168

115

преди 2 години

Сюлеймане, май ще има ШИПКА 2 част за теб!Това е България, като не ти харесва тук, напуска.

167

Адолф

преди 2 години

За северните макета - да го пампуркат!!!

166

Маке

преди 2 години

Бугарска работа.

165

Голям прос

преди 2 години

С това анадолско мислене няма ЕС за макетата.

164

Анонимен

преди 2 години

Ще си отиде този професор от тази земя.Просто говори несвързано и все едно говори за преди 70-80 години Това е признак,че не е добре с здравето си.

163

115

преди 2 години

Трябва БЪЛГАРИТЕ да сме единни, наистина сме разделени, и наистина ограбени, и от ЕС, и от Канадски златодобивни компании(има приказка че собственика и е Българин), и от Американски централи. С любезното, продажно съдействие на политиците ни, които ние избираме. Кълнат се, нарушават клетвата, но осъдени за ИЗМЯНА НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ_НЯМА.

162

Значи

преди 2 години

Обугарчиха си влизането в ЕС !

161

Цъ

преди 2 години

До петроваПобългарен е синоним на подобрен с използването на по-малко средства. ;)

160

Кико

преди 2 години

Ако наш Киро Харвардский беше хитряга щеше да постъпи като Пилат Понтийски, но явно му липсват съответните качества.

159

Господ

преди 2 години

Другарят Тодор Живков беше много голям тарикат и подхождаше със селска хитрост към подобни проблеми. Новите полит-лидери доказаха, че между образование, възпитание, култура, интелект и способности да управляваш държавата има светлинни години разстояние.

158

Анонимен

преди 2 години

ПСЕВДОДЪРЖАВА=РС МАКЕДОНИЯ

157

Рющу

преди 2 години

Каквито българите такива и македонците все aмчъкaaзлии.

156

Моамадъ

преди 2 години

Знам само че стигне ли се до референдум никой никога няма да може да помогне на РСМ и нещата отиват със страшна сила точно натам , защото колкото повече българи разбират за отношението на македонците , толкова Кирил Петков няма да им помогнат . В момента каквато и милостиня да се направи на македонците е грозна форма на предателство . Македонците си го набиха сами от сръбския бабайтлък

155

петрова

преди 2 години

Е, то и в България "побългарен" се използва в негативен контекст.

154

Elitar

преди 2 години

Защо се възмущавате ? Да не би да не е вярно? Я си погледнете "държавата" на какво прилича. Вие всъщност завиждате, че македонците имат куража да си защитават държавата и интересите и. А какво направихте вие българите разпродадохте, ограбихте и си съсипахте собсствената държава. О сте продажни до безобразие.

153

Анонимен

преди 2 години

Те същите ,които бягат от МК,щяха да избягат и от БГ.Двете държави са на дъното в Европа.Може да са и за света,но не съм запознат.Само Косово,Албания и Босна са по-зле или по-точно еднакво зле.

152

Анонимен

преди 2 години

До ХмВиж ся мен, те немат нужда от побългаряване, щото са си с български корени, плюенето и храчките по нас от техните сръбски медии го доказва това :)) Едно маке писа тук, че повечето избягаха от РСМ имено заради сърбоманските "политичари", не за друго, там са останали само промитите сръбски *** :)) Според сърбите сме окупатори, фашисти и татари, така им пише в историята, съответно РСМ копира тази история, схвана ли ? :))

151

Анонимен

преди 2 години

Като мразят Македонците Българи,как на последните избори си избраха за кмет на Скопие Българка?Това е град с над 600 хиляди жители от 1,8 милионна Македония.Публично по телевизиите и беше показана Българската и лична карата от конкурентите и.И това не беше проблем,а беше че крие че има Българско гражданство, и ВМРО е уж анти-Българска,а тя е издигната от ВМРО.И въпреки всичко тя е кмет на Скопие(Македонската столица)от два месеца там.

150

тва не е

преди 2 години

омраза. То си е така. Нормално хората да не искат да се идентифицират със славата на наще "постижения' в БГ и навън

149

Хм

преди 2 години

По-лошото е че "побългарявам" има същия смисъл и тук, в България. Още едно доказателство че са българи, объркани от чуждата пропаганда и тормоз последните 80 години...