29

Анонимен

преди 2 години

До ОбективенПазара е необходим, проблема не е пазара, а чистотата, ремонта и редовното поддържане на чистота от всички - и от общината , и от продавачите, и от кметството, която трябва да се спазва и извършва ежедневно.

28

Анонимен

преди 2 години

Само трябва да се почиства редовно, защото все пак има хранителни продукти и трябва да е чисто, другото не е толкова важно, това, че паркирали продавачи и купувачи, не виждам да пречи на някой, ако се разбират помежду си, не виждам проблем в това.

27

Обективен

преди 2 години

Тази воняща клоака в центъра на София е крайно време да се премахне изцяло и мястото да се превърне в озеленена пешеходна зона. София си има достатъчно и предостатъчно пазари.

26

Жалко, но факт

преди 2 години

преди време гледах една поредица за пазарите в Европа и навсякъде са преходни- идват сутринта сглобяват и на обяд сгъват чаршията. След тях минават от сметосъбирането и половин час по-късно няма и помен от пазара. Голямата част от продавачите са пряко свързани с производството....

25

Анонимен

преди 2 години

На този пазар 80% от продавачите са от ония,които не са чували за никакви правила.Как тогава можеш да ги накараш да ги спазват?Освен с яки глоби,за да ги научат.И без това не плащат данъци,както останалите са задължени.

24

Не случайно

преди 2 години

Имаше карикатура на цяла България картата осеяна с турски *** клекала . НЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ с така свиинщина и при това в самата столица.

23

...

преди 2 години

Само Женския пазар ли?А занемарените подлези,разбитите тротоари,графитите и провисналите кабели по фасадите,мръсния въздух...?Столицата е отчайващо занемарена...

22

Анонимен

преди 2 години

нали кауфланд го купи и има проект за обновяване, какво ревете

21

Мистър Пропър

преди 2 години

Така се надгражда Европа , с *** .По естествен ход на урбанизацията центърът на града да се превърне в клоака . Там е пълно с " Архитектурни шедьоври и живеят цветя на изтока " . Това е най зелената столица на Европа и е остров на толерантността

20

Също

преди 2 години

има там жрици и по земята се мотаят презервативи ... ромейски базар и културна забележителност е това ...

19

Анонимен

преди 2 години

Боко как допусна там да се настанят хиляди бежанци тихомълком. Наели са повечето магазини. Събират се на групи. Ужас някакъв. Все едно си в друга държава. Вървиш със страх. Национален предател. Не му стигнаха пачките та от всичко да намазва. При Орбан в Унгария едва ли има такива работи.

18

Алооо

преди 2 години

До Анонимен 16 Браво,много си оригинален и ограничен. боко винетуту обича такива последователи.

17

Анонимен

преди 2 години

Кулурата на матриала е такава. Няма нещо ново и хубаво което е направено за удобства и радост на хората да не бъде потрошено . Най вече от тинейджъри вандали . Бой и дисциплина трябва както вкъщи така и в училищата не някоя даскалица като зашлеви някой *** родителите да се оплакват по тв ще малтретирали лекетата които са създали

16

Анонимен

преди 2 години

Пъпъ. Наслаждаваме се на Пъпъ.

15

Анонимен

преди 2 години

До Алооо-ЕДВА ЛИ!!!!!!!!!

14

Hoqsan

преди 2 години

До ХахЗа некви неща може да се ходи - подправки, туршия.. неща, които са устойчиви във времето. А не рибата лятото на сергията извън хладилника

13

vlady

преди 2 години

Крайно време е поне във Варна и Бургас да бъдат назначени компетентни служители след повече от две години без такива - не е нормално такива големи градове да нямат работещи бюра жалби и четирима служители са крайно недостатъчни за България.

12

Алооо

преди 2 години

До Анонимен 10 Да, що ? А вие ?

11

vlady

преди 2 години

Сигналите се насочват към компетентните служители - за София протопрезвитер Кусан Хадавян, за Пловдив - протойерей Храч Мурадян, за Пазарджик - протопрезвитер Кеворк Хачерян, за Русе - протойерей Дирайр Хадавян. Останалите градове се обслужват директно от архиепископ Датев Акобян, но той е претоварен, тъй като отговаря и за България и за Румъния съответно се чака по-дълго за разглеждане.

10

ФАКТ

преди 2 години

Там "живеят" предимно мисулмани!!!