47

Анонимен

преди 2 години

От Windows ви пуска вируса. Махайте компютрите.

46

Така,

преди 2 години

значи до Декември 2022 ще има вълни. После затишие, за да се анализира действието на препаратите до март 23. Защото до тогава са във експериментална фаза.А после: Зелен терор: локдауни, че много дишате, отделяте СО2 и замърсявате планетата гои, дажби храна, че и животните дето ги гледате дишат и накрая фабрики за меса и мляко.Честито!

45

Ха

преди 2 години

Чакам с нетърпение, да чуя за *** му ! ! !

44

Анонимен

преди 2 години

Чуствам се горд със себе си, че оцелях най-силния първоначален ковид и никой дори не разбра, че го имах :)

43

Дедо Ковид

преди 2 години

Омикрон не е ЩАМ!!!

42

Джордже Балашевич

преди 2 години

Жалка марионетка, която нанася огромни щети на човечеството. Безскрупулен слуга на дълбокото правителство. Този, Сорос, Бъфет, Зъкърбърг, Мъск и всякакъв подобен тип 'свръх забогатели гений ' , са чиста проба касичка и безпрекословни изпълнители на всяко желание на дълбокото правителство!

41

зАз

преди 2 години

Тази жалка Марионетка откога стана вирусолог и имунолог, че да дава медицински прогнози? Първо открадна чужда разработена програмна Операциона С-*** и я представи за своя, след това благодарение на Колосалпите Връзки и Ходатайство на майка му и много, много "близкото й" познанството с тогавашния шеф на IBM Джон Опелем избраха откраднатат ОС от сина й пред много други.

40

анонимен

преди 2 години

И ТОЗИ ПЪТ МЕЧТИТЕ НА КУКЛОВОДИТЕ НЕ СЕ СБЪДВАХА. А ТЕ ИМАХА ЗА ЦЕЛ ДА УНИЩОЖАТ 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА И ДА ОСТАНАТ ИМА НЯМА 500 МИЛИОНА САМО. СИГУРНО ВЕЧЕ СА ЗАМИСЛИЛИ ДРУГО БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ.

39

Фифи

преди 2 години

Ах. колко хитри очички има само ...

38

зоро

преди 2 години

Много ясно, че всичко знае това изчадие.

37

Верващ

преди 2 години

Щом Бил Гейтс го казва.... значи е вярно. Все пак кой друг освен този който пусна вируса ще знае кога ще отслабне. Вече дори и не е тайна че Фондацията Бил и Мелинда Гейтс са спонсорирали био лаборатории по цял свят Азърбайджан, Франция,Англия, Италия, включително и Ухан, като дори института Пъртбрайт му издаде на неговото име сертификат за новоразработен щам на коронавирус . А че Фондацията на Гейтс е главният спонсор и основател на "Модерна" го пише на официалната страница на компанията.

36

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо трябва се коментира под крадените ви Новини от други сайтове

35

Bond

преди 2 години

Корона-истерията беше "начално военно обучение" за матряла, като част от подготовката за Зелената истерия, готвена ни от зелените тaлибaни.

34

Анонимен

преди 2 години

"трябва да инвестираме, за да се подготвим за тях", на кратко: вече съм подготвил нов, са правим ваксина. Който разбрал - разбрал

33

Анонимен

преди 2 години

Вярва?!Учените доказват, не вярват!

32

АнонимеН

преди 2 години

ПАНДЕМИЯТА КОРОНА ВИРУС Е СЛАБА РАБОТА! ПАНДЕМИЯТА НЕПРЕСТАННО ВАКСИНИРАНЕ Е ИСТИНСКАТА ПАНДЕМИЯ! БИЛ ГОВОРИ САМО ЗА ВАКСИНИРАНЕ И КАЗВА, ЧЕ ДОКАТО НЕ ДОЙДЕЛА ТРАЙНАТА ВАКСИНА ДО ТОГАВА С НЕТРАЙНИТЕ! А ТРАЙНА ВАКСИНА НЯМА :D

31

Врачевски

преди 2 години

Същото това нещо Билчо го каза през Ноември 2020г. Ама сбъдна ли се? - НЕ! Тоя май се опитва да имитира Кунчев, Витанката и Кантарджиев (тиквите на българските епидемиолози, математици- ***)... Все прогонозират нещо, но никога не го познават, нито пък се сбъдва.

30

наблюдател

преди 2 години

Вярвал бил... Знае той, знае. Вярата и надеждата я оставя на нас.

29

Анонимен

преди 2 години

На Били са му казали че новия Грипен вирус е почти готов и сега пенсионира Короната. След 6 месеца ще пусне новия Грип, ще го кръсти на друга бира. Примерно ДжинджърГрип.

28

Анонимен

преди 2 години

Ха сега защо ми изтрихте коментара? Гейтс е педофил, чест посетител на епстийн. Десетки пъти е летял на острова му, вероятно за да играят карти? За това жена му се разведе, когато излезе по медиите. Това е публична информация, вижте сами.