14

Анонимен

преди 2 години

Изглежда ми свестно момче "боксьорчето", обаче явно некои нещица се премълчават :) Значи Илиян е бил с голяма компания, тоест е имал гръб, докато ядосания Денис е бил сам, нещо се губи смисъла, или мейби го е издебнал.....което е малко вероятно ако са били голяма компания :) Може би тези които му се пишат приятели, не са му помогнали, все пак да пускаш заря в блок си е равносилно на тормоз в късните часове, просто казвам :))

13

Анонимен

преди 2 години

А убиеца на Милен Цветков - КОГА???????????

12

Анонимен

преди 2 години

това ноппелленце да му изгният кокалите в ЦСЗ. А халката да му остане отворенна така че прав да се на ccupа

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Е,явно и ти си заблуден като повечето българи!В САЩ е лесно да придобиеш оръжие, но то е за лов, спорт, лична и на семейството самоохрана,както и за защита на собственост.В повечето щати обаче, разрешително за носене навън се дава ИЗКЛЮЧИТЕЛНО трудно. Там обаче дори за проникване в имота имаш право да стреляш. Тук също може придобиеш КНО, само че в собствеността си нямаш право шамар да удариш на грабителя,а за стрелба да не говорим.Но темата е дълга и не ми се влиза в подробности

10

А

преди 2 години

сега си представете, че християнин заколи някой в мюсюлманска държава. какво ли ще му се случи? И още повече е слязъл да се разправя, като е взел нож със себе си. Такива в Израел ги лекуват най-добре!

9

браво на Денис

преди 2 години

Онова боксьорче е скочило на бой на грешния, сега ще тероризира съседите с бомбичките си само в отвъдното

8

Анонимен

преди 2 години

Какъв арест? Въже и дърво още днес.... Държавата трябва да реши - какви мъже и трябват - работещи бащи, или безработни наркомани...

7

Анонимен

преди 2 години

Още преди пандемията ми правеше впечатление, колко много откачени хора безпризорно се движеха сред нас. А сега е сигурно няколко пъти по-зле. Дори коментарите тук го доказват.

6

арабче-ножарче

преди 2 години

Баща сирийски теpopист, майка местна paзпopeтина. От бебета ги учат да правят мизерии на християните. А тоя е и регистриран наркоман.

5

Анонимен

преди 2 години

Условна присъда ! Ако нема оръжие и свидетели, нема присъда, явно е изпипал нещата челяка преди да го прати в небитието селянина с фоерверките :)))

4

не е Денис, а ДЕНИЗ!

преди 2 години

Дениз Мустафа ал Мохамед ал Гаази или нещо подобно. Ако беше българин, щяхте и моминското име на майка му да напишете. Кой ви инструктира, АзБ ли?

3

Това не е полиция

преди 2 години

Подавам жалба в МВР, че ме заплашват с убийство те ми казват хубаво е да те убият! За МВР Перник става въпрос!

2

Какъв Дениз??

преди 2 години

Защо ме му напишете цялото име, продажници?? И че не е родом от България??

1

Анонимен

преди 2 години

Е, има си хас за такова нещо да не поискат постоянен арест! Страшна прокуратура, брей!