160

Морз

преди 2 години

Аз Вашите дипломи мога да ги взема, но вие професията ми ще усвоите след една, НО, УТОЧНЯВАМ, една, но светлинна година. Морзовата азбука не е точки и тирета.А сега в АЙ ти сектора работят такива, като мен. Останалите щракате по клавитурата като Анна пулемьотчица и браузъра си не можете да обновите.

159

ОК риболов

преди 2 години

На хабере си нямате от предприятието, което носеше валута. А тя се заработва не само, както си въобразявате. В Африка, че и другаде имаше "горещи точки" Но Вас Ви интересуваха само "дойлерите" Знаете ли как се печелят. Според определени среди, това предприятие водеше "Малката война." Я се вижте какво направихте от плячкосването и грабежа, докато ние спяхме вързани за койките. Такива, подобни на Вас, само лампички и копчелъците не можете да преброите на работното ми място. Стана ли Ви ясно, ОК.

158

Още от морзовата азб

преди 2 години

Унижение, пред хора, сътворени на шишемастика и дамаджана кисело вино. Пръв ще се подпиша при референдум да се престане с Вашите пенсии. На мене има кой да ми изпрати. На Вас и отрочетата ще Ви стигне ли онова, което "изработихте"Нямам думи не за размера на пенсията, а по начина на тарикатлъка Ви, по който определяте "ПРИНОСА", Вие и Сие. Със заедното вървене-до тук. Край на прошката и давността.

157

Морз продължение

преди 2 години

Затова ще се возите в опашката на самолета. Връщахме се, заприличали на каторжници от солна мина, кифло. Докато броили тенджери и ***, които могат да навъртят и 50 годишен стаж, какво...Цял живот си подстригвахте лозички и локахте алкохол. А, и да ти допълня: имам още и 11 години мисля учителски стаж, УИ Шумен. Без нито ден болнични. Ще спрра до тук. Такива и за Тамагочи да се грижат, на Кристиян Д,ор няма да заухаят. Не желая подаяниия. Знай и такива като теб: Унижение не се прощава.

156

От Дядо ти Морз

преди 2 години

Другарко, хабере си нямаш от нищо. Дванадесет часа работен ден, шест месеца, без почивка, при екстремни условия, с висока квалификация, международна работа, промишлен обем информация, далеч от близки, изпитания за семействата. 12 часа, четири часа, всички висококвлифицирани специалисти в рибцеха производството, кафо. Останалото време, "вайлънт щорм" кафо, че и повече време работа по специалността. Как изчисклихте , че 12=на 8. Сътворители на умишлен хаос. Затова ще се возите в опашката на самол

155

Анонимен

преди 2 години

Много сте права, госпожо Шулева! Ценз, стаж, квалификация, внесени осигуровки за времето, през което сме работили девалвира! Средните пенсии не се актуализираха във времето и сега се изравниха с минималната! Добавките за ковид трябваше да се дават като социални помощи, а не към пенсиите и на калпак!

154

17 год. трудов стаж!

преди 2 години

"тЯхноимпекс", вкл. дрогарката Петрова-Нинова, 12 години ме изтискваха, комисйонните по тяхна преценка, застраховки не ни правеха, но имаше санкции, за Непослушни и Мърморещи, примерно защо съм тръгнал с колата си, без да подам молба, и после, глоба половин заплата, и, ... два месеца леща...не ги интересува че съм с дете-ученик и жена !

153

Професионалист

преди 2 години

Тази простотия не съм очаквал от бивш министър. Аз 34г.съм работил първа кат.труд и съм плащал тавана на данъчните осигуровки,но взех увеличение само 5,3%.А разни пенсионери,които не са плащали никакви осигуровки в хазната цял живот получиха над12% увеличение.Това е живо ограбване на интелигентните пенсионери,които цял живот са плащали високи данъци на държавата и...накрая нищо.Прав е Слави, че живеем в Абсурдистан.

152

Бретончето й...

преди 2 години

..е откраднато, от Мирей Матйо, която ми разби сърдцето, с "Акрополис, адйо". А баба Лидия, Кой, Кой я излъга, че бретона й отива, но не е казал "... като на свинче звънче"

151

Анонимен

преди 2 години

Баси простотията. Ами ако 30г си се осигурявал на тавана, а друг 45 се е осигурявал на минимума е нормално да са близки цифрите. Типично по социалистически математиката няма значение. Важното е "как се чувстват снежинките"

150

Стисни ма Лида...

преди 2 години

...зорлен дапрдна! дедо Радко

149

Обява

преди 2 години

Запазена Родопска мечка, блондинка, търси работа компаньонка на Царска особа.

148

Станчев

преди 2 години

Ако даването на заплати в плик е масово значи законите са сбъркани и мародерски. Депутатите също стават все по-неграмотни макар че заплатите им се увеличават.

147

Джоко

преди 2 години

Всички пенсионни системи са пирамиди. България ще се моли на САЩ за доларчета защото иначе нашата пирамида ще рухне скоро. Същото важи и за Русия.

146

Мен

преди 2 години

Ако си бил терикат и си крил осигуровки. Трябва да получаваш, колкото си си спести с осигуровки. Ако е под минимума за твоя стандарт за живот - продължаваш да работиш. Същото трябва да е и със здравните вноски, колкото си внесъл толкова ползваш. Ако не си внасял си поема риска.

145

Горан

преди 2 години

В Германия вече ще дават пенсии и на младите защото ще сложат роботи навсякъде и работни места няма да има. "Гении" са тези германци!

144

Шнапса

преди 2 години

Тези от ДС и Дълбоката държава ограбиха пенсионните фондове 1990 г. После убиха Луканов и почнаха да печелят от отвличания на хора. След това сложиха Бойко за 10 години на власт да краде от тяхно име. И затова сме най-бедните в Европа. Трябва да скъсаме всички връзки с Русия защото тя умира и ще иска да затрие и нас.

143

Обява

преди 2 години

Ваксинирана опитомена акула търси работа в Пенсионна система

142

Пешев

преди 2 години

Какви пенсии като няма икономика? Държавата при Бойко пречеше с всички сили на бизнеса. Бойко и Пеевски са най-големите мафиоти и българоубийци.

141

МНОГО ТОЧНО

преди 2 години

Г-ЖА ШУЛЕВА. ТОВА ГО КАЗВАМ ОТ 2 ГОД. МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ЗА ТЕЗИ 2-3 ГОД СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 90%СРЕДНАТА СЪС 22%.И ЗА СТАЖА Е ВЯРНО РАБОТИЛ 30 ГОД. ВЗЕМАЛ ПАРИ ПОД МАСАТА ОСИГУРЯВАЛ СЕ Е НА МИНИМАЛНАТА И СЕГА ХОП ПЕНСИЯ ДОЛУ ГОРЕ КОЛКОТО СРЕДНАТА. ТЪПОТИЯ. ДА ДА УВЕЛИЧАВАТ НО ПО РАВЕН ПРОЦЕНТ. ЗА ИЗБОРИ. ПОНЕЖЕ ТЕ СА 1 100 000.