27

Анонимен

преди 2 години

#28 За съжаление в много малко училища предлагат ОЕСР, в повечето нямат такова и директорите масово отказват на подадените заявления от родителите и това е сериозен проблем!!!

26

МОИТЕ ДЕЦА...

преди 2 години

..ИЗОБЩОНЕ СА СТЪПВАЛИ В УЧИЛИЩЕ , ОТ ЕСЕНТА И СЕ ЧУВСТВАТ ЧУДЕСНО, ПРЕД КОМПЮТЪРА!...ТАЗИ ГОДИНА ЦЯЛАТА ЩЕ Е ТАКА----ЗА ДРАВЕТО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

25

555

преди 2 години

Драги съотечественици, ако държите на вашето здраве и това на вашите любими хора и приятели ви призовавам да гледате 2 видеа ,които разкриват пълната картина на това което в момента най-много ви интересува - истината за пандемията. Първото видео е беседа на патоанатома Стоян Алексов с министът Ст. Кацаров .Напишете на ютуб:-"Не се умира от а с корона вирус" Второто видео е със световно известен лекар на Доналд Тръмп. Напишете на гугал:" Едно интервю задължително за гледане". Всичко е неоспоримо

24

Анонимен

преди 2 години

Пускайте децата онлайн, какво още се чака?? След една седмица ще се тюхкат, че са закъснели със затваряне на училищата. А това в момента е абсолютно наложително! Сега с този инат за присъствено на всяка цена, учим ли ги или ги заразяваме умишлено, че и родителите заразявате, какво правите еей?? Незабавно преминаване на ДО, това е единственото разумно решение!

23

Анонимен

преди 2 години

Някои ако не знаят децата имат по 10 ваксини и нагоре. Какво ви промиха мозъците, че тези са нещо много по-различно. Кой има интерес от цялата тази конспирация? Изобщо много прости хора се изявяват като спасители на света, а са обикновенни хорица без особени постижения в животът им.

22

Така де

преди 2 години

Колкото повече ваксинирани токова повече заразени. Децата са криви за всичко сезонният грип изчезна.

21

Анонимен

преди 2 години

Значи преди тази пандемия всяка година горе долу по това време имаше грипна ваканция. Сега обаче грипа магически изчезна и няма грипна ваканция. Интересно, струва ми се че искат да уплашат родителите за да ги накарат да си инжектират децата.

20

ей експериментатори

преди 2 години

затварайте! В училищата и детските градини ГЪМЖИ от болни!

19

Анонимен

преди 2 години

18 в кое училище сте? Нашето е болно и то доста. Хлапетиите масово лъжат че нищо им няма. Пият вода и ядат преди тестовете, че да не дадат позитивен, понеже даскалите са изтрещяли от абсурдна заповед на мон децата да се изпитват само с класа и те не искат да остават в къщи, защото ще ги карат да правят тестове и класни докато се преподават нови уроци и класа шуми. Идея си нямаш колко кашлящи са уж задавили се и с лека хрема. Та следващата седмица ще са 7 пъти увеличение.

18

Грипна ваканция

преди 2 години

НЕ е ли е вече очевадно какво да се прави?

17

Анонимен

преди 2 години

Но това не е важно. Важно е всички да са в кюпа. Важно е учениците със здравословни проблеми да са с класа. Важно е децата да правят контролни докато другите крещят на главите им, понеже министерството не давало да бъде по друг начин, например индивидуално, нищо че всичко е болно и тия плюнки тестове са илюзия. Няма проблем. Пълно и тотално заразяване.

16

Анонимен

преди 2 години

Няма нито един случай в нашето училище. Пак почнахте да напомпвате статистиката за да си намерите оправдание за локдаун.

15

Хак да им е

преди 2 години

ЩО НЕ СПРЯХА училищата? Грипна ваканция на пролет и през лятото да отучват. СЕГА ще почакат още малко да има списъци с умрели деца.

14

Анонимен

преди 2 години

При делтата бяха нужни от 3 -5 седмици след вкарването на учениците в училище да се вдигне вълната. Сега 2 -3 седмици са достатъчни - около 20 -25 януари. Изчезна от погледа ми акад. Денков, подобно на Кунчев преди време. Май е ковидясал?

13

До 9

преди 2 години

ПриНас библитекарката замества по 3 предмета. Математика. Химия, Биология.

12

5

преди 2 години

Ами нали не искахте тестване на учениците!Ние българите ако знаем какво искаме!Искам , ама не искам искането!

11

Анонимен

преди 2 години

До 2 седмица всички ще са пламнали.

10

Леша

преди 2 години

Кой ковид? Изолираха ли го?

9

Анонимен

преди 2 години

Ама моля ви се, оставете малките кифли и кУпелдаци да разнасят заразата на воля.И всичко това щото мама и тате селски прУдльовци обикалят улиците като глу'и *** и са многУ заети с нищоправене.

8

Анонимен

преди 2 години

От както учители по физкултура почнаха да заместват болните по математика и История нещата вече са цъфнали