39

Анонимен

преди 2 години

46 Ако трябва да работиш а си изолиран или да учиш или за каквото и да е друго, какво ще правиш, ако не да минеш онлайн?А кои са най-големите производители на такива технологии и софтуер-бинго Мъск и Гейтс.А кой спечели най-много от пандемията- тези двамата хубавци Мъск на първо Гейтс на второ място.Аман от тия жалки подобия на Сталин и доктор Менгеле.Тия ако един ден трябва да отговарят за всичките си престъпления, трябва да ги направят тях на биологични експерименти, както правят и с нас тук.

38

Анонимен

преди 2 години

В тая статия почти всичко е вярно, но има един класически недостатък, не се призовава за нищо. А за разделението ми то това беше целта на трансхумабистичните неонацисти дето направиха тая пандемия, начело с фюрера Мъск, министъра на пропагандата Гейтс и шефа на новото Гестапо Шолц.Разбира се с безценната идеологическа планировка на Рокфелер, Ротшилд и рода.Как иначе всичко ще се дигитализира хх

37

Дуду

преди 2 години

До АнонименМного е вярно тук ти остава само да фалираш и да станеш клошар

36

Дуду

преди 2 години

Тези последните редове за болните родители, болниците и смъртта са много верни. Баща ми трябваше да слуша как неговия баща си поема последните глъдки въздух вечерта преди да умре. Никой не се поинтересува как се е чувствал след това и у него остана въпроса можеше ли да се направи нещо повече. Гадна държава и гадно здравеопазване!

35

фф

преди 2 години

Децата ни са с разклатено психическо здраве. Те са най-големите жертви в България. Изолирани, сочени с пръст като основни разпространители на вируса, обвинявани директно за смъртта на учители, близки...

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38, пандемията реално започна в края на 2019. Тоест вече караме 3тата година както и да го погледнеш.

33

Нищо ново

преди 2 години

Изяде ли киселото зеле,на българина,започва да му се прави Априлско въстание!И тази година така!Само адвокатите са различни!

32

СЗО

преди 2 години

След точно 49 дози се връщаме към нормалното.

31

Анонимен

преди 2 години

Време е за #Възраждане!

30

Анонимен

преди 2 години

Ами дайте тогава да се съберем и да се видим. Аз викам на площада.

29

Мустафа манаф

преди 2 години

Психолози: Вървим към разделение, изолиране и онлайн комуникацияКак така, нали Кунчо и Бай Шиле казаха, че след две ваксини ще си върнем стария начин на живот?!

28

Анонимен

преди 2 години

"Психолози: Вървим към разделение, изолиране и онлайн комуникация"____________ Ами че то това е една от основните цели на пЛандемията. Има изненадани?

27

Анонимен

преди 2 години

Всичко беше приватизирано и разграбено от няколко мафиота и запада и сега шо сме бедни и нзолирани. Грацкия транспорт също приватизиран или закрит и остава само онлайн но скъп интернет.

26

Анонимен

преди 2 години

БАН ако трябва да се финансира от шопския бюджет дали щеше да го има ? Ще дават ли шопите пари за БАН ??? А в САЩ що нямат БАН ? Имат университети но всеки си плаща вишуту . А тука кой плаща ??? Изчезващия народ с кръвта си ли ? Хората правилно са казали - ЧИСТИ СМЕТКИ ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ . И нищу не са казали за чоповете и ,,членството,, Ади да бъдем приятели а не нагли тарикати ааа ? Всеки да си плаща .А ,,бизнеса,, да си плаща на борсови цени тока и ако не е доволен да иска излизане от ЕС а не ние

25

Анонимен

преди 2 години

Единственото спасение е комунизма но те го плюят че всички са равни,

24

дърт

преди 2 години

Некоректно заглавие! Не вървим, а ни блъскат с булдозери!

23

Анонимен

преди 2 години

До от КОРАБА-МАЙКА Какъв бог, кой бог, къде е? Опитваме се да му вършим работата. Вероятно и той е пратен с КОВИД 24/7 карантина.

22

бай Тъпчо

преди 2 години

Днес пак дойдоха балдъзата с бажанака бе.Те щото постоянно са в къщи и сме си вечно карантинирани.Одеве вика на балдъзата-кажи бърже колко е сто и сто, пък тя вика-Ами двеста, пък той-Да ти го наместа...и кат почна са смей та го тупах по гърба да са не задави бе. Пък жената ми вика-Питай и мене колко е сто и сто, ама са направих на глух.И в туй време иде внучето и вика-Дядо, да разкажа ли сутринта как ви видях с баба, дето каза, че ти шила копче на дюкяна и тъкмо късала със зъби конеца-Ужас бе..

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Абсолютно идиотизирани решения и мерки. ПСР важи 72 часа, бърз Антигенен тест 48 часа!? Що за дивотия е това? Излизаш за един-два дни от България, връщаш се и хоп - кинти за ПСР!? Че, ние да не сме райски остров без КОВИД!? Идиотизми в геометрична прогресия!?

20

Анонимен

преди 2 години

В Западна Европа, ако си дал положителна проба, не губиш работното си място. Получаваш заплата, лекуваш се и се връщаш на работа. А в България губиш всичко...