29

Аноним

преди 2 години

Вие прочетохте ли внимателно този фрагмент от изречението: "вече няма отделяне на инфекзциозна РНК"?... Отделяне на РНК?... Интересно, какво точно имат предвид... А това, че шипчестият протеин също започве да се отделя от ваксинираните след определено време и е токсичен по определен начин? Нищо не се казва.Четете внимателно! Замисляйте се!...

28

Анонимен

преди 2 години

Голямата пандемия с четири дни изолация. Опитват се да ни правят на ***, но няма да я бъде тая работа!

27

Hoho_Boho

преди 2 години

Тия съвсем се побъркаха.

26

Анонимен

преди 2 години

ама професорке , от СЗО обявиха вече че не препоръчват никакви бустери, че ваксината не работи срещу омикрон и трябвоа да бъде преработена . Не четеш ли вече от ходене по телевизиите

25

Анонимен

преди 2 години

Ами набодените трябва да разнасят заразата и да се трудят.

24

Анонимен

преди 2 години

Така както е тръгнало да обещават след дни ще е ден карантина за хората с бустер. Ама обещаното не е като даденото. Обещания много. Резултати нула.

23

Анонимен

преди 2 години

Защо не сте дали снимка на проф. Христова? Липсва ни.

22

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

Нашия Лидер - Коцето каза - Лъжари , няма Ковид . Аз си *** у дома , а хората в Болниците да му мислят .

21

msm

преди 2 години

И кой ги плаща всички тези тестове!? Че, на държавата и е скъпо да поддържа лекарите, сестрите и болниците за да дават адекватна помощ!?

20

Иван

преди 2 години

За какво ви е медицински персонал,на който не вярвате и псувате?Как да ви спаси- с експериментални течности,от какво- от несъществуващата болест,и защо-щото са се клели да плюят върху себе си и семействата си заради вас?Не е ли малко нагло,а!Моля ви,позволете да ви се помогне!Честно ли?!

19

Дам

преди 2 години

И ако отрицателния тест е на 7 ден кво правим?

18

До 9

преди 2 години

Това означава ,че при голяма вълна голям процент от медицинския персонал ще се зарази без съмнение.Но ако се спазва карантина от 10 дни няма да имаме достатъчно лекари ,сестри и друг здравен персонал.Затова трябва да се намалява карантината.

17

До Янко антивакс

преди 2 години

Дискутира се ползата от 4ти бустер и нагоре.А тук говорим за 1 бустер(т.е. 3та игла).Ползата от един бустер е доказана,но не и за повече.

16

Анонимен

преди 2 години

Днес цял ден от разни хора само лоши неща чувам за страничните ефекти от ваксите, на кои какво му се слечило, на роднини, на познати, и всичките тези случаи не се докладват по надежния ред, та накрая ще излязе ваксата чиста кат сълза

15

Анонимен

преди 2 години

Българино . Дари си бъбреците. Дари далак и джолан. Бъди полезен за световното развитие на цивилизациите.

14

Янко Антивакс

преди 2 години

Искам да обърна внимание на госпожа Ива с харизаната научна титла, че вчера СЗО официално обяви че масовото налагане на бустери на съществуващите ваксини в Европа е съмнителна медицинска практика и препоръчва да се пристъпи към разработването на нова ваксина след като очевидно настоящата не работи. Кои са специалистите, които цитира Ива? Да не би това да е работодателя и Алберт Бурла? Той отдавна е на вълна четвърта игла.

13

Анонимен

преди 2 години

По новините тая вечер говореха за донорите на органи . Слаба активност и безотговорност. Повече активност . Че ковида ще ви развали органите. А хората чакат .

12

(-_-)

преди 2 години

Кои хора боледуват тежко? Колко са те? Сега като си отговорите на тези 2 въпроса идва третия, който е най-важен - защо всички масово трябва да се третират с тези противоречиви лекарствени продукти?

11

мране

преди 2 години

Айде че София ще става картофена градина. Разсада идва от Англия . Хората чакат.

10

Галин Костов

преди 2 години

Гледах интервюто на професор Ива. Доста е загладила косъма. Когато се появи за пръв път на екрана през 2020 г. беше най-обикновенна смачкана от живота кабинетна лелка, но явно грантовете на Пфайзер и останалите и дойдоха повече от добре. Определено ползва услугите на стилист за гардероба. Даже държанието и стана едно такова безцеремонно. Все едно само тя знае какво да се прави, а простосмъртните трябва да козируват и да се подчинят на всички простотии и безумия които бълва.