131

Анонимен

преди 2 години

Май Няма да се мине без Патаклама!

130

В.

преди 2 години

Е , тези псевдо държави се управляват от и_диоти. Канадезъте най-глупав. Гъркът се е съгласил да са лаборатория на файзър. Австриецът е просто фашизиран чиновник. Какво ли би писал Франц Кафка за него. А...изповедта на хлебарката.

129

Анонимен

преди 2 години

Скоро и в БГ!Да видим тогава Костадин и Възраждане ли ще са пак виновни!

128

Анонимен

преди 2 години

Браво! Най после да има натрият носовете на антиваксърите!

127

Анонимен

преди 2 години

До Q А докога ще има трролове :) Не мислим, че ни е позволено всичко, а само да не участваме в медицински експерименти.

126

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално е все пак. Това са държави, в които хетеросексуализмът е престъпление

125

Анонимен

преди 2 години

От началото на пандемията има 217 мъже в 30 до 39г възрастовата група, които са починали с коронавирусна инфекция. 7 са починали без допълнителни патологии. Тоест заради 7 починали сега всички които са между 30 и 39 трябва да се ваксинират? От същата възрастова група има 89 ХИЛЯДИ мъже които са прекарали КОВИД. Сега някой да ми обясни защо за 7 починали трябва 400 000 да идат да се ваксинират? За всички други групи под 70 статистиката е подобна.

124

Анонимен

преди 2 години

Играят си с търпението на хората.... отдавна не е имало кървави революции в западния свят. Време е да паднат няколко глави, че да мирясат фашизтите

123

Георги

преди 2 години

До АнонименРОМ ЛИ?

122

Q

преди 2 години

Докога не ваксинираните ще си мислят, че всичко им е позволено на територията, наречена България?

121

Док Алекс

преди 2 години

До :( Платили сме си вноските по задължителното здравно осигуряване и имаме пълното право да ползваме болнична помощ. А защо лечението на инфекциозно заболяване като КОВИД се заплаща от НЗОК, а не от Републиканския бюджет, както е за другите инфекциозни заболявания, вкл. и тези , за които има задължителна ваксинация/ морбили, паротит и т.н./ Ааааа, сетих се - заради многото неосигурени, които пристигат от чужбина и се лекуват у нас, както и един етнос, редовно неплащаш каквотои да е.......

120

Анонимен

преди 2 години

Да излезнем всички и да подкрепим ВЪЗРАЖДАНЕ вместо да се утешаваме с писане.

119

Анонимен

преди 2 години

новият още по брутален фашизъм, настъпва неумолимо , сър.....

118

Анонимен

преди 2 години

Социализма и тотаитаризма завладяват света упорито и непрекъснато. Но с малки стъпки за да не разбере жабата че я сваряват и да изскочи от тенджерата.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 Защо пък ние да сме напушените? Вие си поставяте експериментални препарати, за които още не се знае какви дългосрочни ефекти имат.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 Можете да се оплачете само на ваксатрола под статията. Той ще Ви обиди десетина пъти и това ще Ви е "компенсацията". Това е положението в момента.

115

Анонимен

преди 2 години

До БРЕЙ 120 В момента водят целия свят към соц-а, ако не схващате. На нас ни го наложиха със сила, а на тях - с лъжа. Затова и не ни позволиха да се измъкнем истински от соц-а, да не им се налага отново да ни приучват.

114

Анонимен

преди 2 години

Нас ни зарази ваксиниран, сигурно е на 100%, аз на кой да се оплача?! Интересното е, че го изкарахме еднакво и за едно и също време. Ваксини има, който иска да се боцка, който не иска да не се боцка, как може да се налага, като задължително и да се погазват човешките ни права за свобода?

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 Много разтегливо стана обаче понятието фактически неверни. В началото на ваксапропагандата официално се твърдеше, че ваксата ще осигури защита за 2 години, а днес заявяват, че след 3 месеца е необходимо да се постави бустерна доза. Значи за двете години си беше чиста лъжа, но не беше фактически неверно, защото се разпространяваше официално, като научно доказано, макар че нямаше как да бъде.

112

Анонимен

преди 2 години

А в Испания 80% практикуват само *** секс за да се борят с нежеланата бременост.Защо не догонваме цивилизационните държави,кога некпй професор ще лобира научно този феномен по тв.Трябва ли да принуждаваме нашите жени?Благодаря предварително за изчерпателните отговори.