53

Казарма

преди 2 години

Искам да въведат казармата и всички от 87 набор до сега да ги вкарат не за 6 месеца а за 6 години да станат мъже

52

Анонимен

преди 2 години

Ще пръдна шишко?Ква наборна служба бе?Само простотия от такива като теб!!!

51

от Плевен

преди 2 години

Искам като гражданин на България да попитам: до кога лица които преди 10 ноември 1989 г. бяха верни слуги на ДС, същите сега да ни дават тон в живота? Питам и настоявам за отговор! Защо този Каракачанов не се премахне от хоризонта на Държавата?

50

Реалист

преди 2 години

Каква задължителна служба го тресе този с извъннорменото тегло? Никой българин не иска да пази дебелите шкембе- войводата и чекмедже-боко.

49

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

"ПАРИ НЕМА..... АМА ГАЙДА ИСКА"---та и вашата работа с. "АРМИЯТА"..... ХАХАХААА.....

48

СМЕШНИЦИ

преди 2 години

Онова Джамбазки, като агитираше за военна служба журналистката го попита " А ти защо се измъкна от казармата??" Последва едно мънкане

47

Анонимен

преди 2 години

Камбоджа?

46

SS

преди 2 години

Тук да убиеш едно улично куче може да те осъдят. През 90-те год в Югоизточна Азия с радиостанцията избих сума ти народ като корегирах артелерийския и минометен огън на преден наблюдателен пост и нищо. Даже си доведох съпруга от там !

45

Анонимен

преди 2 години

Какви три морета? България след 50 години няма да съществува. А наборна служба има в Швейцария, която е една от най-милитаризираните държави в света.

44

SS

преди 2 години

Никой не иска наборна служба ! Само някой си въобразяват България на три морета !

43

До СС-а

преди 2 години

Ти си известен тук. Ходил си като наемник в чужбина. Абе, всякакви ги има.

42

Щирлиц

преди 2 години

"....достойнство на българския военнослужещ..."Като си спомня,че от трима шапкари,чеак четвъртият ставаше за нещо,мани,мани...

41

До Натовеца:

преди 2 години

Е, как е сега сигурно си се натаралянкал, а не програмираш. Аз съм бивш военен и работя като програмист зад океана.

40

SS

преди 2 години

Мен от ТВУ като навърших 18 ме тикнаха в кафеза ! В Пазарджишкия университет тежкия салон особенно опасни за обществото.Там стоях няколко месеца защото чичо ми беше(бог да го прости) известен столичен адвокат и изнамери факти и обстоятелства които до някъде ме оневиняваха . Инак щях да лежа поне една петилетка ! Пуснахаме от дрънголника и след две седмици в казармата ! Видя ми се като курорт ! И никой от старите не смееше да ме пипне като знаеше от къде идвам !

39

Анонимен

преди 2 години

Аз съм набор 83. Бях в казарма - последната редовна! Да ви кажа чесно - научих доста неща и беше много полезно. Бях приет в техническия университет и влязох след това.Като гледам какви мамини момченца има около мен, ще е много полено за вскичи - не го казвам с лошо - просто ще е полезно!! Там (поне при мен беше така) наистина едно момче се научава на самостоятелност и да не разчита на "мама и тати"...

38

Анонимен

преди 2 години

Армия трябва да има - за респект. Да насилваш деца в казарма си е педофилия.

37

Анонимен

преди 2 години

Сериозно сте болни. Май ковида ви е ударил. Да губите на децата най-добрите им години, за да им промивате мозъците - безценно. Пийте си по редовно хапчетата, да не ви се привиждат врагове.

36

Каракольо

преди 2 години

Само медераси останаха ,време е да се направи задължителна военна служба ,като във Израел

35

Анна

преди 2 години

Този шишко го дайте на нас - майките на донаборници, ние ще му обясним за любовта към отечеството и дълга към родината на този затлъстял страхливец, на когото не му става от години. Добре че вече не се налага да слушаме брътвежите му от парламентарната трибуна. В ада да гори!

34

Хм,

преди 2 години

Каракачанов, събирай партийката си. Товари я на два файтона(те са напълно достатъчни за вашата членска маса) и в луд галоп се понасяйте към бунището на историята, където ви е мястото!!! Народът ясно каза, че с псевдо родолюбци и търгаши като вас не иска да има нищо общо! А, вземи и любителя на релси...