23

Анонимен

преди 2 години

До 24Когато говориш със селяни, имай напредвид, че ще почнат да те гледат с празния поглед :)) Представи си, че утре трябва да станеш рано за работа, обаче некакви те будят в късните часове с заря и пиратки, щото само те са важните в блока или кооперацията, за тех другите не съществуват :)) Да си беха отпразнували приятелски, без много шум раждането на детето, немаше да има проблеми, ама нали са сел*ци :))

22

Анонимен

преди 2 години

Полицаите също имат вина. Ако се бяха поинтересували кой нарушава общественния ред след 22 часа, нямаше да има убийство. Полицията всъщност има ли задължение да се грижи за общественния ред или е абдикирала ?

21

bo..До 23

преди 2 години

Не бе, явно е бил единствения в блока който е имал топки да скочи на дивата ***...Вчера даваха една от първия етаж , която си пушеше и коментира, че не била дълга зарята....кой знае как е чумосвала бомбаджиите, ама иначе пред медиите ...света вода ненапита! Срамота. Истината е, че търпите да ви се качват на главите, защото ви е страх. На такива, полицията идва,..300лв глоба и втори път ще се молят да има....бомбаджии!!! А основната вина е в ПОЛИЦИЯТА!

20

Анонимен

преди 2 години

Дениз Ал Гаази - странно име има убиеца. Арабин убил българин, затова че му пречат да спи.

19

hitko

преди 2 години

Както съм казвал и преди,... трябва да се научим да не пречим на другите първо! Да бе мирно стояло, не би чудо видяло! В този блок и околностите живеят стотици хора и щат ,не щат трябва да слушат изтъпленията на пиянската дружина. Никой не им преди да празнуват, но защо трябва достояние на всички, та дори и на децата в леглата. Колко ли ги интересува тях, че някой не му се спи и трябва да му слушат изпълненията. Убийство е много, но така става, като полицията не си върши работата. Джунгла!

18

Анонимен

преди 2 години

Явно не всеки може да търпи селянията и простотията.

17

Анонимен

преди 2 години

До 18Аз съм от 90-те поколението, тогава се гърмеше нон-стоп, даже ми е било смешно понякога..... :) Когато празнувахме ЧНГ в компания, виждах как със плам в очите хвърляха пиратките, голяма тъпотия, единствено в БГ можеш да го видиш това нещо :))) Съжалявам за момчето "боксьор", обаче сега само селяните ги правят тези нещица, виждам че си такъв, затова нема да те нападам :)

16

До 17

преди 2 години

Ти в гора ли живееш?Люлин постоянно се гърми винаги заря е имало за 32 г.едномубийство не е имало за заря.И не само люлюн .Няма да издържиш човека явно си от някоя гора и имаш проблеми .

15

Анонимен

преди 2 години

Доколкото разбрах, потърпевшия работил в некакъв спортен сайт, боксьор не е бил, може да е ходил на няколко тренировки и толкова, за да си боксьор требва много пот и тренировки с години, така дори да си пиян имаш изградени реакции :)) Съжалявам за момчето, наистина, но ако аз живея в съседен апартамнент и да бъда принуден да слушам 20 минутен гърмеж.....и аз ще откача :) Все пак това е блок, трябва да се съобразяват и с другите, не само да си гледат кефа :)

14

бг съдия

преди 2 години

Опааа, още едно смекчаващо вината обстоятелство!

13

Анонимен

преди 2 години

Както написа някой без оръжието няма как да докажат, че е той. Няма оръжие няма престъпление.

12

Анонимен

преди 2 години

Тия са били 15 човека срещу един, оставили са го да убие, техен приятел и са го оставили да си ходи. Нещо странна ми се вжда цялата ситуация.

11

До 10

преди 2 години

Какво общо имат други сайтове с този?Изказването е глупаво.

10

Анонимен

преди 2 години

Нали убития беше 26 г., сега излезе че е на 32 г., просто отбелязвам :) Иначе жалко за момчето, минал е покрай боксьор, но така става когато създаваш 20 минутен шум и отсреща имаш ядосано младо 24 г. момче с нож :)) По никакъв начин не оправдавам убийството, но много селяни взеха да гърмят фойерверки за щяло и нещяло, все некога някой ще изтрещи :)

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя вместо да отиде да ги поздрави и да пие по едно с тях?!? Не мога да го разбера. Някакъв комплексиран нервак. Черен рожден ден - няма що. Чудесни рождени дни ще има това детенце вече.

8

179

преди 2 години

Ами ако не се беше предал ?

7

123

преди 2 години

Баба му каза, взел си е два изпита с 6......той погуби човешки живот , нямам думи. Къде са ценностите му, ами техните,какво са възпитали, убиец.....Дано си понесе наказанието,най-тежкото.....

6

Анонимен

преди 2 години

Името му не ме интересува. Бабаит тип "знаеш ли кой съм" прави сеири и вдига шум в междублоковото пространство. Какво залужава?! Обществото от подобни простаци няма нужда.

5

Анонимен

преди 2 години

Не се споменава името,защо?Денис Мустафа Кемал Ал Газии.

4

Анонимен

преди 2 години

Твърдо като Япония исляма навън.