49

дедо Ташунко

преди 2 години

Забелязвам как куцо и сакато напада сегашния министър председател. Вие си го избрахте!Ограбваха ви 12 години, но българи, сърби и македонци нямат респект от никого и от нищо.

48

Ккк

преди 2 години

С какъв акъл го избрахте тоя?

47

Надблюдател

преди 2 години

Този изобщо няма работа да ходи там! Ще ходи да им обясни, че ще трябва да се направи "анализ" на взаимоотношенията , и да ги издигнат на..."нов", по-висок етап! По-голямо менте не е попадало на този пост!

46

Бе

преди 2 години

ПроС човек!

45

дедо Ташунко

преди 2 години

Решението на Кирчо е умно. С македонци и сърби трябва да се действа много внимателно.

44

Дипломат

преди 2 години

Аве, тоя няма ли поне един кьорав съветник запознат с протоколите на дипломацията. И това е First (Top) Prime Minister на Република България, наш роден "ПРЪВ ПРИОРИТЕТ". Резил до коленете.

43

Току що...

преди 2 години

...имаше Много добро интервю на Цветанка с ПЕТЪР СТОЯНОВ, КОЙТО КАЗА, ЧЕ НИЕ " СМЕ БИЛИ ПОД МАКЕДОНСКО УПРАВЛЕНИЕ " ЗАЩОТО МНОГО ОТ ДЪЛГОГОДИШНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО, както и културни дейци СА БИЛИ С МАКЕДОНСКИ ПРОИЗХОД. Братя Сарафови - единият Македонец, другият - Българин! ЯВНО Е НОНСЕНС! И др. подобни.

42

Ми то

преди 2 години

КИРЧО ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ, ЧЕ КОЙТО БЪРЗА - БАВНО СТИГА!!! ПРИПРЯНО РЕШЕНИЕ ОТНОСНО СМ. ДОБРОНАМЕРЕН Е, НО ПРИПРЯН - ПОНАЧАЛО СИ Е ТАКЪВ - ОВЕН.

41

А бе

преди 2 години

Тя тая не е Кирчова работа.Да си седи дома,Македония може да почака докато се състави нормално правителство.Ние зор нямаме за тях,има хиляда по-важни неща.

40

Анонимен

преди 2 години

Щом мяза на мошеник, кудкудяка като мошеник, държи се като мошеник, значи е мошеник (стара американска поговорка) :)))

39

Анонимен

преди 2 години

Нека си чакат и без това макетата не бързат за никъде,само политиците им бързат да крадат еврофондове,нали знаете какво се случваше в България....

38

Анонимен

преди 2 години

43 Докато Киро ментата се научи, ще нанесе такива щети на държавата, че трудно ще се оправят след него и многобройната му чуруликаща свита.

37

Антон, Враца

преди 2 години

Гаф след гаф. Има още много да учи Кирчо докато се научи.

36

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е, да се самоизолират за 4 години, докато им свърши мандатът. Има голяма опасност, да сътворят гаф, след гаф. Вече ги започнаха. И децата разбраха, че Петков е марионетка на чужди сили.

35

Размисъл

преди 2 години

КАК МОЖАХТЕ в условия на разразяваща се пандемия да се събирате?Защо не го направихте онлайн?Не предвидихте ли,че има други по-важни въпроси от Македония за решаване.Сега държава без кормчии-самотек,заместници,изолация.Тук ще стане страшно!

34

моето мнение

преди 2 години

Как излезнаха само от положението в което сами се натикаха? Чрез едно фалшиво заразяване!

33

ужас

преди 2 години

Голяма работа!Ние се чудим как ще живеем с тези пенсии,с постоянно увеличение на всичко те ни занимават с Македония.Социалният статус на българина не е важен,важни са Македонкя,Украйна и ЕС.

32

Анонимен

преди 2 години

Тва беше много селско изпълнение.

31

Кибика

преди 2 години

Фигуранта все едно пусна Кирмо в кабината на самолета, ама му разрешава да си играе само с копчето за палене и гасене на фаровете.

30

Ай Сиктир

преди 2 години

Скоро и фърляне на боб няма да е нужно, за да разгадаем коварните подмолни ходове на Кико, фигуранта и шайката военни около него. Циркаджии.