев е така!

12

Анонимен

преди 2 години

Чекайте сега ,я не моа да отберем !!!Ем биле много вредни и ,че ни убият ,ем ,сте ги пуснали у хоремаго ,да ни утроват,тия пущини!!!Къде е здравословният министър , да го питаме !Що така?А!

11

Анонимен

преди 2 години

От магазин не съм пазарувал от 25 години. Всичко си произвеждам сам. Кравата ми дава мляко. От него правя сирене кашкавал и масло. От телето и прасето е месото във фризера. От градината са ми зеленчуците и плодовете. От кокошките яйцата и пилешкото месце. Чисти натурални продукти без анаболи и антибиотици. Зеленчуците и плодовете са без нитрати и химия. Торта от кравата са им достатъчни да виреят и дават плод. В магазина всичко е химическо и отровно.

10

Анонимен

преди 2 години

Дибреееее! А къде е санитарния контрол? Щом са в супермаркетите - минали ли са през санитарен контрол или не? Май всички чакат някой друг да им свъряи работата. Производителите на пилешко слагат антибиотици и протеини - да. Но изглежда санитарните норми го позволяват? Да? "Пилешкото месо също така е благоприятна среда за размножаване на патогени, които могат да оцелеят дори при ниски температури." - Никой не се храни със замразено или сурово пилешко месо. Къде е информацията за термичната обрабо

9

Анонимен

преди 2 години

Не пишете глупости, а се замислете!