42

Анонимен

преди 4 месеца

ТЕЯ ДЕТО СА ОТКРИЛИ ТОЯ АСТЕРОИД ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ ПРИ ТЯХ. ТАКА И ТАКА ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА Е ТЯХНО.

41

Анонимен

преди 4 месеца

"че човечеството ще продължи да бъде в опасност, освен ако не започнем да колонизираме космоса." .............. И като започнем, какво ще се промени? Ще затворим всички астероиди в резервати ли?

40

аде

преди 4 месеца

да ни удря и да се свършва

39

Анонимен

преди 4 месеца

Земята може и да не я удари, но дано наруши орбитата на Луната и така да предизвика Апокалипсис. Тая планета има нужда от прочистване. Яяяяко прочистване. Време е! Нека Вселената си свърши работата. Дано оцелее не повече от 2 % от населението на тая Планета. Дано!

38

Анонимен

преди 4 месеца

Чудят се с какво още да ни плашат и стресират!

37

Четене с разбиране?

преди 4 месеца

... (2)Отделно от това, различни по размер "космически" тела прелитат ежеседмично на разстояние, равно или по-малко от посоченото. Някои преминават на 0км. разстояние и изгарят в атмосферата. Метеоритният дъжд "Плеяди" е пример. Точно ТОЗИ астероид няма да мине по-близо в следващите 200 години. Това е, което може да прочете човек в интернет. Всичко друго е грешна интерпретация.

36

Четене с разбиране?

преди 4 месеца

Драги хора от Днес. Моля, влагайте малко повече усилия да разберете какво сте прочели преди да го преразкажете. Случва се да се допускат грешки, но тук е прекалено.- Астероидът ще мине по-далеч от орбитъата на луната! Следователно няма как да е вярно "Толкова близко космическо тяло не ни е доближавало от 200 години" - напротив, космическото тяло "Луна" е било по-близо във всеки един ден на тези 200 години... (следва продължение)

35

Анонимен

преди 4 месеца

Дано падне и да се свършва

34

Nimand

преди 4 месеца

Ей сега ще видиш ти вируси ли , изсичане на гори или замърсяване на водите и околната среда !!! Астероида и при динозаврите !!!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Отиде зелената сделка, барабар със зеления сертификат.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Бустер от космоса, че ни изтреби до крак, ония дето направиха пара от ваксите се прецакаха хихихи

31

Анонимен

преди 4 месеца

Ако се бяха усетили навреме да направят това, което се предлага в коментар "Възхитих се!", какви приходи щяха да влязат в хазната! И после управляващите да харчат, да харчат, да харчат! А на нас да казват, че целта е била да се погрижат за онези българи, които сега са далеч от България. И понеже нищо не се е случило, ще използват парите за някакви понятни само за тях цели, ама ние да им повЕрваме, че е за благото на всички ни.

30

НИЩО ЧУДНО!

преди 4 месеца

Не е изключено НАСА да насочи този астероид в посока към враговете на Свободния свят и така да са размине ядрената война.

29

emopav

преди 4 месеца

Някой май е чел, но не е дочел: "Огромен астероид приближава Земята.Ако прогнозата за траекторията му се сбъдне, това ще бъде най-близкото му доближаване до Земята за следващите 200 години" А иначе астероиди са прелитали покрай Земята и на по-малко разстояние от Луната, и то скоро. И няма повод за паника.

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 22 - Ти откъде знаеш всички тези неща?

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 24 - Пий си хапчето.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Витанов ще се изкъпе и ще го отклони астероида.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Ще премине на около 1,9 млн. км от Земята - това е 5 пъти повече от разстоянието до Луната, така че едва ли може да се нарече близко

24

Възхитих се!

преди 4 месеца

До Апокалипто /5/ Ти си умно и находчиво момче. Ще взема да те предложа за министър на финансите. Ето, ако сега беше на този пост, можеше да успееш да убедиш депутатите да гласуват едно правило за задължително застраховане срещу астероиди от такава величина. Всеки да внесе по 5 000 лв застраховка, та ако астероидът се бухне точно в средата на Балканския полуостров, а децата ни в този момент се окажат учещи или работещи на друг континент, да имат основание да искат обезщетение незнайно от кого.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Дано да падне в България!