18

L.

преди 2 години

... и този специалист, дего то нямаше, ако го имаше и му бяха дали думата, ако пък вземат и да го изслушат, че пък и да разбират какво им хортува - всъщност какво толкова щеше да каже? То възел с приказки не се разплита.

17

Анонимен

преди 2 години

Към да не са специалисти, даже върховни специалисти по симулиране на работа с ковид против здравните правила! Нема проблеми! Кажи баба тенкю и викай бйесйепйе или си късай фланелката, кат видиш Кирето!

16

Анонимен

преди 2 години

Техните специалисти са Хамериканци, бе, оуу, къде отиваш ти? Хамериканците са най-гоУемите специалисти, кат ста а дума са рушене, а нашшште за продааане!

15

Ама моля ви

преди 2 години

да не мислите, че когато България я приемаха в ЕС е нямало външнополитически натиск върху другите страни. За нас като страна от периферията е от голям интерес да се присъединяват и други държави. А на кого историческите факти са по-измислени и нагласени - на България или на СМакедония не е много сигурно. Тая история дето днес я учат нашите деца въобще не е оная дето ние сме учили на времето си - факт. Ще си говорим пак, като тръгне Турция да се присъединява.

14

айде стига

преди 2 години

Айде стига не занимавахте с този объркан народ. Да се оправят все едно ги няма. Албанците ще ги претопят и завземат , а смешния им диалект ще изчезне и въпроса ще се реши.

13

Анонимен

преди 2 години

Цялата идея на безсмисления КСНС беше управляващите "да се разболеят" за днешния протест! Никаква Македония няма нищо общо в случая

12

Анонимен

преди 2 години

Как няма специалисти като Киро е завършил стратегия в Харвар а Руми е магистър по стратегии на военната академия на САЩ.

11

Анонимен

преди 2 години

До Главите Бугарски Ще вземете и Пирин.

10

та така

преди 2 години

за какво да имало специалист ?! фигуранта отчете дейност за пред народа български .

9

Анонимен

преди 2 години

Главите Бугарски много са си патили зарад Македония в 4 войни, а това ще е следващата!

8

Анонимен

преди 2 години

САЩ гледат на Източноевропейските страни, като на територии, чиято история и идентичност, не ги интересува. Щатите имат 200 годишна история и ненавиждат държави, които се гордеят с хилядолетната си история.

7

Анонимен

преди 2 години

Тамара Грънчарска реве, че македонската идентичност е нарушена. Но какво да кажем, че те плюят пък по бг идентичност. В книгите са променени българите на македонци а бг езика на македонски мешан. Няма как да се съгласим с такива фалшификации.

6

Joko

преди 2 години

Има нещо важно, което се пропуска. КОЙ е дал мандат на Киро да ходи в Скопие и да води преговори. Добре, че *** Радлев му отряза квитанциите. Жалка картинка бе пресконференцията. Всички стояха като О'акани, а *** им набиваше канчетата.

5

Анонимен

преди 2 години

Специалист по македонския въпрос - това някакъв нов вид клоун или чалгар ли е? Вие знаете ли, че самият Херкулес е основал Македония? Трябва ви културист по македонския въпрос, а не специалист.

4

?!?

преди 2 години

Има натиск върху България за Македония ми звучи като Сръбско Българската Война. И знаем как завърши тя! С една разлика задкулисието е друго, българският интерес същия.

3

Анонимен

преди 2 години

Самият факт ,че отново са се събрали първите ни политици ,за да си губят времето с обсъждания на РСМ ,е победа за македонците и автогол за България!Че даже и Киро Ментата ще им отиде на крак ,да им се обяснява в любов е крайно унизително за България!

2

Нямаше

преди 2 години

Защото щяхме да си загубим времето, както обикновено

1

Анонимен

преди 2 години

Че и такива ли имаме?